آوین ویژه»

حرکت جنجالی سامسونگ / گوشی‌های ارزان‌ «One UI 7» دارند، اس ۲۴ پرچمدار ندارد! آقای وزیر میزان افزایش حقوق روسا و کارمندان را مشخص کرد چگونگی برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان بین الملل دانشگاه خوارزمی طلا صدرنشین شد + جدول دیدار دبیرکل حزب جمهوریت با استاندار خراسان رضوی اعمال روز آخر ماه مبارک رمضان صندلی خالی به علمی کاربردی‌ها رسید؛ بیش از ۱۶۰ هزار ظرفیت در دوره‌های کاردانی و کارشناسی تمرکز بر «ظرفیت تمدنی لرستان» اولویت دولت در توسعه فرهنگی و هنری است دانشگاه آزاد به کلیه کارکنان خود مرخصی تشویقی ۱۰ روزه تابستانی داد  سرعت اینترنت؛ هرسال بدتر از پارسال/ سقوط ۴ پله ای در ۱۴۰۳ مالک اینستاگرام با لباسی از طراح ایرانی سال نو را تبریک گفت کارگران فرمول تعیین دستمزد ۱۴۰۴ را مشخص کردند ۱۱ هزار پرستار جذب حوزه سلامت می‌شوند ترکیب احتمالی پرسپولیس برای دیدار با خیبر در هفته چهاردهم لیگ برتر محله مذهبی‌نشین‌ها کجاست؟؛ از استخر تا حسینیه اختصاصی اثبات تابعیت آمریکایی در انتخابات این کشور الزامی شد برگزاری یازدهمین نشست از مجموعه برنامه‌های «گفتار امت» در مشهد برپایی جشنواره‌ ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری می شود

0

معاون وزیر ارتباطات: اجرای اینترنت طبقاتی مخالف توسعه اقتصادی است

  • کد خبر : 128332
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
معاون وزیر ارتباطات: اجرای اینترنت طبقاتی مخالف توسعه اقتصادی است

معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات سیاست‌گذاری نادرست، مداخله‌های نابه‌جا و قیمت‌گذاری دستوری را از عوامل موثر در کاهش تاب‌آوری این کسب‌وکارها در شرایط بحرانی خواند. او همچنین اعلام کرد که موضع وزارت‌خانه در برابر سیاست فیلترینگ گسترده و دسترسی عده‌ای خاص به اینترنت «مقابله‌ای» بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، احسان‌ چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرد که اجرای اینترنت طبقاتی و قائل شدن حق خاصی برای یک عده مخالف توسعه اقتصاد دیجیتال است. او همچنین اشاره کرد که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و تمامی سیاست‌های اجرا شده در وزارتخانه از سوی معاونت‌های مختلف، مخالف دسترسی ویژه برای طبقات خاص است.

چیت‌ساز گفت: ما به‌شدت مخالف این موضوع هستیم و داده‌ها نشان می‌دهد سیاست‌هایی که برای محدود کردن گسترده و سفت و سخت اینترنت وجود داشته عملا به ضدخودش تبدیل شده و اقتصاد دیجیتال را به شدت نحیف و اینترنت ما را به یکی از آلوده‌ترین شبکه‌های اینترنتی در سراسر جهان تبدیل کرده است.

معاون سیاست‌گذاری وزارت‌ ارتباطات با اشاره به نتایج مثبت کاهش محدودیت‌ها از جمله کاهش حملات DDOS و حجم بدافزارها معتقد است سیاست فیلترینگ گسترده باید مورد بازنگری قرار بگیرد.

نحیف شدن بدنه اقتصاد دیجیتال

از نظر احسان‌ چیت‌ساز مسیر توسعه و همچنین تحول در صنایع سنتی از اقتصاد دیجیتال عبور می‌کند و  بنابه ضرورت این امر شرکت‌ها و کسب‌وکارهای این حوزه باید تاب‌آوری و سودآوری بالایی داشته باشند.

معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات، سیاست‌گذاری نادرست، مداخله‌های نابه‌جا و قیمت‌گذاری دستوری را از دلایل ضعیف شدن شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال برشمرد. او با ذکر مثالی توضیح داد: «ارزش بازار همراه اول در سال ۹۱ در حدود ۲۰ میلیارد دلار بود و حال ارزش این اپراتور به ۵۰۰ میلیون دلار رسیده است، در اصل ارزشش در طول یک دهه به یک چهلم رسیده است.»

او همچنین اشاره کرد که بین‌المللی نشدن، عرضه‌ نشدن به‌موقع در بورس و از طرف دیگر مسائل مربوط به حکمرانی داده و مباحث حکمرانی شرکتی منجر شد تا این کسب‌وکارها با شدت مختلفی آسیب ببینند.

معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات کاهش تاب‌آوری کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال ناشی از سیاست‌های نادرست و مهیا نبودن شرایط رقابتی را مولفه مهمی در کاهش سودآوری آنها شمرد. او گفت: هم‌اکنون توسعه  ۵G با تاخیر انجام می‌شود. فقط توسعه ۵G در هر اپراتور ۲ میلیارد دلار سرمایه می‌خواهد. در حالی که ارزش بازار همراه اول ۵۰۰ میلیون دلار است. این نشان می‌دهد که اگر با این فرمان ادامه دهیم نمی‌توان سرمایه‌گذاری پایداری ایجاد کنیم، و شبکه یک‌جایی اشباع می‌شود. در نتیجه نمی‌توان انتظار داشت که سرعت و کیفیت ارتباط به‌صورت مطلوب شکل بگیرد.

برنامه‌های حمایتی وزارت ارتباطات از کسب و کارها

معاون سیاست‌گذاری وزارت ارتباطات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وزارت ارتباطات در حال حاضر چه اقداماتی برای عبور از این بحران انجام داده اعلام کرد که این نهاد پیگیر تامین خطوط مالی ضروری برای تزریق به اکوسیستم است. او در ادامه گفت: همچنین برای این دوران، بخشی از منابع وزارتخانه را در قالب وجوه اداره شده و منابع تبصره ۱۵ با منابع صندوق نوآوری و شکوفایی و پست‌بانک و یکی دوتا از صندوق‌های عامل اهرم‌سازی می‌کنیم.

او در رابطه با این مسیر گفت: حتما نیازمند ترکیبی از این عوامل هستیم. ما باید یکجایی مشارکت عمومی-خصوصی شکل دهیم یکجایی باید سرمایه‌گذار خارجی را بیاوریم که این کار را هم کردیم.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=128332

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.