آوین ویژه»

«ساعت جادویی» اواسط دی اکران می‌شود جشن خانوادگی امام رضایی‌ها در مشهد – ۲ آموزش ارتباط موثر و شناخت درونگرایی و برونگرایی در دوره «شایسته شو» اقدام فوری مجلس برای معلمان | شانس به این فرهنگیان رو کرد بایدو جای «GPS» را می‌گیرد؟ انتشار غیرقانونی دامن «ببعی قهرمان» را هم گرفت؛ نوروز در تلویزیون؟ حمله به مسئول جذب حریدی‌ها در ارتش در بنی‌براک+ فیلم پیام نوروزی رئیس قوه قضاییه در سال ۱۴۰۴ دختران حاج قاسم در مکتب این شهید تربیت می‌شوند کنایه پوتین خطاب به ماکرون: سرنوشت ناپلئون را فراموش نکنید اعتراض رسمی ایران به تجاوز نظامی به زندان‌ها، بیمارستان‌ها و منازل مسکونی برای تسریع در احداث سد «معشوره» نیاز به منابع مالی بیشتری داریم ایردراپ‌های ارز دیجیتال، استراتژی‌هایی برای جذب کاربران جدید انتصاب جدید در شبکه دو سیما طرح جدید مهریه؛ از چالش نظام حقوقی تا حمایت صوری از زنان+ فیلم روایت رویترز درباره خروج «بشار اسد» از سوریه خطر از دست رفتن سهمیه لیگ نخبگان برای پرسپولیس سه لژیونر مدنظر پرسپولیس مشخص شدند

0

ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری

  • کد خبر : 129711
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی این ظرفیت را دارد تا در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نقش آفرینی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمد نبی شهیکی تاش معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن دیدار با محمد علی اکبری رئیس دانشگاه و تبادل نظر پیرامون توسعه فعالیت‌های این دانشگاه، از حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از این نهاد آموزشی و تعریف سرفصل‌های مشترک کاری خبر داد.

شهیکی تاش طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: منش و رویکرد و تعامل سازنده علی اکبری با همه ارکان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در لایه‌های مختلف همیشه فرصت ساز بوده است و این نشست نیز منجر به نتایج خوبی خواهد شد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه می‌توانیم در سرفصل‌های کاری مشترک و در قالب توافقنامه اجرایی بین دانشگاه جامع علمی کاربردی با معاونت فناوری و نوآوری گام‌های اجرایی اولیه را برداریم، گفت: یکی از حوزه‌های همکاری می‌تواند ارائه آموزش تخصصی دانشگاه جامع علمی کاربردی و تربیت نیرو در سه سرفصل تجهیزات پزشکی، انرژی‌های تجدید پذیری و اقتصاد دیجیتال بخصوص در حوزه انیمیشن و تولید بازی‌های رایانه‌ای به صورت پودمانی باشد.

وی افزود: این آموزش‌ها می‌توانند در سه استان بخصوص در مناطق غیر برخوردار راه اندازی شوند و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فراهم کردن زیرساخت‌ها و الزامات اولیه در کنار دانشگاه جامع علمی کاربردی خواهد بود.

شهیکی تاش با اشاره به سامانه خاص – خاستگاه آموزش صنایع – که توسعه و راه اندازی این سامانه توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه جامع علمی کاربردی محول شده است، گفت: سامانه خاص ایده خوبی است و با ایجاد اصلاحات لازم می‌تواند به یک سامانه جامع تبدیل شود، بنابراین اصلاح و توسعه این سامانه در توافقنامه اجرایی بین معاونت فناوری و نوآوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی سرفصل مشترک دیگری برای همکاری است.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه گفت: مأموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه آموزش‌های تخصصی نقش خود را به خوبی ایفا کرده است و این ظرفیت را دارد تا در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نقش آفرینی کند. برای این منظور طراحی مدل مختص دانشگاه جامع علمی کاربردی ضرورت دارد و با توجه به اینکه این زیست بوم در شهر تهران و در استان‌ها متفاوت است باید با تهیه برش‌های ملی و استانی نقشه راه مناسب را تدوین کرد.

محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: تمام تلاش دست‌اندرکاران دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که این دانشگاه را در راستای ماموریتش به یک جایگاه متعالی برسانند. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برای انجام هر کار بزرگی، یک تیم بزرگ لازم است از این رو تیم جدید مدیریتی دانشگاه متشکل از افراد باسابقه، شایسته و متخصص هستند، به طوری که دو نفر از مدیران ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جاری به عنوان اساتید نمونه کشوری انتخاب شدند.

علی اکبری ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاهی است که قابلیت این را دارد که زینت آموزش عالی کشور باشد چرا که این دانشگاه مقام اول اشتغال را طبق آمارهای وزارت کار و مرکز پژوهش‌ها دارد. وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه با گستره ملی است و جامعیت دارد، اذعان کرد: صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی حوزه فعالیت‌های دانشگاه است و صنایع متعدد و مجموعه‌هایی مانند هلال احمر، شهرداری، نیروهای نظامی و انتظامی با دانشگاه در ارائه آموزش‌ها همکاری دارند.

علی اکبری مأموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی را آموزش در محیط کار دانست و گفت: در مورد دانشگاه جامع علمی کاربردی عبارت ارتباط با صنعت صادق نیست چون دانشگاه جامع علمی کاربردی به واقع در درون صنعت حضور دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی ارزان‌ترین و در دسترس ترین شکل خدمات آموزش عالی را ارائه می‌کند، به طوری که تعداد مراکز آموزش علمی کاربردی از تعداد دانشگاه‌های وزارت علوم بیشتر است تا هر فردی بتواند در شهرستان محل زندگی خودش درس بخواند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه منحصر به فرد است، از دولت بودجه اندکی دریافت می‌کند و متکی بر درآمد اختصاصی خود است و با توجه به برنامه عملیاتی که در دست اجرا دارد، تصمیم دارد به روز باشد و در حوزه فناوری و نوآوری هم سرآمد باشد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=129711

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.