آوین ویژه»

۲ اولویت جدید به برنامه راهبردی دانشگاه تربیت مدرس افزوده شد وزیر ورزش زمان افتتاح ورزشگاه آزادی را اعلام کرد دونالد ترامپ: درباره ایران ۲ راه داریم؛ توافق را ترجیح می‌دهم بتهوون بر صحنه تئاتر حاضر می‌شود آغاز ثبت نام چهاردهمین دوره طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) شرایط وام عیدانه ۱۰۰ میلیونی ویژه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد محمد عفیف چرا ترور شد؟ روش صحیح تمیز کردن مبل جیر پزشکیان از دیدار با رهبر انقلاب گفت: نصف چراغ‌های اتاق خاموش بود ارزیابی یک تصمیم پس از 13 سال ادغام؛ متن طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی منتشر شد فرانسه در مسیر افول جهانی؛ «ماکرون» چگونه فرانسوی‌ها را ناامید کرد؟ فرسایش خاک کاهش ظرفیت ذخیره آب در مخازن زیرزمینی را در پی دارد جبهه مقاومت با ولایت‌مداری خود رشد و تعالی پیدا می‌کند اجتماع «بیعت با نصرالله» در مشهد صدور هشدار نارنجی؛ تشدید رگبار، رعدوبرق و وقوع سیل در ۱۸ استان تعرفه‌های ترامپ، ۶۰۰ تن آیفون را از هند به آمریکا برد فرماندهان ارشد ارتش از یک پایگاه شکاری نیروی هوایی در چابهار بازدید کرد جواد لاریجانی: مذاکره با آمریکا همه چیز را گل و بلبل نمی‌کند! / دوباره مثل برجام لیز نخوریم

0

مایکروسافت پس از ۲۵ سال فعالیت، پاکستان را ترک کرد

  • کد خبر : 124469
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
مایکروسافت پس از ۲۵ سال فعالیت، پاکستان را ترک کرد

مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یک‌چهارم قرن فعالیت در پاکستان، به‌طور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت مایکروسافت، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری جهان، اعلام کرد که پس از ۲۵ سال فعالیت رسمی در پاکستان، به حضور خود در این کشور پایان می‌دهد. به گزارش رسانه‌های محلی، این تصمیم در حالی گرفته شده که طی سال‌های گذشته تعداد کارکنان این شرکت در اسلام‌آباد به‌تدریج کاهش یافته بود.

جاوید رحمان، مدیر سابق مایکروسافت پاکستان، با انتشار پستی در لینکدین این اتفاق را «پایان یک دوران» توصیف کرد و نوشت: «این فقط یک خروج تجاری نیست؛ بلکه هشداری است برای شرایطی که کشور ما به‌وجود آورده؛ شرایطی که حتی غول‌هایی مثل مایکروسافت را به ترک وامی‌دارد.»

مایکروسافت در پاسخ به رسانه Dawn اعلام کرده است که مشتریان پاکستانی از این پس از طریق شبکه‌ی نمایندگان رسمی و دفاتر منطقه‌ای پشتیبانی خواهند شد؛ مدلی که در بسیاری کشورهای دیگر نیز اجرا می‌شود.

واکنش‌ها به این تصمیم در پاکستان ادامه دارد. عارف علوی، رئیس‌جمهور پیشین این کشور، در واکنش به این خبر، آن را «نشانه‌ای نگران‌کننده برای آینده اقتصادی پاکستان» توصیف کرد. او یادآور شد که در فوریه ۲۰۲۲، بیل گیتس به پاکستان سفر کرده و بالاترین نشان دولتی این کشور را دریافت کرده بود. 

علوی با اشاره به افزایش بیکاری، مهاجرت استعدادها و کاهش قدرت خرید مردم در پاکستان، افزود: «رویاهای بهبود اقتصادی، برای مردم عادی، حالا بیش از هر زمان دیگری دور و دست‌نیافتنی شده‌اند.»

منبع: hindustantimes

۲۲۷۲۲۷

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=124469

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.