آوین ویژه»

سه گانه سقوط به بورس نزدیک شد | پیش بینی مهم درباره بورس فردا زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق اعلام شد | بازنشستگان منتظر واریزی جدید باشند فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ صادر شد واکنش مثبت کشورهای خارجی به خدمات الکترونیکی ایران گراننده یک کانال تلگرامی جعلی در بابل دستگیر شد مشارکت ۱۰۰۰نفری نخبگان و دانشگاهیان در روزآمد سازی نقشه جامع علمی کشور رج‌به‌رج به تماشای معنا؛ اورنک در سطرهای گالری دیدار واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه به کنگاور حادثه ساز شد عراق: سوریه نباید پناهگاه گروه‌های تروریستی باشد افزایش غلظت آلاینده ها در خوزستان/ ورود سامانه بارشی در استان اوراق گواهی طلای بانک مرکزی نیاز به مجوز بورس دارد؟ برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک ایران و تانزانیا با حضور پررنگ زنان کمک به ازدواج آسان؛ از پرداخت وام تا فراهم‌کردن امکانات سامان خلیلیان «درد» را به صحنه می‌آورد تصادف زنجیره‌ای در کاشان ۶ مصدوم برجای گذاشت زندگی با آیه‌ها فرصت نزدیکی به خدا فراخوان ویدیوآرت در دومین جشنواره «طبقه ۳ با آسانسور» شارگالری نامزدهای انتخابات زودهنگام در آبخازیا چه کسانی هستند؟

0

ستار هاشمی: «پیام» باید الگوی ملی شود / «ایران دیجیتال»، ستون‌ تحول دیجیتال در کشور

  • کد خبر : 125385
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
ستار هاشمی: «پیام» باید الگوی ملی شود / «ایران دیجیتال»، ستون‌ تحول دیجیتال در کشور

در ادامه سلسله نشست‌های نظارتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی با حضور در جلسات ارزیابی عملکرد و کنترل پروژه منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام و معاونت فناوری و نوآوری، بر دو مأموریت کلیدی تأکید کرد: تبدیل منطقه پیام به یک الگوی ملی با تکیه بر ظرفیت‌های بخش خصوصی و ایفای نقشی فعال و هدفمند از سوی معاونت فناوری در تحقق پروژه‌های محتوایی و «ایران دیجیتال».

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط‌عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این نشست‌ها در قالب برنامه ابتکاری «پنجشنبه‌های نظارتی» با هدف ارتقای سطح حکمرانی داده‌محور، کنترل مستمر پروژه‌های کلیدی، ارزیابی میدانی عملکرد مجموعه‌ها و ایجاد هماهنگی میان معاونت‌ها و نهادهای وابسته برگزار می‌شود. 

طراحی این جلسات بر اساس نیاز به تصمیم‌سازی دقیق، نظارت در لحظه و انطباق عملکرد اجرایی با اهداف سند تحول دولت انجام شده است. هدف نهایی، تضمین اجرای مؤثر برنامه‌های اولویت‌دار، شفاف‌سازی فرایندها، پرهیز از انباشت مشکلات و ارتقای پاسخ‌گویی مدیریتی در سطوح مختلف وزارتخانه است. در این چارچوب، امروز (پنج‌شنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴) در دو نوبت ارزیابی عملکرد منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام و معاونت فناوری و نوآوری به‌عنوان دو محور راهبردی در دستورکار قرار گرفت.

پیام؛ بستر الگوسازی اقتصادی با محوریت بخش خصوصی

در نشست بررسی عملکرد منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، وزیر ارتباطات با اشاره به موقعیت راهبردی این منطقه در زنجیره اقتصاد دیجیتال، گفت: «باید تلاش شود منطقه ویژه اقتصادی، گمرک تخصصی و فرودگاه پیام به الگویی برای کشور تبدیل شود؛ الگویی که با نگاهی به استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی، بهره‌وری و بهره‌مندی از فرصت‌های ملی را افزایش دهد.»

وی ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در پیام، تأکید کرد: «زحمات ارزشمندی در این منطقه کشیده شده، اما آنچه امروز نیاز داریم، نگاهی رو به جلو و تمرکز بر برنامه‌های اولویت‌دار است. نباید در دستاوردهای گذشته متوقف شویم.»

او همچنین به ضرورت صداقت در گزارش‌دهی و اطلاع‌رسانی پرداخت و تصریح کرد: «هیچ‌یک از مدیران نباید آمار نادرست ارائه دهند یا وعده‌ای بدهند که توان اجرای آن را ندارند. آمار دولت باید دقیق و واقعی باشد؛ آماری که مردم آن را باور کنند و با زندگی روزمره‌شان تطابق داشته باشد. اعتماد عمومی تنها با صداقت، شفافیت و پرهیز از بزرگنمایی به دست می‌آید.»

در ابتدای این جلسه، محسن حسنلو، مشاور وزیر و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام؛ گزارشی از اقدامات، برنامه‌ها و نتایج به‌دست‌آمده پس از دور نخست نشست‌های نظارتی ارائه کرد.

ستار هاشمی: «پیام» باید الگوی ملی شود / معاونت نوآوری، پیشران «ایران دیجیتال»

معاونت فناوری و نوآوری؛ محور تحقق ایران دیجیتال

در نشست جداگانه‌ای که به بررسی عملکرد معاونت فناوری و نوآوری اختصاص داشت، دکتر هاشمی با تأکید بر اهمیت راهبردی این معاونت، اظهار کرد: «مجموعه بسیار خوبی از برنامه‌ها را در معاونت فناوری و نوآوری می‌بینیم. این برنامه‌ها اگر به‌درستی پیگیری و عملیاتی شوند، می‌توانند نقش مؤثری در تحقق اهداف کلان وزارتخانه ایفا کنند.»

وی  بر ضرورت تعامل فراسازمانی در حوزه نوآوری نیز تأکید کرد: «در حوزه نوآوری، نمی‌توان صرفاً به ظرفیت‌های درونی وزارتخانه تکیه کرد. باید ارتباط مستمر، مؤثر و مطالبه‌گر با بخش‌هایی نظیر پارک فاوا، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برقرار باشد. خروجی این تعامل باید پروژه‌های ملموس و اثرگذار ملی باشد.»

او همچنین پروژه «ایران دیجیتال» را از ستون‌های تحول دیجیتال در کشور دانست و خاطرنشان کرد: «معاونت فناوری و نوآوری باید با تمام توان در خدمت اجرای این پروژه باشد. ما تنها یک برنامه دولتی اجرا نمی‌کنیم، بلکه زیربنای یک زیست‌بوم پایدار در حوزه فناوری کشور را پی‌ریزی می‌کنیم.»

در این جلسه، میثم عابدی، معاون فناوری و نوآوری؛ نیز گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات صورت‌گرفته در این معاونت ارائه کرد.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125385

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.