آوین ویژه»

شرکت‌های بورسی در جنگ آسیب جدی ندیدند/ حرکت بورس به سمت ثبات کمبودی در تامین و توزیع کالاهای اساسی در کردستان وجود ندارد خروج فیلم سینمایی «زمانی در ابدیت» از جشنواره فیلم فجر ۹۳۴ هزار راس دام در مازندران واکسینه شدند افت ۳.۶ همتی خالص ارزش دارایی صندوق‌های طلا فردا متروی تهران برای بانوان رایگان است وضعیت بحرانی تصادفات رانندگی در ایران برگزاری دومین جشنواره آگهی‌های بازرگانی؛ تبلیغاتی که قدرت فرهنگسازی دارد اوراق تبعی بیمه‌ای در بورس منتشر می‌شود امارات درباره افزایش قیمت دلار نقش دارد؟ نشست دبیرکل حزب وطن ترکیه با مدیرعامل گروه رسانه‌ای مهر نمی‌توانیم بگوییم آمریکا دشمن نیست میزان رشد شاخص‌های تولید و فروش صنایع بورسی اعلام شد اوکراین: روسیه آتش‌بس مربوط به زیرساخت‌های انرژی را نقض کرده است پرواز پهپاد آمریکایی در نزدیکی مرز‌های جنوب ایران «عشاق» چند روز دیگر به نیاوران می‌آیند! فوری | قیمت طلا در بازار گران شد (۱۶ آذر) وام ۱۰۰ هزار دلاری برای دارندگان بیت‌کوین!

0

گسترش گیاه مهاجم سنبل آبی در آب بندان بابل متوقف شد

  • کد خبر : 128356
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
گسترش  گیاه مهاجم سنبل آبی در آب بندان بابل متوقف شد

بابل – رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: گسترش گیاه مهاجم سنبل آبی در آببندان حیدر کلای بابل متوقف شده است.

محمد بهرامیان عصر شنبه در حاشیه بازدید از آب‌بندان حیدرکلای مازندران در پی گزارش‌های مربوط به گیاه مهاجم سنبل آبی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داد که با اقدامات به‌موقع، گسترش این گیاه کنترل شده است، اظهار داشت: این بازدید در پی گزارش‌های دریافتی از گسترش گیاه مهاجم سنبل آبی به این آب‌بندان صورت گرفت. خوشبختانه با انجام اقدامات به‌موقع، فعلاً گسترش این گیاه مهاجم کنترل شده است.

وی افزود: آب‌بندان حیدرکلای سه قطعه‌ای در سطح ۴۵ هکتار واقع شده است که متأسفانه به‌صورت لکه‌ای درگیر گیاه مهاجم سنبل آبی شده بود. با مدیریت سریع سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری، این گیاهان جمع‌آوری شدند و در زمان بازدید هیچ موردی مشاهده نشد.

بهرامیان با اشاره به ویژگی‌های گیاه سنبل آبی گفت: این گیاه بومی آمازون بوده و ماندگاری ۲۰ تا ۳۰ ساله دارد. ریزوم آن در محیط باعث گردیده تا تهدیدی جدی برای محیط زیست به شمار آید. سنبل آبی برخلاف ظاهر فریبنده و زیبایی که دارد، سمی و سرطان‌زا بوده و قدرت بالایی در پالایش محیط اطراف خود دارد.

وی گفت: این گیاه قادر است فلزات سنگین مانند جیوه و سرب را که از طریق فاضلاب کارخانه‌های صنعتی وارد آب‌ها می‌شوند، به خود جذب کند. از طرفی، به دلیل شدت تبخیر و تعرق بالا، هدررفت آب را تا ۱۳ برابر افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=128356

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.