آوین ویژه»

تابلوی «انصار الله»؛ ضیافت نوری که نور الهی و قدسی است رکورد معاملات روزانه گواهی سپرده شمش طلا شکسته شد عامل پنهان در مهاجرت «اتباع» و افزایش بیکاری در اصفهان| وقتی «افغانی» از «ریال» پیشی می گیرد صفحه اول روزنامه‌های اصفهان پنجشنبه ۴ بهمن ماه شیطنت در شبکه توزیع؛ روغن‌های انبار شده را توزیع کنید اسرائیل این منطقه را تصرف کرد هوش مصنوعی دکان موتورهای جست وجو را تخته می‌کند؟ خبر فوری برای کارمندان | افزایش سن بازنشستگی ضمانت اجرایی ندارد معراج‌گاه آقای هنر همسر مالک فروشگاه موبایل موسوی آمل بازداشت شد ابتکاری که ۴ هزار سال پیش رقم خورد/ کشف اولین شرکت خاورمیانه با سرمایه ۱۵ کیلو طلا اهداف راهبردی رزمایش گسترده ارتش چین در اطراف تایوان اتباع افغان این‌بار جان ایرانی‌ها را نشانه رفتند ! سکوت مقامات قاهره در قبال حمله موشکی جنگنده صهیونیستی به خودروی حامل شهروند مصری فرار سپاهان از شکست مقابل نساجی/انزونزی، آلمیدا را درصدر نگه داشت زلزله قصرشیرین مردم را به خیابان کشاند ترک فعل دستگاه‎‌های اجرایی در قزوین برای تبدیل وضعیت ایثارگران فرمانده ارتش: دست به ماشه هستیم

2

پروژه جاه‌طلبانه چین در زیر دریا / آیا بزرگترین منبع انرژی جهان پیدا شده است؟

  • کد خبر : 113757
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
پروژه جاه‌طلبانه چین در زیر دریا / آیا بزرگترین منبع انرژی جهان پیدا شده است؟

در دل تاریکی‌های مرموز دریای جنوبی چین، جایی که متان خاموش از بستر دریا نشت می‌کند، چین مشغول ساخت یکی از جاه‌طلبانه‌ترین پروژه‌های تاریخ بشر است؛ نخستین پایگاه دائمی زیرآبی جهان.

تینا مزدکی _ دانشمندان چینی در تلاش‌اند پرده از راز دنیایی بیگانه و ناشناخته در اعماق اقیانوس بردارند، دنیایی که می‌تواند کلید امنیت انرژی این کشور باشد. در ژرفای تاریک و سرد دریای جنوبی چین، جایی که متان از بستر دریا به بیرون نشت می‌کند، اکوسیستمی بیگانه از کرم‌های لوله‌ای شبح‌مانند، صدف‌ها و میکروب‌ها زندگی می‌کنند. در همین نقطه، ۲,۰۰۰ متر زیر سطح آب، چین در حال ساخت اولین پایگاه دائمی زیرآبی جهان است، پروژه‌ای که می‌تواند منابع انرژی جدیدی را آشکار کند؛ منبعی که شاید رکورد ذخایر نفت خلیج فارس را هم بزند.

پکن رسماً اعلام کرد که در حال ساخت یک زیستگاه اعماق دریا در این مناطق غنی از متان است. در این پایگاه، شش پژوهشگر به مدت یک ماه در اعماق اقیانوس اقامت خواهند داشت تا روی هیدرات‌های گازی مطالعه کنند، ساختارهای کریستالی که متان را در دل یخ حبس کرده‌اند.

با ۸۰ میلیارد تن ذخایر معادل نفت، یعنی بیش از ذخایر اثبات‌شده‌ی ۵۰ میلیارد تنی نفت خلیج فارس، این منابع عظیم می‌توانند آینده‌ی ژئوپلیتیک انرژی را متحول کنند. اما دانشمندان هشدار داده‌اند که استخراج بی‌ملاحظه می‌تواند باعث فروپاشی زیست‌محیطی و نشت‌های فاجعه‌بار متان شود، گازی که تأثیر آن بر گرمایش زمین ۲۵ برابر بیشتر از دی‌اکسید کربن است.

منبع: english.alarabiya

۵۸۳۲۳

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=113757

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.