آوین ویژه»

هشدار ها و توصیه های پلیس مراغه برای پیشگیری از سرقت باغات و اراضی احداث کارخانه‌ کنسانتره احیاء سپاهان در سال آتی با ۳هزار میلیارد تومان / تولیدی بالغ بر ۲۰هزار تن خواهیم داشت انتخابات هیات رئیسه نظام مهندسی استان سمنان برگزار شد افزایش پذیرش طلاب در حوزه علمیه فارس گزارش خبرنگار مهر از همایش «قصه فلسطین و روایت منطقه ما» در اسلامشهر بازی‌های رومیزی با مضامین ایرانی اسلامی در نمایشگاه قرآن تاخیر یک ساعته در شروع کلاس درس مدارس دماوند اجتماع بزرگ زینبیون در قزوین انتخابات مقدماتی و نشست اضطراری بزرگ‌ترین حزب مخالف «اردوغان» سند زیست‌ بوم و تحول هنرهای نمایشی گیلان تدوین می‌شود تماس ایلان ماسک با سعید ایروانی خبرساز شد راهنمایی‌های کلیدی برای حفظ سلامتی در شرایط آلودگی هوا ۵ شهید در حمله رژیم صهیونیستی به نبطیه دومین خرید استقلال مشخص شد گعده دانشجویی«آرایش جنگی دانشجویان چگونه باید باشد؟»برگزار می شود سواحل و فراساحل استان بوشهر مواج است پوتین و اردوغان بر ضرورت توقف اقدامات تروریستی در سوریه تاکید کردند حضور عکاس لوموند در جمع داوران جشنواره فیلم و عکس «پنج»

1

لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

  • کد خبر : 115698
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
لزوم مقابله با کشتارهای غیرمجاز دام در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: کشتارهای غیرمجاز دام، یکی از مشکلاتی است که در این استان وجود دارد و باید با آن مقابله شود.

حمید فتح‌اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: نظارت بر کشتار دام بر عهده دامپزشکی است اما چون کشتارگاه صنعتی جونقان تحت نظر اداره کل پشتیبانی امور دام اداره می‌شود هم‌کاری و هم‌افزایی بین این دو اداره در جهت تهیه و تولید گوشت سالم وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که در حال حاضر در این استان وجود دارد و علی‌رغم تلاش همکاران در سازمان دامپزشکی شاهد وقوع آن هستیم کشتارهای غیرمجاز دام است که باید با آن مقابله شود.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طیف وسیعی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام وجود دارد که در کشتارگاه‌های صنعتی به‌صورت سخت‌گیرانه و دقیق و در کشتارگاه‌های سنتی نیز تا حد خوبی رعایت می‌شود.

فتح‌اللهی ادامه داد: زمانی که دام به کشتارگاه ورود می‌کند، قبل از کشتار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و در حین کشتار هم مسئولین فنی بهداشتی و دامپزشکان، به‌صورت دقیق لاشه و اندام‌های داخلی دام را مورد بررسی قرار داده و سپس گوشت ۲۴ ساعت در سالن پیش‌سرد در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌شود، اما در کشتار غیرمجاز دام در یک محل غیربهداشتی ذبح و همانجا به‌صورت تازه و با آلودگی‌های گسترده تحویل متقاضی می‌شود.

وی عنوان داشت: یکی از بیماری‌های بسیار شایع بین انسان و دام «تب مالت» که درمان زمان‌بری دارد و گاهاً تا آخر عمر همراه انسان می‌ماند، است که در زمان ذبح در گوشت تازه بیشترین امکان سرایت را دارد، بنابراین درخواست می‌شود افرادی که برای سلامتی خود و خانواده خود ارزش قائل هستند از گوشت دارای برچسب استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=115698

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.