آوین ویژه»

زلزله اهل از توابع لامرد فارس لرزاند دریافت ۷۵۰میلیون تومان از سوی وکیل برای اخذ مجوز هتل + سند برنامه‌ریزی برای حفظ و نگهداشت نخبگان از اولویت های وزارت علوم است بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد افزایش ۵۴ هزار واحدی بورس/  شاخص کل از کانال ۲.۵ میلیونی گذشت اسکان ۱۳ هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش لرستان انتشار اخباری در خصوص بازداشت برخی از نزدیکان بشار اسد در لبنان جشنواره هنرهای تجسمی تا ۳۰ آذر تمدید شد  احمدرضا عابدزاده سر سفره هفت‌سین + عکس علت سقوط بیت کوین مشخص شد پرواز هایپرسونیک / سفر از پکن به نیویورک در کمتر از ۲ ساعت برای نخستین بار ۱۰ شرکت از گروه فولاد خوزستان جایزه تعالی سازمانی دریافت کردند صفحه نخست روزنامه های استان فارس چهارشنبه ۷ آذر بمب خبرگزاری ژاپن در بازار دلار تهران ساختمان‌های ۴ طبقه یا بالای ۱۰۰۰ متر ملزم به نصب پنل‌های خورشیدی شدند قیمت دستگاه پلاسما جت کسانی که در زندان‌ها “قرآن” آموختند، برگشتی به جرایم نداشتند کشف ۱۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان

1

مازندران سالانه نیازمند واردات ۳۹۰ هزار تن گندم است

  • کد خبر : 114194
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
مازندران سالانه نیازمند واردات ۳۹۰ هزار تن گندم است

چالوس- سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: نیاز داریم سالانه ۳۹۰ هزار تن گندم کیفی از خارج از استان تامین و وارد کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رمضانی عصر دوشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان‌ها چالوس ضمن تأکید بر ضرورت مدیریت دقیق این حوزه، عدم صدور مجوزهای بی‌رویه برای نانوایی‌های جدید را از مهم‌ترین مصوبات کارگروه دانست.

وی همچنین گفت: در حال حاضر یکی از چالش‌های جدی، اختلاف قیمت خرید گندم از کشاورزان و فروش آن به صورت یارانه‌ای به کارخانه‌های تولید آرد است که باعث بروز مشکلاتی در زنجیره تولید و توزیع آرد شده است.

رمضانی افزود: استان مازندران نیازمند واردات سالانه حدود ۳۹۰ هزار تن گندم از خارج استان است که این گندم‌ها از تنوع بالایی برخوردارند و برای رسیدن به کیفیت یکنواخت، نیاز به فرآیند اختلاط و کنترل دقیق کیفیت داریم.

وی همچنین تاکید کرد: پیگیری‌ها برای ازسرگیری واردات گندم از بنادر استان می‌بایست جدی‌تر دنبال شود.

وب در ادامه وضعیت اقتصادی نانوایان تشریح کرد و گفت: بیش از ۵۲ درصد نانوایی‌های دارای سهمیه زیر ۶ کیسه آرد، از توجیه اقتصادی لازم برخوردار نیستند و در تأمین هزینه‌های خود با مشکل مواجه‌اند.

رمضانی همچنین با اشاره به میزان درآمد، هزینه‌های پخت و دستمزد نانواها، بازنگری در سیاست‌های حمایتی و نرخ‌گذاری را از راهکارهای رفع چالش‌های موجود خواند.

یوسف‌پور فرماندار شهرستان چالوس نیز با اشاره به فعالیت ۱۵۲ واحد نانوایی در شهرستان چالوس، اعلام کرد که حدود ۴۰ درصد این واحدها به سیستم دوگانه‌سوز مجهز شده‌اند. به گفته فرماندار، این اقدام در راستای اجرای مصوبات پدافند غیرعامل انجام شده و در شرایط بحرانی و قطع گاز می‌تواند با استفاده از سوخت جایگزین به فعالیت ادامه دهد.

وی بر لزوم تسهیل در پرداخت تسهیلات بانکی به نانوایان برای اجرای این طرح تأکید کرد.

بیان مشکلات نانوایان

فرماندار چالوس همچنین به برخی از مشکلات و چالش‌های سامانه نانینو اشاره کرد و گفت: مشخص نبودن تراکنش‌های غیرمتعارف و غیرمجاز و کسر سهمیه آرد نانوایان و نارضایتی آن‌ها از عملکرد این سامانه از جمله موانع پیش‌روی این سامانه است که نیازمند شفافیت و اصلاح در برخی موارد است.

وی همچنین به موضوعاتی مانند فرایند اخذ مجوزها، نحوه توزیع آرد بین عشایر منطقه مرزن‌آباد، مشکلات حمل و نقل آرد در روستاها، و ناترازی انرژی و تأثیر قطعی برق بر عملکرد نانوایی‌ها اشاره کرد.

در ادامه جلسه، مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان در شهرستان چالوس از سوی اعضای کارگروه مطرح شد و همچنین نحوه تخصیص سهمیه آرد کامل به نانوایی‌های متقاضی و دستورالعمل‌های این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114194

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.