آوین ویژه»

خط آهن همدان- تهران و همدان- سنندج برقی می شود دو انتصاب جدید در سازمان امور دانشجویان همایش بین‌المللی گردشگری سلامت، فرصتی بزرگ برای دیار هگمتانه مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ دوباره تمدید شد سیاست‌های محوری توسعه آموزش‌های علمی کاربردی تدوین می‌شود پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توانیم مشکلات را حل کنیم جو بایدن برای خانواده‌اش عفو صادر کرد/ واکنشی به تهدیدات سیاسی «سفر به لیمونیا» در ژانر کودک مقابل دوربین رفت مورخ صهیونیست: حماس با ترور فرماندهانش ریشه‌کن نخواهد شد «آخرین تولد» بهترین فیلم جشنواره سماع شد کتاب «هویت علوم انسانی اسلامی: معیارها و مؤلفه‌ها» منتشر شد تکمیل پروژه‌های عمران‌شهری برازجان تسریع شود سرمایه‌گذاری در کشاورزی؛ راهکارها و اولویت‌ها سرپرست دانشگاه رازی منصوب شد صدور مجوز کمیته دستگاهی نقد و مناظره برای پژوهشکده هنر لاکچری‌ترین و ارزان‌ترین تور آسیا در سال 1404 کدام است؟ اختتامیه رویداد موسیقی مقامی نغمه‌های رضوی سرحدات خراسان رضوی در خواف تحرکات مشکوک آمریکا برای آزاد کردن هزاران داعشی در سوریه

0

حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی برای تامین امنیت غذایی

  • کد خبر : 115399
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی برای تامین امنیت غذایی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار، راهی جز حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی در کشور نداریم.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا گل‌محمدی امروز دوشنبه در آیین بزرگداشت روز جهانی تنوع زیستی و هشتادمین سالروز تاسیس هرباریوم ایران افزود: ایران جزو 25 کشور برتر جهان به لحاظ تنوع زیستی است و برای حفظ آن باید تلاش کرد.

وی اظهار داشت: بهره‌برداری و حفاظت بیش از 85 درصد عرصه‌های کشاورزی و منابع طبیعی کشور برعهده وزارت جهادکشاورزی است و  تاسیس موزه ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی در سازمان تات نمونه‌ای از اقدامات این وزارتخانه در راستای حفظ تنوع زیستی است.

کرمانشاه قلب تولید کشاورزی ایران و تأمین‌کننده امنیت غذایی

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ادامه داد: در این موزه بیش از 4.5 میلیون نمونه حشره و بندپا و بیش از 150 هزار گونه قارچ خزه، گلسنگ و گیاه نگهداری می‌شود که در جهان بی‌نظیر است و به عنوان مرجع تشخیص استفاده می‌شود.

وی کاهش سموم پرخطر را از دیگر اقدامات وزارت جهادکشاورزی برای حفظ تنوع زیستی عنوان و تصریح کرد: یک زمان حدود  80 درصد از سمومی کشاورزی مصرفی در ایران جزو سموم پرخطر بود، اما امروز با تلاش‌های صورت گرفته از سوی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی، تعداد این سموم به کمتر از 20 درصد رسیده است.

گل‌محمدی بر حفظ منابع پایه تولید همچون آب و خاک و حفظ تنوع زیستی در کشور تاکید کرد و گفت: امنیت غذایی پایدار و ثبات پایداری منوط به نحوه مصرف منابع پایه تولید می‌باشد.

وی با اشاره به انتشار کتاب “بهار خاموش” در سال 1970 تصریح کرد: پس از مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی برای کنترل آفات و به دنبال اتفاقاتی که افتاد، این کتاب درباره اثرات سموم در کاهش تنوع زیستی منتشر شد که زنگ خطر را برای جامعه بشری به صدا درآورد.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: تا 100 سال پیش، یک تعادل میان تولید و مصرف در جهان وجود داشت، اما به مرور با افزایش جمعیت، دخالت‌های انسان برای تامین غذا و بهره‌برداری از منابع پایه بیشتر شد و از این رو کنوانسیون تنوع زیستی با هدف حفظ گونه‌های زیستی ایجاد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115399

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.