آوین ویژه»

هیئت انتخاب جایزه «هنرگردان» معرفی شدند بدرقه شهدای گمنام در اصفهان محورهای رایزنی وزرای خارجه ترکیه و روسیه معاون حقوقی مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم منصوب شد امضای پزشکیان پای یک حکم/ آقای وزیر سمت جدید گرفت نقشه بورس در اولین روز معاملاتی هفته‌ | عرضه خودرو به کجا رسید؟ خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از بدن یک خانم قمی جنجال خواستگار ایتالیایی برای مهدی طارمی حمله پهلگام؛ هند گذرگاه مرزی را بست/ تشکیل جلسه امنیت ملی در پاکستان ساعت کار تمامی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه تغییر کرد ۱۲ استراتژی سرمایه‌گذاری برای همه سلیقه‌ها؛ از بدون ریسک تا بی‌باک فعالیت کشتی‌های فانوس ماهیان در آب‌های دریای عمان از سرگرفته شد چین: علی‌رغم تهدیدات «ترامپ» به تقویت همکاری‌ها در «بریکس» ادامه می‌دهیم صرفه‌جویی ۲ میلیون متر مکعبی مصرف گاز به دنبال تعطیلی روز چهارشنبه در اصفهان پیام رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی تشخیص چهره سه‌بعدی، برگ برنده گوشی‌های جدید چینی قیمت خودرو به بن‌بست خورد؛ بیراهه قیمت‌گذاری دستوری/آزادراه بورس کالا و جاده خاکی سامانه یکپارچه! وقتی شورش زندانیان باعث لو رفتن نقشه فرار می‌شود!

1

«به یاد پدر» شنیدنی شد؛ نوشتن همیشه هم ساده نیست

  • کد خبر : 107022
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
«به یاد پدر» شنیدنی شد؛ نوشتن همیشه هم ساده نیست

آلبوم موسیقی «به یاد پدر» با هنرمندی پژمان طاهری در ژانر موسیقی ایرانی و در قالب سه قطعه موسیقایی مجزا پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، آلبوم موسیقی «به یاد پدر» به آهنگسازی و نوازندگی پژمان طاهری و کلام محمد شمس لنگرودی و عزیز الله کاشانیان در ژانر موسیقی ایرانی و در قالب سه قطعه موسیقایی مجزا پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

«باز نمی‌گردی، می‌دانم»، «شور دشت»، «گل میخک» قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شده‌اند.

اردوان طاهری از دست‌اندرکاران این پروژه در توضیح تکمیلی این آلبوم آورده است:

«نوشتن همیشه هم ساده نیست؛ حتی اگر با واژه‌ها و صنایع ادبی مأنوس و کمابیش محتوایی در ذهن داشته باشی. دانش‌آموز دبیرستانی بودم و پژمان سرباز بود؛ پدرم با خون‌ریزیِ شدید معده در بیمارستان بستری شد.

تلاش و لطف پزشکان نتیجه مطلوبی نداشت تا روزی که زنده‌یاد مهندس پیام کدخدایی، پسردایی من و پژمان با ره‌آوردی از تهران آلبوم «نوبانگ کهن» اثر ماندگار استاد حسین علیزاده به گرگان آمد و در همان اتاق بیمارستان فلسفی گرگان با پدرم به آن گوش سپردند.

از فردا حال روحی پدرم رو به بهبودی نهاد و جسم او جانی دوباره یافت و تا ۳۵ سال بعد که در فروردین ۱۴۰۳ دار فانی را وداع گفت، هر زمان که از آن بیماری یاد می‌کرد، باور داشت که آن اثر بی‌نظیر او را به زندگی بازگردانده بود.

از عشق پدرم به موسیقی و فهم او از موسیقی دستگاهی ایران همین بس که با چند مضراب یا زخمه‌ای از یکی از اساتید، اشک بر گونه‌هایش جاری می‌شد و گویی دردمندی تاریخ ما را از فراز و فرودهای گوشه‌های غم‌انگیز و حزین موسیقی دستگاهی به چشم می‌دید.

در وصیت‌نامه کوتاه کاووس طاهری، آخرین و تنها خواسته‌اش از من و پژمان، نواختن در آئین یادبودش بود، البته با دستگاه مشخص – که شور و سه گاه بود – و در آن عصر بهاری غم‌زده، در سالن نگاه تالار فخرالدین اسعد گرگانی، پژمان نواخت و ما گریستیم.»

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=107022

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.