آوین ویژه»

وزیر آلمانی: باید آماده جنگ شویم تحرکات نظامی آمریکا در پایگاه عین الاسد و چراغ سبز حاکمان جدید دمشق به واشنگتن ساترا مجوز تولید «گل یا پوچ ۲» را صادر کرد نرجس سلیمانی پاسخ ابهامات لواسان را داد محورهای هراز، چالوس و فشم یک‌طرفه می‌شوند «خلاقیت‌ علمی‌ دانشجویان‌» بنیانِ جامعه‌ای‌ آباد بر محور عدالت است‌ ردپای خرافات در بازار دلار مستند «ژن هاژ» به ایتالیا می‌رود روح فرزندان در خانواده‌های تحصیل‌کرده هم پرورش نیافته است گرامیداشت ۹۰ سالگی جلال شباهنگی برگزار شد فوری | واریزی دولت برای مردم | زمان واریز یارانه جدید مشخص شد ثبت‌نام ۴۸هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد پزشکی؛آغاز فرصت مجدد ثبت‌نام حمایت اتاق ایران از مذاکرات عمان| نمایش مجدد تدبیر و عقلانیت ایران پیگیری ساخت دانشگاه فرهنگیان واحد خواهران در گراش فارس قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۲۲ اسفند اعلام شد + جدول حل مشکلات کشاورزان ایلام در اولویت مسئولان مرتبط باشد واکنش وزارت جهاد به درخواست آزادسازی قیمت مرغ نشست خبری «بازی خونی»؛ از چالش‌های ساخت تا روایت مستندات تاریخی

0

لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

  • کد خبر : 115698
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: کشتارهای غیرمجاز دام، یکی از مشکلاتی است که در این استان وجود دارد و باید با آن مقابله شود.

حمید فتح‌اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: نظارت بر کشتار دام بر عهده دامپزشکی است اما چون کشتارگاه صنعتی جونقان تحت نظر اداره کل پشتیبانی امور دام اداره می‌شود هم‌کاری و هم‌افزایی بین این دو اداره در جهت تهیه و تولید گوشت سالم وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که در حال حاضر در این استان وجود دارد و علی‌رغم تلاش همکاران در سازمان دامپزشکی شاهد وقوع آن هستیم کشتارهای غیرمجاز دام است که باید با آن مقابله شود.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طیف وسیعی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام وجود دارد که در کشتارگاه‌های صنعتی به‌صورت سخت‌گیرانه و دقیق و در کشتارگاه‌های سنتی نیز تا حد خوبی رعایت می‌شود.

فتح‌اللهی ادامه داد: زمانی که دام به کشتارگاه ورود می‌کند، قبل از کشتار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و در حین کشتار هم مسئولین فنی بهداشتی و دامپزشکان، به‌صورت دقیق لاشه و اندام‌های داخلی دام را مورد بررسی قرار داده و سپس گوشت ۲۴ ساعت در سالن پیش‌سرد در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌شود، اما در کشتار غیرمجاز دام در یک محل غیربهداشتی ذبح و همانجا به‌صورت تازه و با آلودگی‌های گسترده تحویل متقاضی می‌شود.

وی عنوان داشت: یکی از بیماری‌های بسیار شایع بین انسان و دام «تب مالت» که درمان زمان‌بری دارد و گاهاً تا آخر عمر همراه انسان می‌ماند، است که در زمان ذبح در گوشت تازه بیشترین امکان سرایت را دارد، بنابراین درخواست می‌شود افرادی که برای سلامتی خود و خانواده خود ارزش قائل هستند از گوشت دارای برچسب استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115698

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.