آوین ویژه»

مستند «آقارضی» در خانه هنرمندان ایران روی پرده می‌رود صفحه نخست روزنامه های استان فارس یکشنبه ۳۰ دی برنامه‌های قرآنی شهرستان سامان با محوریت «زندگی با آیه‌ها» جوانان در واقعه عاشورا حاملان معرفت و پیش‌قراولان شهادت بودند ۱۸۳ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد از جانمایی برج آزادی در دانشگاه تهران تا عکسی که به مردم اهدا شد سفر فرمانده فراجا به شرق استان تهران وزیر جنگ تل‌آویو در ۴۰ کیلومتری دمشق: «الجولانی» را زیر نظر داریم پروازهای فرودگاه نجف به دلیل کاهش دید افقی متوقف شد راهپیمایی ۲۲ بهمن در بندرعباس پزشکیان وارد خراسان شمالی شد سولیست ایرانی به کشور روسیه دعوت شد؛ اجرا در کاخ کرملین آستراخان ضرورت حمایت از زندانیان و اصلاح نگاه جامعه نسبت به آنان آغاز رسمی مذاکرات تعیین دستمزد ۱۴۰۴ | موضوع جلسه امروز چیست؟ آیین شمع گردانی مراسم خطبه خوانی شب عاشورا در حرم رضوی با چراغ سبز مجلس حقوق این افراد ۱۳ میلیون تومان شد حمله مسلحانه در کنگو؛ ۵۲ نفر کشته شده و ۳۰ خانه در آتش سوخت محدودیت های ترافیکی آخرین هفته اسفند ماه اعلام شد

2

۱۵.۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور تجمیع شد

  • کد خبر : 111515
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱:۳۰
۱۵.۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور تجمیع شد

مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی از تجمیع و یکپارچه‌سازی ۱۵ هزار و ۷۷۵ هکتار از اراضی کشاورزی کشور تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد و خرد شدن اراضی کشاورزی را تهدیدی برای امنیت غذایی کشور دانست.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سازمان امور اراضی کشور، روح‌الله درویش خضری گفت: تا پایان سال 1403، بالغ بر 15 هزار و 775 هکتار از اراضی کشاورزی کشور تجمیع و یکپارچه‌سازی شده است.

وی به تصویب قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی در سال 1385 و ابلاغ آیین‌نامه اجرایی آن در سال 1395 اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای ناقص قانون اصلاحات ارضی، توسعه شهرنشینی و قانون ارث موجب افزایش تعداد بهره‌برداران و کاهش مساحت قطعات اراضی کشاورزی شده است.

کشاورزی و تولید غذا به قیمت نابودی تنوع زیستی

مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی، با بیان این که حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی از وظایف مهم سازمان امور اراضی کشور است، افزود: در اواخر سال 1401 وزیر وقت جهاد کشاورزی بخشنامه‌ای را به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها ابلاغ کرد تا هر شهرستان یک پایلوت یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی را معرفی کند و اقدامات لازم برای تجمیع و یکپارچه‌سازی آن انجام شود.

وی خرد شدن اراضی کشاورزی را منجر به تغییر کاربری آن و خروج این اراضی از چرخه تولید دانست و تصریح کرد: این امر یکی از چالش‌های سازمان امور اراضی کشور است و موجب تهدید امنیت غذایی می‌شود.

خضری با اشاره به معرفی 486 منطقه پایلوت یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی در سال 1402، گفت: در پایان این سال حدود 13 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در سراسر کشور تجمیع و یکپارچه‌سازی شد.

وی اجرای کامل طرح تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی را نیازمند عزم و اراده جدی دستگاه‌های متولی و جامعه هدف (کشاورزان و بهره‌برداران) دانست و خواستار اتخاذ تدابیر خاصی از طرف دولت در این زمینه شد.

مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی با اشاره به مشوق‌های در نظر گرفته شده در قانون برای اجرای طرح تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی، خواستار همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها در اجرای بهتر این طرح شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=111515

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.