آوین ویژه»

اعزام ۸۷ هزار زائر حج ۱۴۰۴ از ۲۳ نقطه پروازی کشور عزاداری مردم زابل در شب هشتم محرم ورود کامیون‌های حامل کمک به غزه لاین مخصوص خودروهای پرسرنشین در بزرگراه همت دیدار نماینده ویژه ترامپ با پوتین+ فیلم آیفون ۱۶E چه تفاوت‌هایی با آیفون ۱۶ دارد؟ /۲۰۰ دلار ارزان‌تر ارزش خرید دارد؟ داماد ترامپ در خاورمیانه پول پارو کرد! مسمومیت ۶ نفر در اثر گاز منوکسیدکربن مهاباد نقشه تل‌آویو برای کوچاندن ساکنان نوار غزه به اندونزی! تکواندوکاران مدال آور بسیجی مازندران تجلیل شدند رفتار متناقض ترامپ؛ باز هم تهدید و تطمیع همزمان ایران ابوزهری: راهی جز الگوی یمن علیه رژیم اشغالگر وجود ندارد محسن رضایی: تمام حقایق را نمی‌توان در یک فیلم منعکس کرد عنایت بخشی در بیمارستان بستری شد پیش بینی بارش باران طی روزهای آینده برای استان همدان فوری | قیمت جدید دلار اعلام شد + جدول ۲۱ آبان گرانی خوراکی های یلدایی در ایلام| نظارت بر بازار در هاله ای از ابهام سوال بیست و هشتم مسابقه زندگی با آیه‌ها در همدان

0

سهم بیجار از سد تالوار فقط تخلیه روستاها است

  • کد خبر : 131037
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
سهم بیجار از سد تالوار فقط تخلیه روستاها است

بیجار-فرماندار بیجار با انتقاد از تخصیص‌نیافتن حقابه زیست‌محیطی این شهرستان گفت: سد تالوار روستاهای ما را خالی کرد، اما امروز حتی کمترین سهم آب نیز به بیجار نمی‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم کاظمی، عصر شنبه در جریان بازدید سرزده از سد تالوار با اشاره به وضعیت ناعادلانه تقسیم آب در منطقه اظهار کرد: طبق مصوبات، باید ۱۱ میلیون متر مکعب حقابه زیست‌محیطی به شهرستان بیجار اختصاص یابد، اما تاکنون این حق قانونی پرداخت نشده است.

وی با اشاره به بازدید از ایستگاه پمپاژ سد افزود: در حال حاضر ۶ پمپ فعال هستند و در تراز ۹۰ میلیون متر مکعبی، حدود ۱۱۰۰ لیتر آب در ثانیه برداشت می‌شود. این در حالی است که اکنون حجم ذخیره آب به ۸۴ میلیون متر مکعب رسیده، اما برداشت با همان دبی ادامه دارد.

کاظمی گفت: آبی که موجب تخلیه ۸ روستای بیجار و مهاجرت ساکنان شد، امروز بدون در نظر گرفتن سهم شهرستان، به استان‌های دیگر منتقل می‌شود. متأسفانه در بحث تقسیم منابع آبی، بیجار نادیده گرفته شده است.

فرماندار بیجار با اشاره به کندی اجرای پروژه خط انتقال آب به اراضی کشاورزی نیز تصریح کرد: این پروژه تنها ۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و وزارت نیرو تاکنون هیچ رقمی برای ادامه آن اختصاص نداده است؛ در حالی‌که این خط انتقال می‌تواند هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه را سیراب کند.

وی هدف از این بازدید را بررسی دبی آب خروجی به سمت همدان و پیگیری جدی سهم بیجار از حقابه زیست‌محیطی عنوان کرد و گفت: مسئولان استان زنجان نیز برای بررسی موضوع در محل حضور داشتند.

کاظمی در پایان با اشاره به مشکلات تأمین آب در روستاهای حسن تیمور، زینب، فتح‌آباد و همایون گفت: در تلاش هستیم با جداسازی خط انتقال این روستاها از مجتمع شاهگدار و حل مسئله چاه آرتزین، مشکل آب آن‌ها را رفع کنیم تا این مناطق نیز از نعمت آب پایدار بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=131037

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.