آوین ویژه»

چه تفاوتی بین «ظهور» و «قیام» امام زمان (عج) وجود دارد؟ ساخت ۳۸۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی تا پایان فروردین ۱۴۰۴ کاهش جزئی نرخ سود بین بانکی+جدول جاده کندوان یکطرفه شد؛ ترافیک در هراز فعالان رسانه‌ای استان بوشهر تسهیلات دریافت می‌کنند شاخص بورس ۵۳هزار واحد رشد کرد آوا وهنشان دختر شایسته پارسی با لباسی از ایران باستان در مسابقات میس یونیورس سوپرایز در انتظار دارندگان سهام عدالت (۱۴ آبان) گفتگوی تلفنی وزیران خارجه مصر و سوریه افشای مذاکرات محرمانه اطرافیان «ترامپ» با مخالفان «زلنسکی» فوری/ ترامپ انصارالله یمن را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد فیلمی که سیدحسن حسینی را سالم روایت می‌کند تصادف ۲ خودرو در کویر سیازگه آران و بیدگل ۱۰ مصدوم داشت طرح «قرار همدلی» در قم برگزار می‌شود ترامپ: شاید امشب درباره تعرفه ۲۵ درصدی بر نفت کانادا و مکزیک تصمیم بگیرم صعود کم قدرت بورس در ۲۰ اسفند | اخبار مهم بازار سرمایه اعلام شد جمع آوری بیش از ۲۹۰ متکدی از سطح شهر گرگان سخنگوی دولت: هرگونه تلاش برای گسترش محور گفت‌و‌گو‌ها را رد می‌کنیم

1

تقویت پیوند استانداردسازی با زندگی روزمره خانواده‌ها

  • کد خبر : 101438
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
تقویت پیوند استانداردسازی با زندگی روزمره خانواده‌ها

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با هدف گسترش آموزش‌های کاربردی و ارتقای کیفیت زندگی دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، در دیداری مشترک میان معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، ظرفیت‌های همکاری میان دو نهاد در راستای ارتقای کیفیت زندگی مردم، به‌ویژه خانواده‌ها، بررسی و بر ضرورت بهره‌گیری از استانداردسازی به عنوان ابزاری توانمند در آموزش، سلامت و اقتصاد خانواده تأکید شد.

در این دیدار، زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به نقش محوری زنان در مدیریت بهداشت، تغذیه، اقتصاد و پایداری محیط خانواده، خواستار توسعه آموزش‌های ساده‌سازی‌شده و در عین حال تخصصی شد که بتواند شیوه‌های درست تولید، نگهداری، مصرف و مدیریت منابع را به خانواده‌ها منتقل کند. وی تأکید کرد که «انتقال مفاهیم استاندارد به سطح زندگی روزمره، نه تنها به ارتقای سلامت و کیفیت زندگی منجر می‌شود، بلکه گامی مؤثر در مسیر توانمندسازی و استقلال اقتصادی خانواده‌هاست.»

فرزانه انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران نیز با استقبال از این رویکرد، اعلام کرد که سازمان تحت مدیریت وی بویژه پژوهشگاه استاندار آمادگی دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، فنی و آموزشی خود، بسته‌های آموزشی ویژه خانواده‌ها را توسعه دهد. وی با بیان اینکه آموزش‌های مبتنی بر استاندارد می‌تواند از بروز آسیب‌های پنهان در زندگی روزمره جلوگیری کند، افزود: «از نگهداری ایمن مواد غذایی تا انواع روش‌های تولید مواد غذایی، همه این موضوعات می‌تواند در قالب آموزش‌های ساده و مؤثر، نقش کلیدی در افزایش سطح آگاهی عمومی ایفا کند.

در جریان این نشست، مقرر شد مجموعه‌ای از آموزش‌های کاربردی با هدف ارتقای بهداشت، ایمنی، سلامت و صرفه‌جویی در سطح خانوار تهیه و از طریق شبکه‌های مختلف اطلاع‌رسانی در دسترس عموم قرار گیرد. این آموزش‌ها شامل مهارت‌های روزمره و قابل اجرا در محیط خانواده است که می‌تواند نقش مؤثری در کاهش هزینه‌ها، افزایش تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی و توسعه فرهنگ مصرف مسئولانه داشته باشد.

این همکاری بین‌نهادی، گامی عملی در تحقق عدالت آموزشی، ترویج سبک زندگی سالم و تقویت پیوند میان سیاست‌گذاری کلان و نیازهای واقعی خانواده‌های ایرانی به شمار می‌رود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=101438

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.