آوین ویژه»

العربیه: حماس به طور غیرمستقیم جانشین السنوار را معرفی کرد مخالفت دادستان کل رژیم صهیونیستی با ترفند نتانیاهو آغاز نهضت ملی قرآنی در دستگاه‌های اجرایی گلستان افزایش ۲۷ درصدی ظرفیت تولید برق در اردبیل نخستین همایش حمایت از تشکل‎های مردم نهاد قرآنی برگزار می‌شود فرار ۷۰۰ هزار اسرائیلی از اراضی اشغالی پس از طوفان الاقصی پخش «هامون» در زادروز زنده‌یاد مهرجویی اختلال در پروازهای اهواز به‌دلیل گرد و غبار| ۳ پرواز لغو شد بازار کم نوسان آپشن در هفته گذشته دومین اجلاس ملی خیرین هیئت برگزار می شود رزمایش گسترده برای جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز در هرمزگان برگزار شود درگیری و زدوخورد شدید نمایندگان پارلمان تایوان+ فیلم بازداشت «دیوید میلر» در انگلیس به‌دلیل شرکت در مراسم تشییع سید مقاومت فاز۲ طرح ۵۵۰ هزار هکتاری ایلام و خوزستان نیازمند منابع ویژه کدام رمزارز بیشترین سود را می‌دهد؟ آغاز حذف ارز نیمایی | کارگران حتی توان اعتراض کردن را هم ندارند لزوم اصلاح مفاد بودجه ۴۰۴ که بازار سرمایه را تضعیف می‌کند ۱۰ پیشنهاد بخش خصوصی به وزیر کار برای دستمزد ۱۴۰۴

0

۱۹ درصد مدیران IT کشور زن هستند

  • کد خبر : 107616
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱:۴۷
۱۹ درصد مدیران IT کشور زن هستند

در آیین رسمی روز جهانی دختران و ICT بر ضرورت کاهش شکاف جنسیتی دیجیتال و آموزش و توانمندسازی دختران جوان برای ورود به بازار اقتصاد دیجیتال تاکید و سهم زنان از بازار فناوری اطلاعات کشور ۱۶ درصد اعلام شد.

به گزارش خبرآنلاین، چهارم اردیبهشت – ۲۴ آوریل – روز جهانی دختران در فناوری اطلاعات و ارتباطات است؛ این روز با هدف افزایش آگاهی در مورد اهمیت حضور بیشتر دختران و زنان جوان در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و تشویق آن‌ها به تحصیل و فعالیت در این زمینه نامگذاری شده است. این ابتکار توسط اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)، آژانس تخصصی سازمان ملل متحد در زمینه ICT، صورت گرفته است.

به نقل از ایرنا، در آیین رسمی روز جهانی دختران و ICT که به میزبانی اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، بر ضرورت کاهش شکاف جنسیتی دیجیتال و آموزش و توانمندسازی دختران جوان برای ورود به بازار اقتصاد دیجیتال تاکید و سهم زنان از بازار فناوری اطلاعات کشور ۱۶ درصد اعلام شد.

در روز جهانی دختران در فناوری اطلاعات، پیام سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری خطاب به این مراسم، قرائت شد. هاشمی در پیام خود آورد: روز جهانی دختران و ICT با درک اهمیت آموزش و آشنایی دختران امروز و مادران و مدیران فردا با فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی نام‌گذاری شده تا توجه‌ها را در تراز جهانی به اهمیت نقش‌آفرینی دختران در ساخت فناوری‌های پرشتاب عصر دیجیتال جلب کند.

او ادامه داد: در حالی که جهان هوشمند امروز واجد فرصت‌ها و تهدیدهای پیش روی نسل‌های جوان و جدید است، تلاش ما این است که با ساخت بسترهای مطمئن و امن و پایدار آموزشی در مسیر آموزش و دانا و توانا ساختن دختران مشارکت داشته باشیم و گام‌های موثر و محکمی برداریم تا ظرفیت‌های متعدد موجود در دختران نوجوان و جوانمان به عنوان سرمایه‌های گرانقدر و ارزشمند را در مسیر ثمربخشی و شکوفایی قرار دهیم. مسیری که همگان از میوه‌های شیرین توسعه اندیشه و دانش دختران و جوانان بهره گیرند و کام جامه ایرانی از بروز استعدادهای پرشمار دخترانش شیرین‌تر شود.

