آوین ویژه»

بازآفرینی صدای شهید آوینی با هوش مصنوعی در «روایت هزاره» ۵ برنامه شاخص در مساجد لرستان برگزار می‌شود جوادی آملی: امت بودن که مرهون دیانت است را فراموش کرده ایم نخستین عوامل حج تمتع ۱۴۰۴ امروز راهی سرزمین وحی شدند انجمن هنرهای تجسمی لرستان ۱۰ کارگاه تخصصی برگزار کرد شاخصه های تربیتی باید از دوران ابتدایی تقویت شود تمامی اراضی منابع طبیعی گلستان سنددار شدند عرضه اولیه مهم بورسی فردا انجام می شود | سهامداران بخوانند کرمانشاه ۳۷ شهید امدادگر دفاع مقدس دارد چه زمانی برای خرید ارز دیجیتال مناسب است؟ تخصیص ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات گردشگری؛ نوروز گفتمان ملی است قاریان ایرانی در جهان می‌درخشند  چالش‌های جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی برگزاری نشست فلسفی «هندسه معرفتی دانش منطق» دامداران نسبت به تنظیم دما در واحدهای دامداری اقدام کنند شهرستان رودبار مملو از استعدادهای پنهان است دومین همایش بین‌المللی کانت و جهان معاصر برگزار می‌شود تهران درگیر شدیدترین خشکسالی ۵۷ سال اخیر؛ درخواست مهم از مردم

0

۱۵ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر در آذربایجان شرقی برداشت شد

  • کد خبر : 121338
  • ۰۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
۱۵ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر در آذربایجان شرقی برداشت شد

تبریز-مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان‌شرقی از برداشت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال رحیم زاده با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود ۳۱۰ هکتار از اراضی زراعی این استان به کشت سیر تر و خشک اختصاص یافته بود، اظهار کرد: از این سطح کشت شده، ۱۱۰ هکتار بصورت سیر (تر) با متوسط برداشت ۵۰ تن در هر هکتار و ۲۰۰ هکتار بصورت سیر (خشک) با متوسط برداشت ۱۳ تن سیر خشک در هر هکتار اختصاص داشت.

وی با بیان اینکه از این سطح، ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن سیر برداشت شده است اظهار کرد: همه ساله برداشت سیر در این استان، از اوایل خرداد ماه شروع و تا بیستم خرداد ماه ادامه می‌یابد.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان‌شرقی گفت: در سال زراعی جاری شهرستان عجب‌شیر با ۱۵۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت را در استان به خود اختصاص داده بود و شهرستان‌های آذرشهر و بناب در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

رحیم‌زاده افزود: برگزاری برنامه‌های آموزشی بصورت گروهی و انفرادی از جمله استفاده از بذرهای باکیفیت، مدیریت اصولی مزرعه، بهره‌گیری از روش‌های نوین آبیاری و مدیریت صحیح مصرف آب، استفاده از دستگاه‌های کارنده کشت مکانیزه جهت کشت این محصول، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه‌های فنی همچنین تلاش در جهت تنظیم بازار فروش، از جمله اقدامات انجام گرفته توسط مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها در خصوص محصول سیر است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=121338

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.