آوین ویژه»

بارش برف شهر کرمانشاه را سفیدپوش کرد سازمان سینمایی سوره با یک اثر کمدی فانتزی در جشنواره فیلم فجر قیمت روز ارزهای دیجیتال/ صعود غیرمنتظره یک میم‌کوین تحقق اتصال ۵۰ ساله ریلی ایران به عراق شاید ۱۴۰۶ | تجارت ۳۰ میلیارد یورویی محقق می شود؟ ابلاغ طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» به حوزه‌های علمیه برای ماه رمضان آیت الله جوادی آملی در علوم مختلف اسلامی سرآمد عصر حاضر است آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ پیش‌بینی قیمت باورنکردنی برای بیت‌کوین احمدی نژاد در حرم امام خمینی + عکس روایت شاهد عینی از شکنجه‌های وحشیانه منافقین زندگی با آیه‌ها؛ استقامت در مسیر حق کلید دستیابی به برکت‌های الهی ضرورت شکل‌گیری هرچه بیشتر حلقه‌های صالحین بسیج در سرزمین آفتاب ترور یکی از دیپلمات‌های سابق سوریه به دست افراد ناشناس آیا «هنر» می‌تواند تابع احساسی از زمان باشد؟ توضیحات فرماندار پاوه در خصوص بارش برف در محورهای مواصلاتی نوسازی لاک پشتی تاکسی‌های فرسوده تهران؛ ۵۵ سال زمان برای تغییر وضعیت بحرانی مهاجرت فانتوم (Fantom (FTM به سونیک (Sonic (S: راهنمای کامل برای کاربران و نکات کلیدی آغاز اجتماع بزرگ غدیریون در مازندران مستند جالب شبکه الجزیره از اتاق عملیات طوفان الاقصی در اکتبر ۲۰۲۳ +فیلم

2

حق آبه زیست‌محیطی لرستان درست رهاسازی شود نه به نفع برنج‌کار

  • کد خبر : 122271
  • ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۶:۲۲
حق آبه زیست‌محیطی لرستان درست رهاسازی شود نه به نفع برنج‌کار

خرم‌آباد – مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان تأکید کرد: باید حق آبه زیست‌محیطی استان درست رهاسازی شود نه به نفع برنج‌کار.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران فرمان پور شامگاه سه‌شنبه در شورای حفاظت از منابع آب لرستان با اشاره به تأثیر کم‌آبی در حوزه محیط‌زیست لرستان گفت: ما الان در رودخانه «کشکان» شاهد فاجعه زیست‌محیطی هستیم، چرا که تمام ذخیره‌های ژنتیکی و جانوری ما در خطر هستند.

وی با اشاره به اینکه زمانی به طور مثال در برخی از رودخانه‌های استان شاهد زیست «مارماهی» بودیم، ولی الان ما دیگر این گونه را نداریم؛ افزود: عدم رعایت الگوی کشت، استفاده از موتور تلمبه‌ها در مسیر رودخانه‌ها به‌صورت مجاز و غیرمجاز، عدم رعایت حق آبه زیست‌محیطی و… از جمله معضلات امروز محیط‌زیست در استان به شمار می‌آید.

مدیرکل حفاظت از محیط‌زیست لرستان افزود: تخریب و اتلاف آبزیان را الان ما در رودخانه‌های استان شاهد هستیم.

فرمان پور با بیان اینکه در بخش «بیرانوند» شاهد کشت محصول برنج هستیم و چاله‌ها و گودال‌هایی به عمق پنج‌متر تا ۱۰ متر برای اراضی و باغات در این منطقه کنده شده است؛ گفت: ذخایر ژنتیکی لرستان با این اقدامات با خطر جدی مواجه شده‌اند.

وی بیان داشت: به وضعیت خشکسالی و تنش آبی در لرستان واقف هستیم، اما هر سال شاهد کشت محصولات آب‌دوست، استفاده از موتور تلمبه‌های غیرمجاز و… هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان تأکید کرد: در حوزه خسارات زیست‌محیطی ما مطالبه‌گر هستیم. باید حق آبه زیست‌محیطی استان درست رهاسازی شود، آن هم نه به نفع برنج‌کار.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=122271

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.