آوین ویژه»

«جی» به تماشاخانه صحنه آبی رسید رئیس‌جمهور: دولت مصمم به تحول در مدارس دولتی است ایجاد تعرفه ترجیحی برای برخی محصولات بین ایران و تاجیکستان فایننشال تایمز: ایلان ماسک به دنبال سرنگونی نخست‌وزیر انگلیس است قیمت سکه صعودی شد + جدول ۳۰ بهمن یک سال گذشته کدام مستندها در «هنر و تجربه» پربیننده بودند؟ برخی نهادهای جهانی حافظ صلح و امنیت، پادوی تجاوز رژیم صهیونیستی شدند پیغام نوجوانان ایلامی در پی پیروزی مردم غزه شگفتانه «کودک شو» برای روز مادر رئیس جمهور و معاون اول تاکید بر حضور دولتمردان در دانشگاه دارند آثار نمایشی نوجوان با این گروه سنی ارتباط نمی‌گیرد اکران فیلم کارگردان کهنه‌کار؛ سینما فقط ۱۰ میلیارد فروخت! غزه زیر آتش و بمباران صهیونیست‌ها؛ صدها نفر شهید و زخمی شدند+ واکنش‌ها جولان شهرک نشینان در مسجد ابراهیمی؛ مسلمانان حق ورود ندارند آمریکا بار دیگر به یمن حمله کرد لزوم توسعه آموزش مهارت های شغلی به مددجویان کمیته امداد شکوه معماری ایرانی و میزبانی نوروزی در میراث جهانی بیرجند تنها این ۵ گوشی بروزرسانی HyperOS ۲.۱ را دریافت می‌کنند

0

مانع اصلی حل بحران مسکن جوانان چیست؟

  • کد خبر : 116169
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶

عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: قوانین و اعتبار لازم برای حمایت از ازدواج و مسکن جوانان وجود دارد اما مشکل اصلی در فرآیند اجرایی و نبود اراده کافی میان مدیران اجرایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عالیه زمانی، عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات جوانان برای ازدواج گفت: قوانین و اعتبار لازم برای حمایت از ازدواج و مسکن جوانان وجود دارد اما مشکل اصلی در فرآیند اجرایی شدن و نبود اراده کافی میان مدیران اجرایی است. اگرچه بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی امکانات لازم را دارند، اما در کف جامعه این امکانات به درستی عملیاتی نمی‌شود و خانواده‌ها همچنان با مشکلات معیشتی و مسکن دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی افزود: در ماه‌های اخیر جلسات متعددی با دستگاه‌های مرتبط برای حل مشکل مسکن و حمایت از گروه‌های هدف برگزار شده و برنامه‌های خوبی تدوین شده است. با این وجود، نبود نظارت مقتدرانه و همت در اجرا باعث شده بسیاری از جوانان همچنان در مسیر ازدواج و خانه‌دار شدن با موانع جدی روبرو باشند.

زمانی در رادیو گفتگو ضمن انتقاد از عملکرد نظام بانکی کشور تصریح کرد: اراده‌ای برای ارائه تسهیلات از سوی بانک‌ها مشاهده نمی‌شود و برخلاف وجود اعتبار لازم، اجرای سیاست‌ها روی زمین مانده است. مجلس باید از ظرفیت نظارت مستمر و مقتدرانه خود برای پیگیری اجرای قوانین و تأمین منافع خانواده‌ها به ویژه در مباحث حیاتی معیشت و مسکن استفاده کند.

این عضو مجلس در رادیو گفتگو همچنین بر ضرورت تعامل جدی دولت و مجلس برای رفع موانع تأکید و اضافه کرد: قانون‌گذار باید علاوه بر نظارت، با مطالبه‌گری جدی از مدیران و مسئولان اجرایی، روند اجرای مصوبات و بودجه‌های سالانه را پیگیری کند تا نگرانی‌های خانواده‌ها کاهش یابد.

زمانی در پایان نقش فرهنگ‌سازی عمومی در اصلاح الگوی ازدواج و تقویت مهارت‌های اجتماعی جوانان را بسیار مهم دانست و خواستار حرکت جدی‌تر مسئولان برای حمایت از تشکیل و استحکام خانواده شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=116169

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.