آوین ویژه»

X.AI؛ شرکت جدید ایلان ماسک مجتمع تولید و زراعت چوب اقتصادی در پلدختر ایجاد می‌شود برف‌روبی در سه‌راهی شهدا از توابع پاوه بمب‌گذاری زیر بازار خودرو تهران راه اندازی ۱۸ روستابازار در استان کرمان گفتگوی «لاوروف» و امیر قطر با محوریت سوریه و فلسطین هشدار به کارفرمایان درباره قطع رابطه استخدامی با اتباع خارجی دانشگاه‌های فعال در علوم اجتماعی اسلامی گردهم می‌آیند اولین اظهارنظر «اردوغان» درباره بازداشت شهردار استانبول انجام ۶۵ هزار مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ایلام هزاران موبایل در معرض خطر / میلیون‌ها کاربر در آمریکا، روسیه و اروپا هدف قرار گرفتند فراخوان «فیدان» از جهان اسلام برای تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها زائرسرای اربعین سرپل‌ذهاب تا پیش از اربعین به بهره‌برداری می‌رسد جشنواره‌های گردشگری سرخه وارد تقویم ملی شد حقوق آذر ماه این دسته از بازنشستگان با ۴۰ درصد متناسب سازی واریز میشود تردد ۱۹ هزار و ۸۰۰ نفر از طریق راه آهن شرق کشور افشای نام پرفروش‌ترین گوشی جهان در ۳ ماهه اخیر ضرورت وجود یک نهاد توسعه‌ای در بخش صنعت/ ایدرو به دنبال جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است  

0

مولدسازی اموال مازاد پشتوانه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در کردستان

  • کد خبر : 129835
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۶:۳۱
مولدسازی اموال مازاد پشتوانه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در کردستان

سنندج- معاون عمرانی استاندار کردستان گفت مولدسازی دارایی‌های مازاد و سرمایه‌های راکد دولتی به‌عنوان منبع مالی برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و اجرای پروژه‌ها در استان به‌کار گرفته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث حبیبی شامگاه سه‌شنبه در جلسه کمیته تخصصی مولدسازی دارایی‌های دولت که با حضور معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار و سایر اعضای کمیته در سالن جلسات معاونت عمرانی برگزار شد، اظهار داشت: مولدسازی دارایی‌های مازاد دولتی با هدف تقویت پتانسیل شهری و تسریع در روند توسعه استان اجرایی می‌شود.

وی افزود: ۲۰ درصد منابع حاصل از این فرآیند با نظارت استاندار در پروژه‌های اولویت‌دار استان هزینه می‌شود و برخی سازمان‌ها مانند آموزش و پرورش که با مشکلات جدی مواجه هستند از این قاعده مستثنی خواهند بود.

حبیبی با اشاره به اینکه تعدادی از ساختمان‌های اداری در نقاط با ارزش شهری سنندج و دیگر شهرهای استان بلااستفاده مانده‌اند، تصریح کرد: آزادسازی و مولدسازی این فضاها از اولویت‌های مدیریت استان است چرا که این املاک از منظر اقتصادی و منطقه‌ای توجیه‌پذیر نیستند.

وی خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد: با شناسایی و معرفی املاک مازاد خود به دبیرخانه کمیته تخصصی، زمینه توسعه استان و صیانت از منافع عمومی را فراهم کنند.

وجود ساختمان‌های اداری در نقاط ارزشمند شهری توجیه ندارد

در ادامه محمد ملک، معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار کردستان نیز با تأکید بر لزوم غلبه منافع استانی بر تعصبات سازمانی گفت: باقی ماندن ساختمان‌های اداری در نقاط ارزشمند شهری توجیه ندارد و مولدسازی این املاک می‌تواند تحولی در منظر شهری سنندج ایجاد کند.

وی با اشاره به مزایای اقتصادی و اجتماعی مولدسازی دارایی‌های مازاد افزود: تغییر رویکرد نسبت به این اموال می‌تواند علاوه بر گردش مالی و توسعه، اشتغال و فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدیدی برای استان فراهم آورد.

در این جلسه ۲۰ ملک مازاد آموزش و پرورش و ۲۸ ملک مازاد دانشگاه علوم پزشکی استان مورد بررسی قرار گرفت و درباره نحوه بهره‌برداری از آنها تصمیم‌گیری شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=129835

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.