آوین ویژه»

محمد ضیف که بود؟ مصدومیت یک آتش نشان در حادثه آتش سوزی منزل مسکونی در کرمانشاه  گراسیموف: آمریکا تمام توافقنامه‌های جنگ سرد را زیر پا گذاشت حمله پهپادی اوکراین به خودروی خبرنگاران روسی، یک کشته و ۵ مجروح برجای گذاشت موافقت‌نامه استفاده از واگن‌های متعلق به کشورهای مستقل مشترک المنافع تصویب شد درگیری شدید مرزی نیروهای هندی و پاکستانی+ فیلم این فرد می‌تواند فوتبال ایران را نجات دهد مدیرعامل منطقه آزاد انزلی منصوب شد همه ارگان‌ها و متولیان سینمای ارزشی در موفقیت «پیش‌مرگ» سهیم هستند تردد ۱۹ هزار و ۸۰۰ نفر از طریق راه آهن شرق کشور نخست‌وزیر اسلواکی:غرب با هر قیمتی به دنبال تداوم جنگ با روسیه است آخرین وضعیت طرح مسکن ملی در استان ایلام ممنوعیت تردد در جاده چالوس| ترافیک سنگین در هراز تلاش ۱۰ آتش نشان مشهدی برای اطفای حریق مغازه خشکشویی ماجرای ویدئوی گریه مادر سید ابراهیم رئیسی چیست؟ درگیری های گسترده در سوریه و هلاکت عناصر تحریر الشام سازمان توسعه تجارت: مخالف تعرفه بالای خودرو های وارداتی هستیم تشدید تورم بامسابقه نرخ ارز در بازارها| دلار توافقی ۶۱، آزاد۷۱ هزار تومان!

0

ایران و ویتنام در مسیر همکاری هدفمند

  • کد خبر : 114721
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
ایران و ویتنام در مسیر همکاری هدفمند

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام، با اشاره به رشد چشمگیر مصرف قهوه در ایران، بر ضرورت تدوین سازوکارهای راهبردی برای توسعه همکاری‌های تجاری با ویتنام تأکید کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، مصطفی موسوی، رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام بیان این که افزایش گرایش نسل جوان، گسترش فرهنگ کافه‌نشینی و تغییر سبک زندگی، قهوه را به یکی از کالاهای کلیدی در سبد مصرفی خانوارهای شهری ایران تبدیل کرده است، افزود: با وجود این رشد تقاضا، نبود تولید داخلی کافی و وابستگی به واردات، نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌های تجاری این حوزه هستیم.

موسوی، ویتنام را به‌عنوان دومین صادرکننده بزرگ قهوه جهان معرفی کرد که در سال ۲۰۲۴، با وجود کاهش حجم صادرات، ارزش صادرات خود را به بیش از ۵.۴ میلیارد دلار رسانده است. او تأکید کرد که تنوع گونه‌های قهوه، قیمت رقابتی و تجربه بالای صادراتی ویتنام، این کشور را به شریک راهبردی و هدفی مهم برای واردات قهوه خام و فرآوری‌شده تبدیل کرده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و ویتنام پیشنهاد داد سازمان توسعه تجارت ایران با رویکردی راهبردی، اقدام به تدوین سازوکار «سبد کالایی ویژه ویتنام» نماید. این طرح می‌تواند شامل کالاهایی مانند قهوه، چای و سایر محصولات کشاورزی با پتانسیل بالا باشد که به تسهیل واردات هدفمند، ارتقاء امنیت زنجیره تأمین و ایجاد فرصت‌های صادرات مجدد کمک خواهد کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: بازار داخلی ایران به سمت مصرف قهوه فوری، فرآوری‌شده و تنوع برندها در حال پیشرفت است و همکاری با کشورهایی مانند ویتنام که زیرساخت و تجربه لازم در این حوزه را دارند، می‌تواند مزیت رقابتی ایران در بازار منطقه را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

موسوی همچنین بر ضرورت تدوین سیاست‌های حمایتی، تسهیل روابط تجاری و ایجاد بسترهای مناسب برای حضور فعال بخش خصوصی در این عرصه تأکید کرد و گفت: این اقدامات می‌تواند آینده‌ای پایدار و هوشمندانه برای تجارت قهوه ایران رقم بزند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=114721

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.