آوین ویژه»

رشد چراغ خاموش قیمت مصالح ساختمانی و رکود بازار مسکن در پساجنگ دیدار «پوتین» با مقام ارشد کره شمالی ماجرای کنارگذاشتن رئیس شاباک از سوی نتانیاهو چیست؟ «اکتینگ»؛ حاصل جنون یک جوان ۸۰ ساله به تئاتر! اتاق اصناف ایران عضو شوراهای عالی وزارت کار می‌شود پرسودترین و پرضررترین رمزارزهای امروز (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) هشدار آخر وزارت نیرو به تهرانی‌های پرمصرف واکنش ایران به حمله اسرائیل بازگشایی سفارت جمهوری چک و حافظ منافع آمریکا و کشورهای غربی در سوریه پیش‌بینی پینگ‌پنگی از بازار دلار شبکه چند هزار نفری معلم‌یار برای فعالیت در فضای نوجوانان وارد مدارس می شوند رایزنی «لاوروف» و مقام باکو با محور تحقیقات پیرامون سقوط «امبرائر ۱۹۰» یاوه گویی سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی علیه انصارالله و ایران لزوم برنامه‌ریزی منجسم و یکپارچه در ارائه خدمات فرهنگی به جوانان جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه جمع آوری ۳۰۰ تبعه غیرمجاز در دماوند افزایش تحرکات نظامی آمریکا در شرق سوریه دریافت سیگنال‌های خوب برای ازسرگیری پروازها به لبنان

1

چگونه زندانی موبایل دارد/قیمت موبایل در زندان ۳۰برابر است!

  • کد خبر : 115690
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
چگونه زندانی موبایل دارد/قیمت موبایل در زندان ۳۰برابر است!

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با استفاده از گوشی موبایل در زندان‌ها توضیح داد: تلفن همراه در زندان یک استثناء است، نه قاعده.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا برخی زندانیان در اختیار داشتن تلفن همراه اقدام به کلاهبرداری می‌کنند، گفت: اجازه بدهید در پاسخ به این سؤال بسیار مهم، توضیحاتم را خلاصه اما شفاف ارائه کنم. اولاً باید تأکید کنم که وجود تلفن همراه یا هرگونه شیء ممنوعه در زندان، قاعده نیست بلکه یک استثناء محسوب می‌شود. ساختار زندان‌ها و مراقبت‌های صورت‌گرفته به‌گونه‌ای است که ورود چنین وسایلی به‌صورت سیستماتیک ممکن نیست. با این حال، ارزش یک تلفن همراه در داخل زندان گاه تا 30 برابر بیشتر از بیرون است، و همین مسئله انگیزه سوءاستفاده را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: با پیشرفت فناوری، ابعاد گوشی‌ها به طرز چشمگیری کوچک شده است. در زمان مسئولیتم در سازمان زندان‌ها، تلفن‌هایی کشف شد که چهار یا پنج دستگاه از آن‌ها در یک کف دست جا می‌شدند. این گوشی‌ها از طریق روش‌هایی بسیار پیچیده و پنهانی  مانند جاسازی در بدن (اصطلاحاً انباری) یا ابعاد نزدیک به یک سیم‌کارت وارد زندان می‌شوند که با چشم و دستگاه‌های معمولی قابل کشف نیستند و نیاز به تجهیزات بسیار پیشرفته دارند.

ضرورت بازنگری در قوانین برای تقویت عملکرد فراجا

سخنگوی دستگاه قضایی افزود: سازمان زندان‌ها به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای، در تجهیز همه مبادی ورودی زندان‌ها به گیت‌های پیشرفته ایکس‌ری و سامانه‌های تشخیص فلزات، با چالش‌هایی مواجه است. از سوی دیگر، طبق قوانین جدید، زندانیان از حقوق قانونی همچون مرخصی بهره‌مندند که باعث افزایش حجم رفت‌وآمدها و به تبع آن، افزایش احتمال ورود اشیای ممنوعه می‌شود.

وی گفت: در کنار این تدابیر، یکی از راهکارهای دیگر، استفاده از تجهیزات مسدودکننده سیگنال تلفن همراه در زندان‌هاست. اما متأسفانه بسیاری از زندان‌های ما در بافت مسکونی شهرها قرار دارند و استفاده از این تجهیزات، ارتباط مردم ساکن در اطراف زندان را نیز دچار اختلال می‌کند. این محدودیت، توان ما را در استفاده گسترده از این فناوری کاهش داده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: برای حل این مشکلات، انتقال زندان‌ها به خارج از شهرها به‌عنوان یک راهبرد جدی در حال پیگیری است. اجرای این طرح مستلزم تأمین اعتبارات و حمایت‌های دولت محترم است. خوشبختانه با دستورات ریاست محترم قوه قضاییه، شاهد انتقال تعدادی از زندان‌ها به خارج از محدوده‌های شهری بوده‌ایم که این اقدام، بستر بهتری را برای کنترل و نظارت دقیق‌تر فراهم خواهد کرد و امکان تخلف را برای افراد سودجو به حداقل می‌رساند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115690

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.