آوین ویژه»

شوک ۸ ریشتری به روباه پیر اروپا ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر پیش بینی بارش ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتری برف در قزوین مؤمنان باید در جامعه و فضای مجازی الگویی از انصاف و حق‌گویی باشند معرفی هیئت داوران بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره نمایش عروسکی واکنش معنادار مهدی قائدی به وطن فروشان + عکس دیدگاه «مادام دوساد» درباره یک سادیست بدنام نتایج آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد رایزنی رئیس ستاد ارتش اسرائیل و فرمانده سنتکام درباره لبنان طی ۲ سال گذشته یک میلیارد و ۱۸۸ میلیون دلار کالا از زنجان صادر شد پیام مجازی عامل باخت پرسپولیس به سپاهان جمیله علم‌الهدی به کاخ بغداد رفت + عکس اسرائیل برای نخستین بار ترور هنیه را برعهده گرفت پنل‌های تخصصی رویداد کیش اینوکس، حرفه‌ای ‌تر و کاربردی‌تر از گذشته ادعای عجیب اردوغان در خصوص حضور نیروهای ترکیه در سوریه باند سارقان داخل خودرو در کرج منهدم شد سرگردانی کارگران در راهروهای تامین اجتماعی | ماجرا چیست؟ مشارکت در ترسیم دیپلماسی اقتصادی کشور؛ رسالت مهم سکانداران بخش خصوصی

1

حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی برای تامین امنیت غذایی

  • کد خبر : 115399
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی برای تامین امنیت غذایی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار، راهی جز حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی در کشور نداریم.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا گل‌محمدی امروز دوشنبه در آیین بزرگداشت روز جهانی تنوع زیستی و هشتادمین سالروز تاسیس هرباریوم ایران افزود: ایران جزو 25 کشور برتر جهان به لحاظ تنوع زیستی است و برای حفظ آن باید تلاش کرد.

وی اظهار داشت: بهره‌برداری و حفاظت بیش از 85 درصد عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی کشور برعهده وزارت جهادکشاورزی است و  تاسیس موزه ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی در سازمان تات نمونه‌ای از اقدامات این وزارتخانه در راستای حفظ تنوع زیستی است.

کرمانشاه قلب تولید کشاورزی ایران و تأمین‌کننده امنیت غذایی

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: در این موزه بیش از 4.5 میلیون نمونه حشره و بندپا و بیش از 150 هزار گونه قارچ خزه، گلسنگ و گیاه نگهداری می‌شود که در جهان بی‌نظیر است و به عنوان مرجع تشخیص استفاده می‌شود.

وی کاهش سموم پرخطر را از دیگر اقدامات وزارت جهادکشاورزی برای حفظ تنوع زیستی عنوان و تصریح کرد: یک زمان حدود  80 درصد از سمومی کشاورزی مصرفی در ایران جزو سموم پرخطر بود، اما امروز با تلاش‌های صورت گرفته از سوی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی، تعداد این سموم به کمتر از 20 درصد رسیده است.

گل‌محمدی بر حفظ منابع پایه تولید همچون آب و خاک و حفظ تنوع زیستی در کشور تاکید کرد و گفت: امنیت غذایی پایدار و ثبات پایداری منوط به نحوه مصرف منابع پایه تولید می‌باشد.

وی با اشاره به انتشار کتاب “بهار خاموش” در سال 1970 تصریح کرد: پس از مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی برای کنترل آفات و به دنبال اتفاقاتی که افتاد، این کتاب درباره اثرات سموم در کاهش تنوع زیستی منتشر شد که زنگ خطر را برای جامعه بشری به صدا درآورد.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: تا 100 سال پیش، یک تعادل میان تولید و مصرف در جهان وجود داشت، اما به مرور با افزایش جمعیت، دخالت‌های انسان برای تامین غذا و بهره‌برداری از منابع پایه بیشتر شد و از این رو کنوانسیون تنوع زیستی با هدف حفظ گونه‌های زیستی ایجاد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115399

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.