آوین ویژه»

سخنرانی ظریف رکورد ۲ ساله داووس را شکست + عکس ۳۰ دستگاه دوچرخه هدیه هواداران تراکتور در دیدار با استقلال تهران پرتره بازیگر پیشکسوت تا توجه سینماحقیقت به خانواده نرخ باسوادی استان سمنان ۹۸.۷ درصد است بهترین متریال‌های ساخت غرفه نمایشگاهی کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دامداری مبارکه کاهش ۴۰ درصدی سرقت منزل در سرپل ذهاب بلوتوث آیفون جدید دردسرساز شد ورزنه به محور گردشگری کویر اصفهان در امتداد زاینده‌رود تبدیل می‌شود ۷۵ همت یارانه نان را از دهان رانت‌خواهان بیرون کشیدیم بیش از ۱۵۰ حمله رژیم صهیونیستی به سوریه تنها در چند ساعت آیت‌الله خامنه‌ای و تولد ذهنیت فلسفی نسبت به فرهنگ آلمان: سلاح کافی برای ارسال به اوکراین نداریم درگیری توئیتری مشاور قالیباف و برادر داماد رئیسی ثبت نام در آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی ۱۴۰۴ آغاز شد؛ اعلام جزئیات آزمون توصیه رهبر انقلاب به وزیر نیرو: بروید عمل کنید درخشش بازار اختیار معامله در آخرین روز هفته داستان واقعیِ چهره ترسناک ظاهرشده در اینترنت

1

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی دارویی ایران با همراهی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و فعالان دارویی

  • کد خبر : 114177
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
برگزاری نخستین  همایش بین‌المللی دارویی ایران با همراهی وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و فعالان دارویی

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به بومی‌سازی موفق داروهای پیشرفته در کشور، هشدار داد که نبود حمایت مالی مناسب، مانع تبدیل دانش فنی به محصول در صنعت دارویی شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ پروفسور فرید درکوش، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در گفت‌وگویی تصویری به بررسی وضعیت تکنولوژی‌های دارویی در کشور پرداخت و اظهار کرد: در چند دهه اخیر، فعالیت‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های مختلف فناوری در کشور انجام شده است که خوشبختانه در حال حاضر بسیاری از داروهایی که در زمره داروهای های‌تک قرار می‌گیرند، با وجود اینکه بسیاری از کشورها ناچار به واردات آن‌ها هستند، در داخل کشور بومی‌سازی و تولید شده‌اند.

وی افزود: با وجود این دستاوردها، در یکی دو سال اخیر با چالش‌های جدی به‌ویژه در حوزه مسائل مالی مواجه بوده‌ایم. به‌عبارتی، علی‌رغم گسترش دانش و تکنولوژی در شرکت‌های داخلی، این شرکت‌ها به دلیل کمبود نقدینگی نتوانسته‌اند فناوری‌های خود را به مرحله تولید محصول برسانند.

 درکوش در ادامه با اشاره به تجربه‌های جهانی در این زمینه گفت: در سراسر جهان، این مسیر با ورود بانک‌ها و سرمایه‌گذاران خطرپذیر (ونچر کپیتالیست‌ها) طی می‌شود. آن‌ها در کنار شرکت‌های فناور قرار می‌گیرند و همکاری مشترک دارند؛ امری که در حوزه دارو و تکنولوژی نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر نبود چنین سازوکار موثری در کشور، تصریح کرد: در حال حاضر، در کشور ما این پل ارتباطی به‌درستی شکل نگرفته است. بانک‌ها به‌دلیل عدم اطمینان، تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری در این بخش ندارند و این در حالی است که صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همان وی‌سی‌ها (VCها) می‌توانند راهکاری مؤثر برای ورود سرمایه به این حوزه باشند از این‌رو، ضروری است که پل ارتباطی مناسبی میان این دو گروه ایجاد شود.

تعداد بازدید : 0

کد ویدیو

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114177

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.