آوین ویژه»

«خاله سارا» تهیه‌کننده برنامه ادبی شد ۲ کشته بر اثر سقوط تاور کرین در بلوار مصطفی امامی کرمانشاه این عکس‌ها را نباید در اینترنت گذاشت کسری تراز تجاری ۶.۸ میلیارد دلاری در ۶ ماهه امسال / چین، امارات و ترکیه، شرکای اول تجاری ایران انتقاد تند روزنامه نزدیک به قالیباف از رسایی تکمیل چهار بانده محور پارس‌آباد نیازمند توجه جدی مسئولان است ۵۶ گهگیلویه و بویراحمدی گرفتار در برف نجات یافتند بوکسور خراسان شمالی به فینال انتخابی تیم ملی رسید فصل تازه در روابط ایران و قطر/ ۱۵ محور مهم روی میز مذاکرات تهران _ دوحه سفر به ایران و عراق با گواهینامه های محلی میسر می شود ۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان کشف شد رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزه‌های علمیه تصمیم گیران حضور فعال معلولان در جامعه را مورد توجه قرار دهند بازدید بیش از ۲۳ هزار نفر از یادمان فکه وزیر ترامپ برای ایران خط و نشان کشید ادامه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه؛ مراکز غیر نظامی هدف قرار گرفتند ترانزیت خارجی ایران از ۲۰ میلیون تن عبور کرد کانیمانگا اولین‌ فیلمی بود که هلی‌کوپترها در آن شخصیت داشتند؛ شیرودیِ «سیمرغ» نماینده هوانیروزی‌هاست

0

نحوه مداخله روانی در شرایط اضطراری و جنگ به دانشگاه‌های پزشکی ابلاغ شد

  • کد خبر : 124604
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
نحوه مداخله روانی در شرایط اضطراری و جنگ به دانشگاه‌های پزشکی ابلاغ شد

مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت دستورالعمل جامع مدیریت بحران (مداخلات روانی اجتماعی) ویژه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی دانشگاه‌های علوم پزشکی را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، در دنیای امروز، جنگ به عنوان یکی از بحران های انسانی و بین المللی تاثیرات عمیقی بر زندگی فردی و جمعی جامعه دارد. دانشجویان، به عنوان نسل آینده ساز و قشر فعال در تحولات اجتماعی، بیش از دیگران در معرض تاثیرات روانی و اجتماعی ناشی از این بحران قرار می گیرند.

مدیریت صحیح این وضعیت، نیازمند آگاهی، مهارتهای خاص و استراتژی های مؤثر است تا بتوانند با چالش ها مقابله کرده، سلامت روان خود را حفظ کنند و ارتباط مؤثرتری با اطرافیان برقرار سازند. پایش، غربالگری، مقابله و حمایت روانشناختی، روانپزشکی و مددکاری اجتماعی از دانشجویان در زمان جنگ و پس از آن، به دلیل تأثیرات عمیق و گسترده ای که بحران های جنگی بر سلامت روانی افراد وارد می کنند، ضرورتی اجتناب ناپذیر است. در چنین شرایطی، دانشجویان با خطر ابتلا به اضطراب، افسردگی، استرس حاد، اختلالات ترومایی (PTSD) و مشکلات روان تنی مواجه می شوند. بنابراین، ارائه خدمات جامع و هدفمند، می تواند ضمن شناسایی به موقع مشکلات، مداخلات حمایتی و درمانی مؤثری را فراهم آورد.

حمایت روانی در این دوران، از طریق خدمات مشاوره و روان درمانی، روانپزشکی، مددکاری اجتماعی و آموزش و فرهنگی سازی، تاثیرات مثبت زیادی دارد و از بروز بحرانهای روحی عمیق تر جلوگیری می کند. در نتیجه، توجه به سلامت روان دانشجویان، سرمایه گذاری مستقیم در پایداری و توسعه ملی کشور است.

ارائه این خدمات، نیازمند سیاستگذاری های جامع و همکاری فعال مراکز مشاوره است تا بتوان در مقابل چالش های موجود، راهکارهای مؤثر ارائه داد.

بر همین اساس دکتر عبدالرضا دیانی، مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نامه ای به مراکز مشاوره دانشگاه های علوم پزشکی کشور، دستورالعمل جامع مدیریت بحران (مداخلات روانی اجتماعی) ویژه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی دانشگاهها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور را ابلاغ کرد.

این دستورالعمل با هدف راهنمایی فعالیتهای مداخله ای مراکز مشاوره در شرایط اضطراری، به ویژه در وضعیت های بحرانی و جنگی کنونی، تهیه و تدوین شده است.

برای مطالعه دستورالعمل جامع مدیریت بحران (مداخلات روانی اجتماعی) ویژه مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی دانشگاهها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور،(اینجا) در دسترس قرار دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=124604

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.