آوین ویژه»

عضو ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: طبق پیش بینی ها دوشنبه عید فطر است دختر شایسته ۲۰۲۴ از دانمارک مشاور ارشد نتانیاهو به اتهام افشای اسناد محرمانه دستگیر شد نشانه‌ای تاریخی برای انفجار بورس / ارز تک نرخی، سوخت موشک بازار می‌شود؟ عملیات خارق العاده قسام در شمال غزه و هلاکت شماری از نظامیان صهیونیست حذف یارانه‌ها کلید خورد | دولت شب عیدی دست به کار شد + نحوه استعلام تکمیل و تحویل ۵۰۴ واحد مسکن مهر خسارت‌دیده در زلزله سرپل‌ذهاب بسته شدن مسیر تونل آزادی در ایلام به دلیل برف بازی پاس گل تجاری ترامپ به تهران سرکوب تظاهرات ضد صهیونیستی در اردن دلار تهران خوش‌خیالی می‌کند؟ قیمت دلار امروز یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ | دلار تا ۸۷ هزار تومان بالا می رود؟ برخورد قطار با ۲ عابر در قائمشهر و گلوگاه قدرت “نه گفتن” سلاحی قدرتمند دربرابر آسیب‌های اجتماعی است «بامبولک» صاحب تیزر شد جزئیات اهدای جایزه «خانواده» در جشنواره فیلم فجر مسابقات شطرنج به مناسبت هفته کتابخوانی در گناوه برگزار شد آثار معلولان به جشنواره تئاتر فجر بازگشت

0

دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت

  • کد خبر : 124828
  • ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع ۵ دانشگاه برتر ایران از نگاه QS قرار گرفت

اصفهان- دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ در رتبه بندی جهانی QS سال ۲۰۲۶ در جمع پنج دانشگاه برتر ایران قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین رتبه بندی بین‌المللی QS در سال ۲۰۲۶، ۱۱ دانشگاه ایرانی را در میان برترین‌های جهان معرفی کرده است که در این میان دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ۵۷۱ جهانی، بعنوان پنجمین دانشگاه برتر کشور شناخته شد.

در این رتبه بندی، دانشگاه تهران با رتبه ۳۲۲ در صدر دانشگاه‌های ایرانی قرار دارد و پس از آن دانشگاه‌های صنعتی شریف (۳۷۵)، صنعتی امیرکبیر (۴۵۶)، علم و صنعت ایران (۴۹۶) و در نهایت دانشگاه صنعتی اصفهان (۵۷۱) به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند.

دانشگاه‌های تبریز، شیراز، شهید بهشتی، فردوسی مشهد، اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این رتبه‌بندی حضور داشتند که در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

به گزارش مهر، مؤسسه QS که مقر آن در انگلستان است، از سال ۲۰۱۰ به طور مستقل دانشگاه‌های سراسر جهان را ارزیابی می‌کند. در این ارزیابی، داده‌های مربوط به انتشارات علمی دانشگاه‌ها از پایگاه اسکوپوس در یک بازه زمانی پنج ساله و استنادات در بازه زمانی شش ساله مورد محاسبه قرار می‌گیرد.

شاخص‌های مورد استفاده در رتبه‌بندی جهانی QS ۲۰۲۶ شامل پژوهش (۵۰%)، اشتغال‌پذیری (۲۰%)، مشارکت جهانی (۱۵%)، تجربه یادگیری (۱۰%) و پایداری (۵%) است. در این میان، عواملی چون شهرت علمی، ارزیابی کارفرمایان، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، استنادات به مقالات اعضای هیئت علمی، نسبت استادان و دانشجویان بین‌المللی، شبکه پژوهشی بین‌المللی، اشتغال فارغ‌التحصیلان و پایداری مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=124828

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.