آوین ویژه»

راه‌اندازی امضای الکترونیکی اعضای کمیسیون‌های رسیدگی به اختلافات گمرکی چین قطاری با سرعت ۴۵۰ کیلومتر به خطوط راه‌آهن وارد می‌کند بارش باران بهاری در بجنورد بیانیه توضیحی دولت لبنان درباره لغو پرواز تهران-بیروت عملکرد ۲۴ ایرلاین داخلی؛ هما و آتا در صدر تاخیرات پروازی استان فارس در آستانه موج سالمندی معرفی داوران بخش کتاب نخستین جایزه پژوهش سال تئاتر ایران آمادگی عربستان برای میزبانی از جام جهانی ۶۴ تیمی بازپخش برنامه تلویزیونی «جماران» در شبکه ۴ ورزش کبدی بانوان در لرستان توسعه می‌یابد احیاء و بازگشایی دبیرخانه مشترک اتاق‌های سه‌گانه موافقت حماس با آزادی ۳۴ اسیر صهیونیست پاپ: هوش مصنوعی «سایه شیطان» را در خود دارد! حربه تل‌آویو برای پیدا کردن مکان اسرای صهیونیست جواب نداد پدیده فوتبال ایران به پادگان منتقل شد! تقدیر نماینده ولی فقیه و استاندار از حضور پرشور مردم خوزستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن سنگ ایران و اتاق مشترک ایران و قزاقستان امضا شد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا منصوب شد

0

آغاز فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه

  • کد خبر : 129713
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
آغاز فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه

مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان گفت: فعالیت رستوران‌های مکمل در ۱۷ دانشگاه منتخب کشور از اول مهرماه آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، حسین امامعلی‌پور مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، در نشست جمع‌بندی مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی، ضمن تأکید بر اهمیت این طرح، گفت: در راستای اجرای مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه، خوشبختانه در اواخر این مرحله، جلسه‌ای با دانشگاه‌های منتخب و دبیران مناطق ده‌گانه برگزار کردیم تا به بررسی و جمع‌بندی اتفاقات رخ داده در این دانشگاه‌ها بپردازیم.

وی با اشاره به بررسی وضعیت رستوران‌های دولتی و مکمل در دانشگاه‌ها بیان کرد: طی سه ماه گذشته، با حضور در دانشگاه‌ها وضعیت رستوران‌ها بررسی شده و خوشبختانه دانشگاه‌های منتخب تمام تلاش خود را برای اجرای اهداف وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان به کار گرفته‌اند. به امید خدا، از اول مهر ماه، تمامی این دانشگاه‌ها به رستوران‌های مکمل مجهز خواهند شد.

امامعلی‌پور با اشاره به اینکه در مرحله آزمایشی، نزدیک به ۲۵ رستوران مکمل به برنامه اضافه خواهد شد، خاطرنشان کرد: این بدان معنا نیست که رستوران‌های دولتی فراموش شوند. قراردادها و تجهیزات آشپزخانه‌های دولتی با دقت آنالیز شده و وضعیت آنها نیز مورد بررسی قرار گرفته است. هدف ما این است که نتیجه تمامی تلاش‌ها، رضایت دانشجویان باشد و تنوع غذایی را برای آنان افزایش دهیم.

مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان همچنین به اهمیت کاهش تصدی‌گری دانشگاه‌ها در حوزه تغذیه اشاره کرد و افزود: امیدواریم با انتقال بار وظایف تغذیه به بخش خصوصی، دانشگاه‌ها بتوانند به وظایف ذاتی خود، یعنی آموزش و پژوهش پرداخته و در این زمینه بهبود یابند.

وی در پایان از تمامی دست‌اندرکاران و دانشگاه‌ها خواست تا با همکاری و هم‌افزایی، تا آغاز سال تحصیلی جدید، آمادگی لازم برای اجرای موفق این طرح را پیدا کنند و با ارائه خدمات بهتر، تجربه‌ای لذت‌بخش را برای دانشجویان فراهم آورند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=129713

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.