آوین ویژه»

حمایت و سرمایه‌گذاری برای تولید کلید رونق اقتصادی محلات ویژگی خلاقانه و هیجان‌انگیز Now Bar گوشی‌های سامسونگ از نمای نزدیک دلار را در اینجا ارزان بخرید آیت‌الله نورمفیدی: مشکل مسکن یکی از عوامل اصلی اضطراب در جامعه است جنگ روایت‌ها؛ اینماد عامل توسعه یا مانع تجارت‌الکترونیکی؟ انفجار مواد محترقه در شهرستان میانه اورژانس هوایی را به پرواز درآورد نشریات دینی از تحولات جامعه تأثیر پذیرفته‌اند؛ چالش‌های پیش‌روی مجلات اندیشه‌ محور استخدام بادیگارد مسلح از طریق گوشی! وقوع ۴۰ قتل عام در ۹ شهر سوریه و بریده شدن سرهای غیر نظامیان رئیس فرهنگستان علوم: هوش مصنوعی فرصت است، اما نباید کارگر آن باشیم هفتادونهمین آزمون زبان انگلیسی وزارت بهداشت ۲۸ فروردین برگزار می شود گوترش: می‌توانیم ۲۰۲۵ را به آغازی جدید تبدیل کنیم روز تلخ بورس/ ریزش شدید شاخص‌ها و خروج گسترده نقدینگی نشست اعضای انجمن بنادر خصوصی ایران در بندر كاسپین «نردبان» گویندگی متفاوتِ «باد صبا» را مرور می‌کند تمام تجهیزات لازم برای مراقبت از نوزادان در میبد و اردکان موجود است ایران پنجمین کشور غنی از منابع طبیعی در جهان / معادن، جایگزین نفت در اقتصاد ایران می‌شوند؟ بازدید وزیر ورزش از پروژه‌های استان البرز

0

گنجی عظیم توسط چین کشف شد

  • کد خبر : 125504
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
گنجی عظیم توسط چین کشف شد

چین به تازگی ذخایر عظیمی از سنگ لیتیوم کشف کرده است، این گنج عظیم در منطقه معدنی جی‌جیائوشان در شهرستان لینوو قرار دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، چین روز سه‌شنبه از کشف ذخایر جدید سنگ لیتیوم به میزان ۴۹۰ میلیون تُن در استان هونان واقع در مرکز این کشور خبر داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی شین‌هوا، این اکتشاف به‌عنوان «نوعی ذخیره لیتیوم از نوع گرانیت دگرسان‌شده» طبقه‌بندی و تخمین زده می‌شود که حاوی حدود ۱.۳۱ میلیون تُن اکسید لیتیوم به‌همراه سایر مواد معدنی مانند روبیدیوم، تنگستن و قلع باشد.

به گزارش این رسانه با استناد به اداره منابع طبیعی استان، این ذخایر در منطقه معدنی جی‌جیائوشان در شهرستان لینوو قرار دارد.

لیتیوم یک عنصر کلیدی در باتری‌های تلفن همراه و سایر باتری‌های قابل شارژ برای لوازم الکترونیکی، خودرو‌های برقی و تأسیسات ذخیره‌سازی برق است.

بر اساس گزارش سازمان زمین‌شناسی چین که وابسته به وزارت منابع طبیعی این کشور است، ذخایر لیتیوم چین تا ژانویه به ۱۶.۵ درصد از کل ذخایر جهانی رسیده و این کشور را پس از استرالیا در رتبه دوم جهان قرار داده است.

چین علاوه بر تسلط تاریخی بر بازار جهانی عناصر خاکی کمیاب، به‌سرعت در حال تقویت موقعیت خود در بازار فلزات راهبردی دیگر از جمله لیتیوم است.

لیتیوم، اگرچه جزو عناصر خاکی کمیاب طبقه‌بندی نمی‌شود، اما کشف ذخایر عظیم آن در استان هونان، آن‌هم در شرایطی که چین صادرات عناصر استراتژیک را محدود کرده، می‌تواند موقعیت این کشور را به‌عنوان ابرقدرت منابع فناوری‌محور تثبیت کند.

در همین حال، چین از اوایل سال جاری میلادی محدودیت‌هایی را برای صادرات برخی عناصر خاکی کمیاب از جمله نئودیمیوم، دیسپروزیوم و تربیوم اعمال کرده است؛ فلزاتی که در ساخت آهن‌ربا‌های فوق‌قوی کاربرد دارند. این اقدامات، همراه با افزایش ذخایر لیتیوم، زنگ هشدار را برای کشور‌های غربی به صدا درآورده و آنها را وادار کرده است تا به دنبال تنوع‌بخشی به منابع، توسعه معادن داخلی و ذخیره‌سازی استراتژیک بروند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125504

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.