آوین ویژه»

اختلاف نظر ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران/ بازگشت ناامیدانه نتانیاهو به اسرائیل به دلیل اولویت ترامپ برای مذاکره با ایران مخالفت بازنشستگان با افزایش پلکانی حقوق | متناسب سازی ۴ مرحله ای شد دومین رویداد تولید محتوای دیجیتال در بهارستان برگزار شد جعفری: دانشگاه مالک اشتر زمینه‌ساز کارآفرینی و مقابله با تحریم‌ها است وزیر فرهنگ و ارشاد: نقش برجسته هنر در «تجسمی فجر» نمود پیدا می‌کند وزیر ارتباطات: ​۸۳.۵ درصد از تلفن‌های همراه مجهز به فیلترشکن هستند اژه‌ای: نظام قضایی باید در تراز نظام جمهوری اسلامی باشد ترامپ به چین اعلان جنگ کرد آیین نامه اجرایی هیئت رسیدگی به تخلفات اعضای هیئت علمی بازنگری می‌شود کانون بسیج اساتید دانشگاه طلوع مهر قم افتتاح شد ارتقای رتبه ۷ نشریه دانشگاه تهران قاچاقچیان دام در کردستان ۲۲۵ میلیارد ریال محکوم شدند ناو هواپیمابر آمریکا با تعدادی موشک و پهپاد هدف قرار گرفته شد پوستر «تاکسیدرمی» رونمایی شد؛ مجید صالحی در رویای پادشاهی حمله تند اندیشمند مصری به ترامپ؛ قاهره در برابر یاوه‌گویی‌های او ایستاده است! تداوم هوای گرمتر از نرمال در منطقه طی هفته جاری! ظریف: مقاومت نیروی نیابتی ایران نیست/ در وعده صادق ۱ و ۲ ایران بود که به اسرائیل پاسخ داد، نه مقاومت + فیلم بحران آبی در ایران: ۱۵ سد زیر ۲۰ درصد و کاهش ۴ درصدی حجم آب مخازن

0

لزوم سرمایه‌گذاری و به‌روزرسانی در صنعت نفت و گاز ایران

  • کد خبر : 112470
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
لزوم سرمایه‌گذاری و به‌روزرسانی در صنعت نفت و گاز ایران

معاون بازرسی کالا و تجهیزات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران گفت: هر چقدر که ما در این صنعت رشد کنیم، درواقع در مسیر پیشرفت کل صنایع کشور گام برمی‌داریم. دلیل این موضوع این است که این صنعت از تجهیزات پیشرفته و مدرن برخوردار است و می‌تواند چرخ صنایع دیگر را هم تحت‌الشعاع قرار دهد.

به گزارش اقتصادآنلاین، یوسف باقریان، معاون بازرسی کالا و تجهیزات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در حاشیه حضور در بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی، به بررسی بررسی وضعیت صنعت نفت و گاز کشور پرداخت.

معاون بازرسی کالا و تجهیزات شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در ابتدا صنعت نفت و گاز ایران را مادر تمامی صنایع این کشور برشمرد و گفت: “هر چقدر که ما در این صنعت رشد کنیم، درواقع در مسیر پیشرفت کل صنایع کشور گام برمی‌داریم. دلیل این موضوع این است که این صنعت از تجهیزات پیشرفته و مدرن برخوردار است و می‌تواند چرخ صنایع دیگر را هم تحت‌الشعاع قرار دهد.”

او با ابراز نگرانی از سرمایه‌گذاری‌های اندک در این حوزه افزود: “متأسفانه در سال‌های اخیر، کمترین سرمایه‌گذاری را بر روی این صنعت شاهد بودیم. اگرچه پلنت‌های زیادی ساخته شده است. در حال حاضر ما حدود ۹۵ پلنت پتروشیمی ساخته شده و در حال ساخت با رشد 70 درصدی را در کشور داریم. اما میزان برای کشوری که به عنوان سومین کشور دارای ذخایر نفت و گاز در جهان شناخته می‌شود، عدد مناسبی نیست.”

باقریان همچنین ضمن انتقاد از عدم ورود کامل بخش خصوصی به این حوزه، بیان کرد: “بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری‌های بزرگ این حوزه نتوانسته به طور کامل فعال باشد و دلایل مختلفی از جمله سخت‌گیری‌های دولت و شرایط اقتصادی کشور، امکان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را برای این بخش مهیا نکرده است.”

معاون بازرسی کالا و تجهیزات ISQI، در ادامه گفت: “یکی دیگر از معضلات جدی این حوزه این‌ است که پلنت‌های ساخته شده‌ هم، باتوجه به مطلوب نبودن شیوه نگهداری از آن‌ها، در وضعیت مناسبی قرار ندارند. در واقع سرمایه‌گذاری مناسبی برای اورهال آن‌ها صورت نگرفته است. مهم‌ترین دلیل آن شاید این باشد که پیش از این، شرکت‌های بازرسی به اندازه کافی برای تأمین نیازهای این صنعت بزرگ نبوده‌ و شناخت مناسبی از وضعیت روز این پلنت‌ها را نداشتند. برای مثال، یکی از پلنت‌هایی که بازرسی آن‌را با تکنولوژی خیلی جدید انجام دادیم، توانستیم بهره‌بردار را با صرف هزینه مناسب، از اطلاعات دقیق عمر مفید تجهیزات و بهترین زمان برای انجام اورهال مطلع سازیم.”

باقریان تأکید کرد: “موضوعی که الان در صنعت نفت بسیار حائز اهمیت است، این است که با مدد از تجهیزات مدرن روز که متاسفانه 99 درصد شرکت‌ها نیز از آن بی‌بهره هستند، بازرسی‌ها، شناسایی عمر مفید تجهیزات و اورهال صحیح انجام شود تا بتوانیم وضعیت این پلنت‌ها را مشخص کنیم. سپس باید سرمایه‌گذاری در پلنت‌های جدید صورت گیرد. یکی از معضلات این پلنت‌ها دسترسی کم به خوراک و ناترازی گاز است که گریبان‌گیر پتروشیمی‌های ما نیز هست.”

او در پایان خاطرنشان کرد: “بزرگترین سرمایه‌گذاری که اکنون ملزم به انجام آن هستیم، بهره‌برداری از ذخایر گاز است و این مسأله نیازمند همت بزرگ، سرمایه‌گذاری و دانش روز است.”

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=112470

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.