آوین ویژه»

تجلیل از عوامل سریالی که بعد از سال‌ها کار، با «سوجان» دیده شدند بازدید آیت الله مروی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) عرضه تتر افزایش یافت؛ این چه معنایی برای آینده بازار کریپتو دارد؟ ترامپ: اگر «زلنسکی» فورا اقدام نکند، کشوری برایش باقی نمی‌ماند مرجعیت علمی قرآن در علوم انسانی نیازمند تحولی بنیادین است افتتاح پایگاه موشکی آمریکا در لهستان برای مهار روسیه است سردار سلیمانی: توسعه نظام سلامت یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است خط‌کشی ۱۸.۵ کیلومتر از جاده‌های دورود در دستور کار قرار گرفت چهارمین نشست ملی هیئت‌ها و تشکل‌های دینی کشور ورود بیش از ۴۱۱ هزار خودرو طی یک هفته گذشته به گیلان وجود ۲۹ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساز در کشور بیانیه مهم امارات درباره ایران  ادای احترام پزشکیان به تندیس شاه اسماعیل سامانی معضل بحران ترافیک بجنورد بهبود پیدا می‌کند واکنش رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک به بسته شدن درگاه پرداخت دیجی‌کالا جمع آوری سگ های ولگرد در مسیر کندوان رفع مشکلات کشاورزان دشتستان دنبال می‌شود اطلاعات جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی ظرف ۳۰ روز منتشر می‌شود

0

پرورش فرهیختگان رسالتی فراتر از تربیت دانشمند

  • کد خبر : 113607
  • ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
پرورش فرهیختگان رسالتی فراتر از تربیت دانشمند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در آئین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی رویش گفت: ما به دنبال شکل‌گیری انسان‌های فرهیخته هستیم و کانون‌های فرهنگی نیز بستر شکل‌گیری آن را فراهم می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر وحید شالچی در آئین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی رویش با اشاره بر اینکه کانون‌های فرهنگی در دانشگاه‌های کشور از سه نظر ممتاز هستند، گفت: فعالیت هزاران نفر در کانون‌های فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور باعث افتخار و حائز اهمیت است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه ما به دنبال شکل‌گیری انسان فرهیخته هستیم، خاطر نشان کرد: ما فقط به دنبال تربیت دانشمند نیستیم، بلکه دنبال شکل‌گیری انسان فرهیخته‌ایم که بیش از همه کانون‌های فرهنگی بستر این شکل‌گیری را فراهم می‌کنند.

وی همچنین درخصوص ویژگی مورد نظر برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، اذعان کرد: ما به دنبال این هستیم که دانش آموخته‌هایی پرورش یابند که بعد از دانش آموختگی بتوانند با دانش و مهارت خود زندگی شایسته‌ای برای خود و خانواده‌شان رقم بزنند.

شالچی با بیان اینکه دانش‌آموختگان باید از دانش و مهارت خود به گونه اخلاقی استفاده کنند، تاکید کرده و تصریح کرد : از دانش‌آموختگان انتظار می‌رود با استفاده اخلاقی از دانش و مهارت خود علاوه بر زندگی خود بر زندگی دیگران نیز تاثیر مثبتی بگذارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این خصوص ادامه داد: کار بزرگی که کانون‌ها انجام می‌دهند و مزیت نخست آنان است در همین نقطه راهبردی یعنی در شکل گیری انسان‌هایی است که علاوه بر فراگیری دانش و مهارت، کسانی باشند که از این دانش و مهارت به گونه اخلاقی و درست استفاده کنند.

وی گستردگی مضامین کانون‌ها را مزیت دوم آنها دانسته و افزود: سایر گروه‌ های دانشجویی در دانشگاه‌ها عمدتا متمرکز در موضوع و تم خاصی هستند اما مضامینی که کانون‌ها آن را دنبال می‌کنند بسیار گسترده بوده و این نکته قوت آنهاست.

شالچی همچنین مزیت سوم کانون‌ها را طیف گسترده مخاطبانانشان عنوان کرده و ادامه داد: اگر فضای امید و سرزندگی در دانشگاه ها مطلوب نیست، گروهی که می‌توانند به نحوی راه ارتباطی با دانشجویان را پیدا کند و روح و حیات را در دانشگاه زنده کند، بی‌شک کانون‌ها هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم همچنین در پایان، آئین اختتامیه جشنواره رویش را آغازی برای راهی طویل دانسته و بیان کرد: امید داریم که این جشنواره پایان نباشد بلکه آغاز و تجربه راهی برای ادامه باشد و اشتراک‌گذاری تجربیات و ایده‌ها باشد تا بتوانیم تنوع و تکثر ایران عزیزی که همچون یک قالی سرشار از گل‌های رنگارنگ است را تبدیل به وحدتی بی‌مانند کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=113607

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.