آوین ویژه»

آیا انسان‌ها تا سال ۲۰۲۹ در زمان به عقب بازمی‌گردند؟ سرپرست منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی تعیین شد «ماریا» به جشنواره فجر رسید وضعیت شیبا اینو وخیم‌تر از همیشه!/ تنها ۵ درصد از دارندگان در سود هستند فرصت ها و تهدیدهای رودخانه ای در مازندران غافلگیری‌های جذاب بورسی در راه است تأمین سنگ‌آهن در آستانه بحران/ ناترازی انرژی و ارز دستوری چگونه سنگ‌آهن را به چاه انداخت؟ ویترین تسنیم شماره ۸۵۹ کاهش محسوس دما از هفته آینده در کشور دولت ترمز مرکبات را کشید؛تاجران بدقول در خارج و بدهکار در داخل نظارت بر بازار کرمانشاه باید با قاطعیت ادامه یابد راه‌اندازی قطار پنج ستاره تبریز ــ مشهد آغاز ثبت درخواست مهمانی دانشجویان علمی کاربردی برای تابستان از ۲۱ تیر تولید شکر از مرز نیم‌ میلیون تُن عبور کرد کتاب «امکان بقای پس از مرگ ناظر به دیدگاه دیوید لاند» منتشر شد اختصاصی/ اعلام لیست ممنوعه محصولات کشاورزی صادراتی در ۱۴۰۴ بیش‌از ۵۰ میلیون نفر در تعاونی‌ها عضو و ذی‌نفع هستند یک فروند جنگنده پاکستانی سقوط کرد

0

اجرای ۱۰۰۰ پروژه آب و برق؛ ناترازی‌ انرژی به ۸۰۰۰ مگاوات کاهش یافت

  • کد خبر : 129219
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
اجرای ۱۰۰۰ پروژه آب و برق؛ ناترازی‌ انرژی به ۸۰۰۰ مگاوات کاهش یافت

نکا- وزیر نیرو از اجرای بیش از هزار پروژه در حوزه صنعت آب و برق در سراسر کشور خبر داد و گفت: پروژه‌های مهمی در این حوزه در دست اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی‌آبادی عصر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: هم‌اکنون پروژه‌های بسیار مهمی در بخش برق در دست اجراست و بیش از هزار پروژه در صنعت آب و برق در حال پیشرفت است.

وی افزود: در این مدت کوتاه، بیش از دو هزار مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شده و برنامه‌ریزی شده تا این عدد به سه هزار مگاوات افزایش یابد.

وزیر نیرو با اشاره به وضعیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور و حمایت دولت از سرمایه‌گذاران این بخش گفت: برای دستیابی به هدف ۳۰ هزار مگاوات برق خورشیدی، در حال حاضر تنها ۷ هزار مگاوات در اختیار داریم. دولت حمایت لازم از سرمایه‌گذاران بخش انرژی‌های تجدیدپذیر را انجام داده و صندوق‌هایی نیز برای مشارکت سرمایه‌گذاران خرد در نیروگاه‌های خورشیدی در نظر گرفته شده است.

علی‌آبادی در خصوص ناترازی مصرف برق بیان کرد: دو پروژه اساسی در این حوزه تعریف شده است. بر اساس این برنامه، مشترکان پرمصرف شناسایی می‌شوند و به‌جای اعمال خاموشی سراسری، تنها مصرف‌کنندگان پرمصرف با محدودیت مواجه خواهند شد. تاکنون سه میلیون کنتور هوشمند نصب شده و هدف‌گذاری شده تا پایان دولت، تمامی کنتورها هوشمند شوند.

وی همچنین از تدوین نقشه جامع ذخیره‌سازی انرژی به‌صورت شیمیایی و مکانیکی خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی شده تا در ساعات غیرپیک، فرآیند ذخیره‌سازی انرژی انجام شود.

وزیر نیرو با تاکید بر شرایط سخت پیش‌رو در هفته‌های آینده تصریح کرد: کمبود آب به‌طور قطع بر تولید برق تأثیرگذار خواهد بود. امیدواریم با همکاری و مدیریت مصرف از سوی مردم، در یک ماه و نیم باقیمانده از تابستان با بحران جدی مواجه نشویم.

وی با اشاره به لزوم اصلاح الگوی مصرف و توسعه تولید پایدار تأکید کرد: برق، ثروتی گران‌بها و پرهزینه است و باید برای مدیریت آن استراتژی‌های مشخصی را در نظر گرفت. در همین راستا تلاش داریم با فراهم کردن محیطی جذاب، زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش تولید را فراهم کنیم.

علی‌آبادی در پایان با اشاره به کاهش ناترازی برق گفت: این میزان که پیش‌تر به ۲۰ هزار مگاوات رسیده بود، اکنون به کمتر از ۸ هزار مگاوات کاهش یافته و بخش قابل توجهی از انرژی کشور در داخل تأمین می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=129219

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.