آوین ویژه»

درگیری میان سرکردگان رژیم جولانی بر سر توزیع پست‌های مهم در سوریه استفاده «زندگی با آیه‌ها» از فناوری های نوین برای ترویج گفتمان قرآن سفری به دیار تالاب‌ها تاکید وزارت علوم برای برگزاری امتحانات در شهریور ماه قطعی ۷ ساعته گاز در برخی مناطق صومعه سرا خرید اُپال یک معامله برد برد برای فولادمبارکه و شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان است به راه افتادن موج جدید بازداشت‌ها در ترکیه فرار گسترده نخبه‌های علمی از سوریه در سایه تداوم حملات عناصر الجولانی انجام ۱۰هزار بازرسی در قالب طرح نظارتی نوروز در آذربایجان غربی «زندگی با آیه‌ها» مهمان مردم استان سمنان شد جزئیات اولیه ازبرخورد باشبکه فرارمالیاتی صنف موبایل درتهران پیروزی خانگی مس، فاصله از قعر جدول را بیشتر می‌کند اجرای فن کشتی نقی معمولی روی خواستگار دخترش آخرین اخطار به ایرلاین‌ها: هواپیماهای اسقاطی را جمع‌آوری کنید مسابقه طراحی و ساخت پل چوبی در دانشگاه امیرکبیر برگزار می‌شود احمد پاکتچی: فرهنگ را به مثابه یک پدیده ایستا تلقی کرد مداحی حاج مهدی رسولی در بوشهر هواشناسی اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

1

قابلیت امنیتی جدید و بسیار مهم اندروید ۱۶

  • کد خبر : 111150
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
قابلیت امنیتی جدید و بسیار مهم اندروید ۱۶

با قابلیت جدید اندروید گوشی‌های مجهز به این سیستم‌عامل در آینده می‌توانند مثل نگهبان پنهان عمل کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ظاهراً گوگل تمرکز ویژه‌ای بر امنیت در نسخه‌ی بعدی سیستم‌عامل موبایل خود دارد. بررسی بتای اپلیکیشن Google Play Services (با شماره نسخه‌ی ۲۵٫۱۸٫۳۱) نشان می‌دهد گوگل درحال توسعه‌ی قابلیتی تحت عنوان سیستم تشخیص نفوذ (Intrusion Detection) است که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای امنیت گوشی‌های اندرویدی ایفا کند.

به نقل از زومیت، قبلاً نشانه‌هایی از قابلیت Intrusion Detection دیده شده بود و اکنون جزئیات بیشتری از آن دردسترس قرار گرفته است. سیستم تشخیص نفوذ، به‌طور محرمانه و رمزنگاری‌شده گزارشی از فعالیت‌های سیستمی و شبکه‌ای دستگاه را ثبت می‌کند؛ گزارشی که در صورت بروز فعالیت مشکوک، کاربر می‌تواند آن را بررسی کند.

به‌نوشته‌ی Androidauthority، اطلاعاتی که در گزارش‌های Intrusion Detection ثبت می‌شوند شامل رویدادهای USB، نصب اپلیکیشن‌ها، اتصال‌های بلوتوث، وضعیت صفحه‌ی قفل، شبکه‌های وای‌فای و تاریخچه‌ی مرورگر می‌شوند. قطعاً بخشی از این اطلاعات بسیار حساس هستند، اما گوگل در ویژگی مذکور از رمزنگاری سرتاسری استفاده کرده است و فایل گزارش را در فضای خصوصی و رمزنگاری‌شده‌ی گوگل درایو ذخیره می‌کند.

نکته‌ی قابل‌توجه اینکه فقط کاربر می‌تواند گزارش Intrusion Detection را با رمز حساب گوگل و قفل صفحه‌نمایش دستگاه رمزگشایی کند. این قابلیت احتمالاً به اندروید ۱۶ محدود خواهد بود و بخشی از حالت حفاظت پیشرفته‌ی (Advanced Protection Mode) این نسخه محسوب می‌شود.

در مجموع، چنین سیستمی می‌تواند برای کاربران حرفه‌ای یا افرادی که نگران امنیت دستگاه خود هستند، ابزار کاربردی و ارزشمندی باشد؛ ابزاری که حتی می‌تواند در آینده به بخشی از استانداردهای امنیتی گوشی‌های اندرویدی تبدیل شود.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=111150

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.