آوین ویژه»

ستاره محبوب پرسپولیس یاغی می شود؟ پیشنهاد افزایش ۶۰ درصدی حقوق کارگران | جلسات شورای عالی کار داغ می شود سناریوهای مسیر حرکت سرمایه پس از حذف گواهی ۳۰ درصدی مدیرانی که از سرمایه‌گذاران حمایت نکنند پیگرد قضایی می‌شوند کمپ نگه‌داری سگ‌های بلاصاحب در گناوه راه‌اندازی شود خداحافظی ستاره استقلال از هواداران نیمه شعبان هیئت کجا برویم؟ ایستادگی در برابر فتنه‌ها ضامن عزت و استقلال ملت است ترامپ کار نیمه‌تمام بایدن را تمام می‌کند؟ عزاداری مردم ارومیه در ششمین شب از ماه محرم ادعای کاهش سطح علمی پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت رد شد مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیر مستقیم است واکنش عجیب سخنگوی وزارت خارجه به خبر پیام ترامپ به ایران لبنیات ارزان می‌شود تصاویری از سید حسن نصرالله که برای اولین بار منتشر می‌شود غفلت از زیرساخت‌های مربوط به حکمرانی می‌تواند بسیار آسیب زا باشد شورای اداری استان سمنان تشکیل جلسه داد نمایش آثار متأخر انیمیشن کوتاه ایرانی در خانه هنرمندان ایران

1

پخت نان با آرد بلوط؛ راهی برای کاهش نیاز کشور به واردات گندم

  • کد خبر : 130737
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
پخت نان با آرد بلوط؛ راهی برای کاهش نیاز کشور به واردات گندم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به تولید سالانه بیش از ۶ میلیون تن بلوط در این استان گفت: تولید نان با آرد بلوط، می‌تواند تا ۴ میلیون تن نیاز کشور به گندم را مرتفع کند.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یدالله رحمانی با اشاره به تولید سالانه بیش از 6 میلیون تن بلوط در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اجرای آزمایشی تولید نان با آرد بلوط، موفقیت‌آمیز بوده و می‌توان برای جایگزینی تا چهار میلیون تن گندم برنامه‌ریزی کرد.

وی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با برخورداری از جنگل‌های ارزشمند بلوط زاگرس، همواره به‌ عنوان یکی از قطب‌های منابع طبیعی کشور مورد توجه بوده است، بهره‌برداری نوآورانه از این ظرفیت می‌تواند معادلات اقتصادی و معیشتی منطقه را متحول سازد.

2برابر شدن گرمایش جهانی؛ هشدار درباره نابودی جنگل‌های بلوط زاگرس

رحمانی با اشاره به ایده تولید نان با آرد بلوط، اظهار کرد: هر سال کشور ناچار به واردات مقادیر زیادی گندم است. اما بر اساس مطالعات و طرح‌های کارشناسی شده در استان، می‌توان بخشی از این واردات را با تلفیق آرد بلوط محلی و آرد گندم داخل جبران کرد.

به گفته وی در همین راستا، یک واحد نمونه تولید نان با آرد بلوط در حال فعالیت در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده و نتایج اولیه نشان‌دهنده موفقیت طرح از نظر کیفیت و پذیرش محصول است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نحوه استفاده از آرد بلوط برای تولید نان را ترکیب 20 درصد آرد بلوط و 80 درصد آرد گندم برشمرد و گفت: هدف‌گذاری طولانی مدت این است که تا چهار میلیون تن از واردات گندم صرفه‌جویی شود؛ اتفاقی که هم برای اقتصاد ملی ارزشمند است و هم موجب ایجاد اشتغال و کاهش وابستگی معیشتی مردم استان به منابع یارانه‌ای می‌شود.

رحمانی با اشاره به خواص تغذیه‌ای بلوط اضافه کرد: متخصصان معتقدند با تلفیق آرد بلوط، می‌توان کیفیت و ارزش غذایی نان مصرفی را افزایش داد و بخشی از آسیب‌هایی را که حذف سبوس از آرد گندم به جامعه زده، جبران کرد. این طرح علاوه بر فواید محیط زیستی و توسعه‌ای، ظرفیت حفظ و احیای جنگل‌های زاگرس را با مشارکت مردم نیز فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=130737

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.