آوین ویژه»

بیش از ۱۲ درصد از پهنه ساحلی هرمزگان جزو مناطق حفاظت شده است هایپراستار ایران را ترک کرد؟/ پای شهرداری در میان است سامانه‌های سردسیری و گرمسیری پیشران‌های توسعه کرمانشاه هستند سود مذاکره ایران و آمریکا برای کدام کشور بیشتر است؟ «اخلاق و سبک زندگی در هوش مصنوعی» در اولویت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند خبر جدید از کالابرگ الکترونیکی | مجلس برای مردم سنگ تمام گذاشت گرفتار شدن تروریستها در کمین«لاذقیه» یک گرمش هزاران برابر طلا ارزش دارد / عکس تلاوت آیه روز بیست و یکم طرح زندگی با آیه‌ها توسط قاری کرمانشاهی ضربه تعرفه‌های خودرویی آمریکا به فلزات گرانبها/ پلاتین در معرض خطر شلیک دو موشک از غزه به سمت شهرک های صهیونیست نشین بمب خبری نقل و انتقالات لیگ برتر ایران منفجر شد توسعه و اصلاح بیش از ۸۷ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب در ایلام نمایش همبستگی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن در رسانه روسی+ فیلم دوره جستجوی نجات در کوهستان در هلال‌احمر گیلانغرب نوار غزه با مشکل حاد کمبود چادر و سوخت مواجه است چهارشنبه در باغ کتاب نیم‌بها فیلم ببینید اولین خزانه گیری برنج در مازندران انجام شد

0

هشدار درباره بیماری تب کریمه کنگو در بوشهر

  • کد خبر : 111655
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
هشدار درباره بیماری تب کریمه کنگو در بوشهر

بوشهر- مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر همزمان با آغاز فصل گرما از صدور هشدار در مورد بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.

مهدی تنگستانی مکان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که نشانه درمانگاهی مشهودی در دام‌های آلوده ندارد.

مدیرکل دامپزشکی بوشهر ادامه داد: در همین راستا اقدامات دامپزشکی صرفاً به‌منظور تأمین بهداشت جمعیت انسانی و متعاقب گزارش وقوع بیماری در انسان، آغاز می‌شود.

وی افزود: با توجه به افزایش احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصول گرم سال، انتظار می‌رود مردم مسائل بهداشتی را مد نظر قرار دهند.

تنگستانی مکان اضافه کرد: در همین راستا ضمن صدور هشدار در مورد این بیماری، موارد مهم و بهداشتی را درباره تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای رعایت مردم استان بوشهر به‌ویژه در فصل گرما اعلام می‌شود.

وی افزود: همزمان با فصل فعالیت مخزن بیماری (کنه‌ها)، ضروری است به‌ویژه گروه‌های در معرض خطر شامل دامداران، کارکنان کشتارگاه‌ها، قصابان، کشاورزان و به‌خصوص روستاییان و عشایر که به نحوی با دام سروکار دارند، با جلوگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز مراقب سلامتی خود باشند.

تنگستانی گفت: خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه‌ها، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط کارکنان زنجیره کشتار، انتقال و عرضه‌کنندگان گوشت، نگهداری لاشه حداقل به مدت ۲۴ ساعت پس از استحصال در اتاق سرد در کشتارگاه، خودداری از خرید گوشت‌های بدون مهر دامپزشکی، خودداری از مصرف گوشت تازه (گوشت خریداری‌شده باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی‌گراد، نگهداری و سپس، مصرف شود)، خودداری از مصرف جگر به‌صورت خام (جگر خریداری‌شده باید به مدت حداقل ۴۸ ساعت در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی‌گراد، نگهداری و سپس، مصرف شود) ازجمله موارد مهم در مصرف گوشت است.

وی افزود: استفاده از دستکش، هنگام خرد کردن گوشت در مراکز عرضه و نیز منازل، اجتناب کودکان و روستاییان و دامداران از بازی و یا لامسه کنه‌های ماده تخم‌ریزی کرد، خودداری از جدا و له‌کردن (کشتن) کنه‌ها توسط شیردوشان و دامداران، خودداری از پشم‌چینی دام‌ها، بدون استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی و حفاظت کننده، اجتناب از استراحت در مراتع و کوهستان‌ها بدون رعایت استفاده از وسایل ایمن از دیگر موارد بهداشتی است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=111655

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.