آوین ویژه»

کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کشور سرمایه‌گذاران از پیچ‌وخم ادارات خسته‌ هستند ۳ حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر اشغالی حیفا پنجمین پویش کودکان سایبری به همت پلیس فتا برگزار می شود مولداوی به دنبال تصرف نیروگاه ترانس نیستریا رونق تجارت با اوراسیا: تعرفه ۸۷ درصد کالاها حذف می‌شود آلمان: حضور اروپایی‌ها در سوریه باید حفظ شود تشکیل کمیته تخصصی بازار سرمایه در کمیسیون اقتصادی مجلس قارچ های سمی مشابه خوراکی دوباره آمد صفر تا صد حذف ارز نیمایی | بازار ارز توافقی چه قوانینی دارد؟ نظر وزیر ارتباطات درباره آمار کاربران استارلینک در ایران/ هاشمی: اعلام اسامی فیلترشکن‌فروش‌ها کار ما نیست اسلواکی: پوتین و ترامپ بر بی طرفی نظامی اوکراین توافق می‌کنند حضور همزمان هیئت اسرائیلی و سران حماس و جهاد اسلامی در قاهره سهامداران درباره واریز سود سهام عدالت بخوانند لیگ برتر بسکتبال – کاله آمل و شهرداری گرگان شروع موج شکستن جایگاه پدر با سریال «پدر سالار» شروع شد سهام عدالت این افراد تعیین تکلیف شد + جزئیات وقتی مجری روی آنتن شهادتش را تبریک گفت؛ نباید میکروفن رها می‌شد + فیلم

1

ساماندهی مؤسسات آموزش عالی یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم بود

  • کد خبر : 112647
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵
ساماندهی مؤسسات آموزش عالی یکی از اقدامات شاخص دولت سیزدهم بود

معاون سابق آموزشی وزارت علوم اجرای جدی آمایش آموزش عالی با تمرکز بر ساماندهی مؤسسات آموزش عالی (به‌ویژه دانشگاه پیام‌نور و علمی‌کاربردی) به‌عنوان اقدامات شاخص دولت سیزدهم نام برد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نشست تخصصی «رویکرد تحولی دولت سیزدهم در علم و فناوری»، جمعی از مسئولان و کارشناسان حوزه آموزش عالی و اقتصاد دانش‌بنیان با گرامیداشت یاد شهدای خدمت، به‌ویژه رئیس‌جمهور شهید، به تبیین و بررسی دستاوردهای این دولت در حوزه‌های مختلف علمی پرداختند.

قاسم عموعابدینی، معاون سابق آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به تحولات صورت‌گرفته در دوره اخیر، از حرکت به سوی دانشگاه حکمت‌بنیان، بازنگری در متون درسی و اجرای جدی آمایش آموزش عالی با تمرکز بر ساماندهی مؤسسات آموزش عالی (به‌ویژه دانشگاه پیام‌نور و علمی‌کاربردی) به‌عنوان اقدامات شاخص دولت سیزدهم نام برد.

در ادامه، حسین حیرانی، دبیر کارگروه اقتصاد دانش‌بنیان ستاد تحول دولت سیزدهم، با اشاره به اصل ۳۴ قانون اساسی، از رویکرد حکمرانی شهید رئیسی با تمرکز بر برنامه‌محوری، شایسته‌سالاری، و پایش مستمر عملکردها سخن گفت و «سند تحول» دولت را محور اصلی سیاست‌گذاری‌ها معرفی کرد.

وی همچنین چهار ابزار کلیدی دولت در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان را چنین برشمرد:

نظارت‌های ستادی و تدوین اسناد انتظار

بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای عالی

تدوین برنامه هفتم توسعه

ایجاد داشبورد پایش تحول

در بخش پایانی نشست، دکتر علی باقر طاهری‌نیا، دبیر ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با گرامیداشت اولین سالگرد شهدای خدمت، آن را «مواجهه‌ای علمی، ارزشمند و آموختنی» خواند که از پایگاه علم و فناوری مدیریت شده است.

وی با تأکید بر اهمیت نقد سازنده سیاست‌ها و انتقال دستاوردها به نسل آینده، اهداف برگزاری این نشست را چنین عنوان کرد:

پاسداشت شهید رئیسی و رویکردهای تحولی ایشان؛

مواجهه انتقادی با سیاست‌ها و انتقال درس‌آموخته‌ها؛

ارتقا اثرگذاری سیاست‌ها در کوتاه‌مدت و میان‌مدت؛

تقویت انگیزه‌های نخبگان علمی و دانشگاهی؛

از جمله دستاوردهای اجرایی در این راستا، به آئین‌نامه ارتقای اساتید هیئت علمی و سامانه «نان» (پیوند ایده با نیاز) اشاره شد.

طاهری‌نیا با بیان اینکه رویکردهای علمی دولت سیزدهم عموماً دانش‌پایه بوده‌اند، بر ضرورت تولید بسته‌های سیاستی برای هر موضوع و تقویت ضلع کمتر دیده‌شده مثلث آموزشی یعنی «محتوا» تأکید کرد.

وی تولید محتواهای هویت‌بخش و امیدآفرین را از وظایف کلیدی آموزش عالی در دوره تحولی دولت شهید رئیسی دانست. در پایان، وی بازخوانی نقادانه تجربه زیسته آموزش عالی در دولت سیزدهم را فرصتی برای مطالعه و الگوسازی معرفی کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=112647

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.