آوین ویژه»

مراسم عزاداری شب چهارم محرم در هیئت خادمین الرضا(ع) رشت امضای یک قرارداد بین آمریکا و اوکراین لغو شد کدام صرافی ارز دیجیتال برای معاملات حرفه‌ای مناسب است؟ امید ایران به دو باشگاه برای باقی ماندن سهمیه‌ها در فوتبال آسیا افزایش تبادلات تجاری ایران و ازبکستان «دودره» به خانه نمایش دا می‌رود ضرب الاجل دستگاه قضایی برای تعریض پیچ حادثه خیز ساری المالکی: مخالف هرگونه انحلال الحشد الشعبی هستیم سنوات مجاز تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس تمدید شد گسترش مراکز رشد از دغدغه‌های پارک علم و فناوری است ژنرال بازنشسته صهیونیست: «اسرائیل» حتی نتوانسته بر حماس پیروز شود صندوق‌های بیت‌کوین در راه بورس/ تجربه طلا تکرار می‌شود؟ «تاخیر در برنامه قطارها» و رسالت راه آهن در قبال مردم شهادت دست‌کم ۲۵ فلسطینی و حمله صهیونیست‌ها به مدرسه سازمان ملل تولید لباس‌های بچگانه برای کودکان غزه و لبنان توسط بانوان ایلام تهیه ملزومات آموزشی ۱۲۰۰ دانش آموز سمنان در دستور کار است پیش بینی بارش برف و باران برای روزهای آتی در قم بمباران شدید مناطق مسکونی نوار غزه / پیکرهای شهدا ذوب شده‌اند

0

امسال یکی از بدترین سالها از نظر خشکسالی بوده است

  • کد خبر : 130362
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
امسال یکی از  بدترین سالها از نظر خشکسالی بوده است

تبریز-معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال یکی از بدترین سالها از نظر خشکسالی بوده و بخش کشاورزی به شدت آسیب دیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، صفدر نیازی روز پنجشنبه در شهرستان بناب با اشاره به شرایط کم‌سابقه خشکسالی در کشور، اظهار کرد: در ۵۲ سال گذشته، امسال بدترین سال از نظر خشکسالی بوده و بخش کشاورزی به شدت آسیب دیده است.

وی با تأکید بر اهمیت قانون حفاظت از خاک که در سال ۱۳۹۸ تدوین شد، اظهار کرد: خاک کشور یا به دلیل تخریب یا به واسطه آلودگی از بین می‌رود، در این میان، مسئولیت مقابله با تخریب بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و کنترل آلودگی خاک با سازمان محیط زیست است؛ همچنین آلودگی آب بر عهده وزارت نیرو قرار گرفته است.

وی افزود: بر همین اساس همه تلاش خود را برای تعامل و هماهنگی با سایر ارگان‌ها و همچنین در راستای وظایف وزارت جهاد کشاورزی برای‌جلوگیری از آلودگی منابع آب بناب انجام خواهیم داد.

نیازی با اشاره به کاهش بی‌سابقه متوسط بارش‌ها اظهار کرد: میانگین بارندگی کشور در سال جاری به ۱۳۵ میلی‌متر رسیده که در مقایسه با میانگین ۲۰۰ میلیمتری در هشت سال گذشته و متوسط ۲۳۴ میلیمتری بلندمدت، زنگ خطری جدی برای امنیت غذایی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، مجلس شورای اسلامی مبلغ ۵۳۰ هزار میلیارد ریال برای حوادث غیرمترقبه در نظر گرفته که خشکسالی نیز ذیل آن تعریف شده است.

وی با بیان اینکه خشکسالی آغاز شده و باید با آن کنار بیاییم، اظهار کرد: بشر به‌تنهایی قادر به مقابله با طبیعت نیست، اما می‌توانیم با راهکارهای علمی و هماهنگ، ضمن سازگاری با تغییر اقلیم، امنیت غذایی را حفظ کنیم.

نیازی افزود: در اجرای پروژه‌های آب و خاک، باید دقت شود که طرح‌ها تنها در مناطقی که منابع آبی وجود دارد اجرا شوند؛ اجرای پروژه در مناطقی که بدون آب هستند، صرفه و توجیهی ندارد.

وی همچنین خواستار تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز شد و گفت: در این زمینه، وزارت نیرو متولی اصلی است و وزارت جهاد کشاورزی آمادگی همکاری کامل را دارد. بسته شدن این چاه‌ها برای برقراری عدالت در بهره‌برداری از منابع ضروری است.

به گفته وی، «بارورسازی ابرها» یکی از برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار دارد و پیگیری خواهد شد.

نیازی بر رعایت الگوی کشت تأکید کرد و گفت: الگوی کشت بر اساس اقلیم، کشش بازار، اسناد بالادستی و میزان منابع تدوین شده و باید با جدیت رعایت شود.

وی همچنین از احداث کانال‌های باقی‌مانده شهرستان بناب در قالب برنامه هفتم توسعه خبر داد

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=130362

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.