آوین ویژه»

حفاری مرموز در بهشت زهرا؛ روایت دوگانه شورا و میراث آتش‌ در درختان بلوار مخابرات لواسان بازیکن پرسپولیسی اولین خرید تابستانی استقلال واکنش رئیس صداوسیما به انتقاد مخاطبان از سریال‌های تکراری/ خبرنگار صداوسیما در بازداشت پشت پرده دلار ۷۳ هزار تومانی اعلام شد سازمان ملل: همسایگان سوریه نباید به این کشور دست اندازی کنند جزییات انفجار مواد محترقه در بالکن واحد مسکونی/ یک مصدوم بر جای ماند راه اندازی ایست و بازرسی‌ها نباید باعث مزاحمت مردم شود عملیات ویژه نیروهای سوری در حومه حمص با کمک جنگنده‌های روسیه عکاسان طبیعت در این مسابقه شرکت کنند ریابکوف: روسیه آماده عادی سازی روابط با آمریکاست نشست حکمت سیاسی اسلام در قرآن، سیاست فاطمی وظایف معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور در قانون عفاف و حجاب ترامپ: بایدن و اوباما مقصر سانحه هوایی امروز هستند نبیه بری: هرگز به سازش بر اساس منافع تل‌آویو تن نمی‌دهیم قرارداد ستاره فوتبال جهان با استقلال هزار و ۱۰ پروژه اقتصادی و عمرانی در لرستان افتتاح و یا کلنگ‌زنی می‌شوند نوسازی 8 هزار تاکسی فرسوده در تهران؛تاکسی برقی ها در کدام نقاط تهران فعالیت می کنند؟

0

گلستان در مسیر تبدیل شدن به قطب انرژی خورشیدی کشور

  • کد خبر : 115381
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
گلستان در مسیر تبدیل شدن به قطب انرژی خورشیدی کشور

گرگان- استاندار گلستان از آغاز عملیات اجرایی ۳۲ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۹۶ مگاوات در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر طهماسبی در آئین آغاز عملیات اجرایی نیروگاه‌های خورشیدی در پنج استان کشور، گلستان را برخوردار از ظرفیت‌های ممتاز در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و گفت: در حال حاضر، ۶۵۳ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس خانگی با ظرفیت سه هزار و ۲۶۵ کیلووات در سطح استان فعال است و طرح جدیدی با هدف تولید ۵۰۰ مگاوات برق نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به آغاز رسمی ساخت ۳۲ ساختگاه نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۹۶ مگاوات در گلستان، افزود: این استان بیشترین سهم را در میان پنج استان مجری این طرح دارد.

استاندار گلستان همچنین از کلید خوردن فاز اجرایی نیروگاه ۱۴ مگاواتی در منطقه سقرتپه گمیشان خبر داد و اظهار کرد: برای اجرای پروژه ۵۰۰ مگاواتی جدید، تاکنون ۷۰۰ هکتار زمین به سرمایه‌گذاران اختصاص یافته است.

وی با تأکید بر موقعیت جغرافیایی خاص شمال گلستان گفت: برخورداری از بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، این منطقه را به یکی از مستعدترین نقاط کشور برای توسعه انرژی خورشیدی بدل کرده است.

به گفته طهماسبی، مناطق مرزی همچون گمیشان، ترکمن، مراوه‌تپه و اینچه‌برون آماده جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی هستند.

طهماسبی ضمن قدردانی از حمایت‌های وزیر نیرو و دستورات رئیس‌جمهور، اجرای این پروژه‌ها را راهی برای کاهش شکاف مزمن در حوزه تأمین انرژی دانست و گفت: این طرح‌ها می‌توانند به افزایش درآمد پایدار مددجویان تحت پوشش نهادهایی همچون کمیته امداد و بهزیستی نیز کمک کنند.

وی در ادامه به وضعیت مصرف برق استان اشاره کرد و افزود: پیک مصرف برق گلستان در تابستان امسال تا هزار و ۹۵۰ مگاوات پیش‌بینی شده، در حالی که هم‌اکنون مصرف روزانه بین هزار و ۷۵۰ تا هزار و۸۵۰ مگاوات نوسان دارد و تنها حدود ۱۰۰ مگاوات آن مربوط به بخش صنعت است.

استاندار گلستان همچنین از برنامه‌ریزی برای تکمیل نیروگاه سیکل ترکیبی هزار مگاواتی شهرستان علی‌آبادکتول در دولت چهاردهم خبر داد و بر آمادگی استان برای همکاری همه‌جانبه با سرمایه‌گذاران بخش انرژی تأکید کرد.

به گفته طهماسبی، احداث این نیروگاه‌ها در قالب مدل «تولید در توزیع» هم‌زمان در استان‌های گلستان، آذربایجان شرقی، فارس، بوشهر و جزیره کیش با مجموع ظرفیت ۲۹۷ مگاوات آغاز شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115381

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.