آوین ویژه»

برگزاری کارگاه تخصصی «مباحث شناختی در حوزه عفاف و حجاب» در مشهد شنا در آب‌های غیرمجاز آذربایجان غربی منجر به فوت ۲ نفر شد دوست جدید آسیایی ایلان ماسک دانشگاه آزاد تولید ۵۰ هزار مگاوات انرژی برای دولت را به عهده گرفت کشف ۲۵ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس خوانسار و اصفهان ضد حال جدید به کارگران |حباب هم نمی توانید بخرید! ۱۲ کشته و زخمی در موج جدید توحش آمریکا در یمن هوای ناپایدار تا شنبه؛ کاهش دما در بیشتر مناطق کشور رشد ۳۷ درصدی تامین مالی از طریق بازار سرمایه در بهار امسال مراسم شیرخوارگان حسینی در مهدیه سنندج تجلی شور و ارادت مادرانه واکنش سردار فدوی به حملات موشکی انصارالله یمن به ناوهای جنگی آمریکایی استقبال از شهید گمنام در روستای «پرک» کنگان گل اول پرسپولیس به چادرملو + فیلم تیراندازی جمعی در «تورنتو» کانادا با دست کم ۱۲ زخمی برگزاری مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی در شهرهای آذربایجان غربی بررسی پیام عبدالله اوجالان درباره انحلال پ.ک.ک پیام تسلیت دانشگاه صنعتی شریف برای بندرشهید رجایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ۱۴ بارضاحیه جنوبی بیروت رابمباران کردند

0

افتتاح یکصد و چهاردهمین مرکز تخصصی اوتیسم کشور در بم

  • کد خبر : 128925
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰:۲۹
افتتاح یکصد و چهاردهمین مرکز تخصصی اوتیسم کشور در بم

بم – کارشناس حوزه توانبخشی اداره کل بهزیستی کرمان از افتتاح صد و چهاردهمین مرکز تخصصی اوتیسم کشور در شهر بم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آزاده مداحیان، عصر یکشنبه در مراسم افتتاح مرکز توانبخشی اوتیسم در بم گفت: این مرکز با هدف ارائه خدمات توانبخشی و آموزشی به کودکان اوتیسم زیر پانزده سال تأسیس شد.

وی بر اهمیت مشارکت فعال خانواده‌ها در فرآیند بهبود و توانبخشی کودکان اوتیسم تأکید کرد و با اشاره به شناسایی بیش از ۱۰۰ کودک اوتیسم در شرق استان کرمان، ابراز امیدواری کرد که این مرکز با ارائه خدمات تخصصی، زمینه را برای رشد و شکوفایی استعدادهای این کودکان و بازگشت آن‌ها به زندگی عادی فراهم سازد.

شناسایی و تشخیص زودهنگام اوتیسم گامی اساسی در توانبخشی

مدیر مرکز جامع اوتیسم بم نیز با اشاره به شناسایی ۲۳ کودک اوتیسم در بم و بیش از ١٠٠ کودک در شرق استان کرمان افزود: مشکلات حمل و نقل از چالش‌های پیش روی خانواده‌های دارای کودک اوتیسم است.

مریم قانعی در خصوص حمایت‌های سازمان بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی ماهانه مبلغی را به ازای هر کودک اوتیسم به مراکز پرداخت می‌کند که این مبلغ حدود چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برای مراکز درجه دو تعیین شده است که باید توسط مدیریت مرکز برای پوشش هزینه‌های پرسنل، ایاب و ذهاب، میان وعده و مسائل آموزشی مدیریت شود.

وی با تأکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام، نشانه‌های اولیه اوتیسم در سنین زیر دو سال را دشواری در برقراری ارتباط کلامی و غیرکلامی با دیگران، اجتناب از تماس چشمی با دیگران و عدم واکنش به نام خود اعلام کرد.

قانعی به والدین توصیه کرد: در سنین پایین، نام کودک خود را صدا بزنید و به واکنش او نسبت به نامش، تماس چشمی و لبخند زدن به شما دقت کنید، زیرا عدم وجود این نشانه‌ها می‌تواند زنگ خطری برای تشخیص اوتیسم باشد.

وی بر لزوم مراجعه به پزشک یا درمانگران متخصص در صورت مشاهده علائم تأکید کرد و افزود: تشخیص و درمان زودهنگام اوتیسم، روند بهبودی را بسیار تسهیل و اثربخشی درمان را افزایش می‌دهد.

اوتیسم؛ بیماری مستمر، اما قابل مدیریت

قانعی، همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص قابل درمان بودن اوتیسم، اظهار داشت: اوتیسم یک بیماری مستمر است و تا پایان عمر همراه فرد خواهد بود، اما با مداخلات تخصصی پزشکی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و روانشناسی، می‌توان علائم آن را تا حد زیادی کاهش داد و کیفیت زندگی فرد را بهبود بخشید.

وی همچنین به مجوز دریافت مشارکت از خانواده‌ها بر اساس دهک اقتصادی اشاره کرد و این مبلغ را ناچیز اما زمینه‌ساز ارائه خدمات دانست.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=128925

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.