آوین ویژه»

نفوذ رژیم صهیونی در جهان ریشه در غفلت برخی جوامع اسلامی دارد احیا شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در گرگان کریدور شمال-جنوب از ایران به مشکل خورده بررسی دین و معرفت اخلاقی از نگاه دنیل دنت عملیات یخ‌زدایی هواپیما در فرودگاه بین‌المللی اصفهان آماده باش کامل راه‌آهن در پی هشدار قرمز هواشناسی تغییر زمان دیدار مس رفسنجان و گل‌گهر سیرجان لس آنجلس به گرد پای تهران هم نمیرسد! | آتش سوزی افشاگری عجیبی کرد وزیر خارجه هلند: به تصمیم دیوان کیفری علیه سران اسرائیل پایبندیم صفحه نخست روزنامه های استان فارس شنبه ۱۳ بهمن ماه قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۴ دی اعلام شد + جدول تازه‌ترین ابرپروژه عربستان در حاشیه دریا استخراج بیت کوین محدود شد؟ چین: اسرائیل فورا عملیات نظامی در غزه را متوقف کند رسانه‌های صهیونیستی: مصر برای جنگ آماده می‌شود عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان ارسال کردیم روز چهارم جشنواره سینما حقیقت تماشاخانه هما و روایت «امیرو»

0

تهیه و تدوین کتاب «سفال نوشیجان» ملایر

  • کد خبر : 108239
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
تهیه و تدوین کتاب «سفال نوشیجان» ملایر

همدان – مدیر پایگاه ملی میراث‌فرهنگی نوشیجان گفت: کتاب سفال نوشیجان ملایر تهیه و تدوین خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم جلیلی، در دیدار با محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور بر همکاری در تهیه و تدوین «کتاب سفال نوشیجان» به‌منظور ثبت علمی، آموزشی و پژوهشی این آثار ارزشمند تاکید و اظهار کرد: در این نشست، موضوع جمع‌آوری، مستندسازی و مطالعه سفال‌های تاریخی پایگاه ملی نوشیجان به‌عنوان یکی از محوطه‌های شاخص عصر ماد مورد بررسی قرار گرفت و درباره تهیه و تدوین «کتاب سفال نوشیجان» به‌منظور ثبت علمی، آموزشی و پژوهشی این آثار ارزشمند، بحث و تبادل‌نظر شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ملایر، با اشاره به اهمیت منحصربه‌فرد نوشیجان در ساختار استقراری و فرهنگی مادها، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی پژوهشگاه و ساماندهی کامل اطلاعات مربوط به سفال‌ها تأکید کرد.

محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور نیز با تأکید بر جایگاه ویژه نوشیجان در پژوهش‌های باستان‌شناسی کشور، آمادگی کامل پژوهشگاه برای پشتیبانی علمی و فنی از پروژه تدوین کتاب تخصصی سفال‌های نوشیجان را اعلام کرد.

در ادامه این دیدار اسماعیل همتی، مدیر پژوهشی دانشگاه بوعلی‌سینا نیز بر حمایت علمی دانشگاه از پروژه‌های مشترک پژوهشی تأکید و آمادگی دانشگاه را برای همکاری در مستندسازی میراث‌فرهنگی منطقه اعلام کرد.

گفتنی است؛ نوشیجان آتشکده و قلعه‌ای باستانی در ۱۵ کیلومتری شمال غرب ملایر است و در نزدیکی روستای شوشاب قرار دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=108239

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.