ضرورت گفت‌وگوی موثر میان حاکمیت و زنان فعال حوزه ICT

زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه دولت بیش از هرکس به اهمیت حضور زنان حوزه ICT واقف است، گفت: امروزه زنان در حوزه دیجیتال، دیجیتال مارکتینگ و عرضه خود در پلتفرم‌های جهانی ضعف داشته و این هنر در آنها نادیده گرفته می‌شود.

او با اشاره به تکالیف ماده ۱۵ برنامه هفتم توسعه، ادامه داد: برداشتن موانع رشد و شکوفایی زنان از تکالیف این ماده است. بر این اساس ما وظیفه از بین بردن این موانع را داریم و راه‌حل از بین بردن آن را گفت‌وگوی موثر میان حاکمیت و زنان فعال این حوزه می‌دانیم.

سهم زنان در ورود به مقاطع ارشد و بالاتر، کاهشی است

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت نیز با تاکید بر اینکه برگزاری چنین رویدادهایی به افزایش علاقه‌مندی دختران به فناوری اطلاعات و ارتباطات منجر می‌شود، گفت: فناوری اطلاعات از هوشمندسازی در فرایندهای تولید تا کاربردهای موجود آن در پزشکی و سایر بخش‌ها، یکی از حوزه‌های بزرگ جهان را تشکیل می‌دهد و بسیار مهم است.

وی افزود: سهم دانشجویان دختر در ورود به دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی حدود ۶۰ درصد و روندی افزایشی دارد، اما در بقیه مقطع‌ها مسیری کاهشی را طی می‌کند. امیدواریم سهم زنان در حوزه فناوری اطلاعات، مدیریت و سایر بخش‌ها افزایش یافته و بتوانیم زنان مدیر، قدرتمند و تاثیرگذار بیشتری داشته باشیم.

پروین داداندیش، رئیس امور زنان و خانواده وزارت کشور هم، با بیان اینکه دنیا به این نتیجه رسیده که برای حل شکاف جنسیتی باید به سرعت دختران را در حوزه ICT آموزش دهد، گفت: بر اساس آمار مجمع جهانی اقتصاد تا سال ۲۰۲۷ حدود ۸۵ میلیون شغل از بین خواهد رفت و ۹۷ میلیون شغل فناور محور به وجود خواهد آمد.

وی افزود: بسیاری از مشاغل از بین رفته نیز زنانه است و بر این اساس نیاز است به آموزش در این حوزه اهمیت بیشتری داده شود.

داداندیش ادامه داد: ما برای ایجاد زیرساخت‌های آموزش IT به دختران برنامه‌ریزی کرده‌ایم. امروزه ۱۹ درصد مدیران و هیات مدیران IT کشور زن هستند. امید است حضور زنان در این حوزه با همکاری‌های مناسب افزایش یابد.

او افزود: ما معتقدیم اگر در کشور مدیران زن فرماندار و بخشدار روی کار بیایند، بیشتر برای زنان کار خواهند کرد. میخواهیم به شکل هم افزا با بخش خصوصی دانش اموزان دختر را در ICT اموزش دهیم. همچنین حمایت از کسب و کارهای دیجیتال با محوریت دختران و ارتقای فرهنگ عمومی و تغییر نگرش ها از محورهای اولویت دار راهبردی ما در وزارت کشور است.

سهم زنان از بازار فناوری اطلاعات کشور ۱۶ درصد است

مشکات اسدی مدیرعامل گروه کسب و کارهای آن، نیز با اشاره به اینکه میانگین جهانی سهم زنان از حضور در بازار فناوری اطلاعات ۳۳ درصد، در اتحادیه اروپا ۳۰ درصد و در ایران ۱۶ درصد است، گفت: همچنین سهم زنان C-LEVEL حوزه ICT در جهان ۱۹ درصد، در اروپا ۱۱ درصد و در ایران ۱۰ درصد است و بر همین اساس تفاوت فاحشی میان ایران و اروپا وجود ندارد. با این حال بر اساس آمار موجود به نظر می‌رسد بسیاری از زنان فارغ‌التحصیل حوزه ICT جذب بازار کار این رشته نمی‌شوند.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=107616

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.