به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه علم و صنعت ایران در بیانیهای با اشاره به مراسم باشکوه شب عاشورای ۱۴۰۴ در حسینیه امام خمینی (ره)، این رخداد را تجلی عظمت ایمان، غیرت ملی و پایبندی مردم به ارزشهای دینی و عاشورایی دانست.
در این بیانیه آمده است که حضور گسترده مردم و فضای معنوی حاکم بر مراسم، بیانگر عمق پیوند ملت ایران با فرهنگ حسینی و عشق به ولایت است؛ پیوندی که در لحظات حساس، همواره بهعنوان پشتوانهای برای عزت و استقلال کشور عمل کرده است. متن این بیانیه بدین شرح است:
در روزهایی که هنوز دود جنگ و تهدید، از فضای منطقه و کشور ما فرو ننشسته و دشمنان این خاک پرگهر، همچنان از اقتدار ایران، صلابت مردمان و تدبیر رهبر آن در تحیر و گرفتار بهتاند و رییس جمهور متوهم آمریکا از عصبیت و از روی استیصال و شکست، رهبر معظم انقلاب را به ترور تهدید میکند، تا به گمان نادرستش، این رهبر شجاع و ملت نجیب را بترساند و سپس به تسلیم بکشاند؛ رهبر حکیم ایران که با بهره از نور ایمان و تکیه بر الطاف خفیه الهی، همواره تهدیدات دشمنان را به فرصت مبدل و جبهه حق را ظفرمند ساخته، مقتدرانه و با صلابت در میان امت حاضر میشود تا همراه آنان، اقامه عزای حسینی کند.
او بار دیگر در میان مردمی است که شجاعانه در کف میدان مقاومت استوار ایستاده و دست بر ماشه هستند و آیه «ما رمیت اذ رمیت» و سرود ای ایران، ایران و هیهات من الذله حسینی سر میدهند و مشتاق دیدار ابر رهبر و بزرگ فرمانده پیروز خود در جنگ تحمیلی و نابرابر اسراییل و آمریکا علیه کشورشان هستند. فرمانده کل قوا، در شب عاشورای حسینی و در حسینیه امام خمینی (ره) با صلابتی همچون کوه دماوند، بدون عصا با تکیه بر بیرق عاشورایی حسین، چون حیدر کرار در بین مردمش در قاب تمام دوربینها و رسانهها ظاهر میشود. اشتیاق، شور و احساسات مردمان حاضر در حسینیه، چنان انفجاری ایجاد میکند که صدای آن، اسرائیل و کاخ سفید را دوباره به لرزه در آورد و وعده صادق دیگری بر پیشانی تاریخ ایران به ثبت رساند که بار دیگر، محاسبات دشمن را به در هم ریخت.
این حضور پر شکوه و پیروزمند، چند صحنه تاریخی را یادآوری میکند:
نماز جمعه خونین سال ۱۳۶۳، زمانی که در میانه انفجار و ترورهای کور وطنفروشان، امام جمعهی آن روز – رهبر امروز انقلاب – قدم از قدم پس نکشیده، خطبه را در میدان رزم جمعه، بدون هیچ هراسی اقامه میکند و امیدآفرین میشود.
نماز جمعه نصر در ۱۳ مهر ۱۴۰۳ که پس از عملیات مقتدرانه وعده صادق ۲، بیهراس از تهدیدات دشمن، مصلای نماز جمعه را همراه با جمعیت میلیونی حاضران، علیه دشمن به حرکت در میآورد.
و این بار، پشت و پناه ایران، در شب عاشورای ۱۴۰۴، در هنگامه همه تهدیدات میآید. در جهانی که روسای آنها با کوچکترین ناامنی، در پناهگاههای محکم مینشینند و تصمیم میگیرند، رهبر فرزانه و شجاع ایران، در کنار مردم حاضر و اراده میآفریند. او به خوبی میداند چگونه جنگ علیه ایران را به فرصت پیروزی و فرصت اتحاد ملی تبدیل کند و چنین میکند. فرمانده کل قوا، در روزهای جنگ، کوتاه اما قوی و با صلابت با ایرانیان از ایران میگوید و اراده ۹۰ میلیون ایرانی داخل و خارج از کشور را علیه دشمنان، بسیج میکند. در شب عاشورا، میتوان دید اراده همه ایرانیان، در هیبت ابر رهبری ایستاده در حسینیه امام خمینی مجسم شده است. امام خامنهای، در میانه مراسم عزاداری رهبر آزادگان جهان و سالار شهیدان، از مداح مراسم میخواهد نوای «ای ایران» را بخواند و طنین «ای ایران خدایی» در فضا طنین انداز میشود. بیگمان این تدبیر، به سندی ماندگار در تاریخ ملی ایران اسلامی تبدیل خواهد شد.
امام خامنه ای در سال ۱۳۶۰ در جمع رزمندگان میفرمایند «ایران و اسلام، برهم منطبق هستند و ایران و اسلام از هم جداشدنی نیستند». این خود، پیوستگی بنیادین «هویت ایرانی» با «روح ایمان اسلامی» است که ظهور آن را به زیبایی، در هشت سال دفاع مقدس دیده بودیم و این بار نیز، جنگ تحمیلی اسرائیل و آمریکا علیه ایران، باعث تقویت همبستگی بیسابقه ملی-مذهبی در ایران شد. امروز هویت مرکب ملی و دینی، دوباره جان گرفته و ایرانیان، دشمن خارجی را نقطه وحدت و انسجام خود میبینند. آری؛ طنین نوای ای ایران، آن هم به خواست رهبر فرزانه انقلاب، پیامی صریح به نسل جوان است که افتخار به ایران و ایستادگی بر ایمان، دو ضلع یک حقیقت تاریخیاند و دو بال پرواز ایران تا رسیدن به قلههای پیروزی و سعادت.حضور رهبر فرزانه، امتداد تمدن و فرهنگ بزرگ ایران با الهام از فریاد «هیهات من الذله» نهضت ظلمستیز عاشوراست که با نفی هرگونه جنایت و تجاوز و بردهداری جدید، تا آزادی قدس و رهایی همه ملتهای مظلومی چون ملت فلسطین، ادامه مییابد.