آوین ویژه»

توافقنامه آغاز عملیات اجرایی قطار شهری اهواز امضا شد اجرای طرح ملی کالابرگ الکترونیکی به معیشت خانوارها کمک می‌کند مقاومت عراق: آمریکا ثابت کرد حامی رسمی جنایات در جهان است دادوستد یک میلیون و ۱۸۹ هزار تن محصول در بورس کالا پزشکیان مسکو را به مقصد تهران ترک کرد بهروزآذر: ارزش‌های انسانی باید در محیط خانواده تقویت شوند اصفهان ۴۰۹ خانه هلال دارد اولین شب نمایشنامه‌نویس برگزار شد ترامپ در کنگره آمریکا سوگند یاد کرد/ بازگشت به قدرت برای بار دوم + فیلم ترامپ: روزهای جالبی برای ایران در پیش است لزوم توسعه مناسبات ایران و آذربایجان در حوزه‌های تجارت، صنعت و بانک مراسم احیای شب بیست و یکم رمضان در مصلای جمعه گناوه طلاب جدیدالورود مازندران با زیست طلبگی آشنا شدند ۲ نفر در راستای پرونده فساد در شهرداری ورامین دستگیر شدند آذربایجان غربی در اجرای سرشماری کشاورزی جزو ۵ استان برتر کشور قرار دارد ثبت ۱۲ میلیون تردد در راه‌های استان اصفهان مسائل کلیدی استان زنجان شناسایی و ظرفیت‌ها معرفی شود گرد و غبار یکی از مشکلات مهم زیست محیطی قم است

0

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی دارویی ایران با همراهی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و فعالان دارویی

  • کد خبر : 114177
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
برگزاری نخستین  همایش بین‌المللی دارویی ایران با همراهی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و فعالان دارویی

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به بومی‌سازی موفق داروهای پیشرفته در کشور، هشدار داد که نبود حمایت مالی مناسب، مانع تبدیل دانش فنی به محصول در صنعت دارویی شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ پروفسور فرید درکوش، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفت‌وگویی تصویری به بررسی وضعیت تکنولوژی‌های دارویی در کشور پرداخت و اظهار کرد: در چند دهه اخیر، فعالیت‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های مختلف فناوری در کشور انجام شده است که خوشبختانه در حال حاضر بسیاری از داروهایی که در زمره داروهای های‌تک قرار می‌گیرند، با وجود اینکه بسیاری از کشورها ناچار به واردات آن‌ها هستند، در داخل کشور بومی‌سازی و تولید شده‌اند.

وی افزود: با وجود این دستاوردها، در یکی دو سال اخیر با چالش‌های جدی به‌ویژه در حوزه مسائل مالی مواجه بوده‌ایم. به‌عبارتی، علی‌رغم گسترش دانش و تکنولوژی در شرکت‌های داخلی، این شرکت‌ها به دلیل کمبود نقدینگی نتوانسته‌اند فناوری‌های خود را به مرحله تولید محصول برسانند.

 درکوش در ادامه با اشاره به تجربه‌های جهانی در این زمینه گفت: در سراسر جهان، این مسیر با ورود بانک‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر (ونچر کپیتالیست‌ها) طی می‌شود. آن‌ها در کنار شرکت‌های فناور قرار می‌گیرند و همکاری مشترک دارند؛ امری که در حوزه دارو و تکنولوژی نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر نبود چنین سازوکار موثری در کشور، تصریح کرد: در حال حاضر، در کشور ما این پل ارتباطی به‌درستی شکل نگرفته است. بانک‌ها به‌دلیل عدم اطمینان، تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در این بخش ندارند و این در حالی است که صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همان وی‌سی‌ها (VCها) می‌توانند راهکاری مؤثر برای ورود سرمایه به این حوزه باشند از این‌رو، ضروری است که پل ارتباطی مناسبی میان این دو گروه ایجاد شود.

تعداد بازدید : 0

کد ویدیو

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114177

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.