آوین ویژه»

محسن رضایی: دفاع مقدس الگویی برای بهتر زیستن است عصر جوش آوردن گوشی و لپ‌تاپ‌ها به پایان رسید هرآنچه باید از فساد ۳.۴میلیارددلاری “چای دبش” بدانیم! ۴۰ کیلوگرم مواد مخدر در سبزوار کشف شد سهامداران بخوانند | سود سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها چقدر است؟ ثبت نام جاماندگان حافظان بیستمین دوره آزمون‌های تخصصی حفظ تمدید شد احتمال فعالیت سامانه بارشی و افزایش غبار در تهران تا یکشنبه هوای ۵ شهر اصفهان آلوده است ۲.۵ کیلومتر از حاشیه راه های ری برای جلوگیری از تخلیه نخاله مسدود شده است افزایش سرعت وزش باد در سیستان و بلوچستان  کتابی که مخاطب را با «نگاه دینی به مقوله آزادی از عبودیت غیر خدا» آشنا می کند بخشی از مشکلات کنونی کشور حاصل سوء مدیریت است مسدود شدن گردنه ژالانه در مسیر پاوه به مریوان بر اثر سقوط بهمن هشدار مصر نسبت به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه کشورهای منطقه اندیشکده‌ها بازوی فکری مدیران ارشد استان یزد هستند رونق دامداری در شهرستان دره شهر جشن بزرگ امام رضایی‌ها در رشت دروغ و سستی روابط انسانی در «کاتالونیا»؛ کارگاه‌های آموزشی به گروه‌های شهرستانی کمک می‌کند

0

افزایش نرخ غذای دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال تحصیلی جدید

  • کد خبر : 133763
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
افزایش نرخ غذای دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال تحصیلی جدید

در نشست شورای تخصصی تغذیه وزارت بهداشت مقرر شد در سال جدید تحصیلی جدید ارتقای کیفیت غذای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تغییر نرخ غذای دانشجویی همراه باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مفدا، نشست شورای تخصصی تغذیه با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر عبدالرضا دیانی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و دیگر اعضای شورا و تعدادی از دانشجویان و همچنین نمایندگان شورای صنفی با هدف افزایش کیفیت غذای دانشجویان و رفع مشکلات و معضلات حوزه تغذیه دانشجویی برگزار شد.

در این نشست دلایل پایین بودن کیفیت غذای دانشجویان بررسی و پیشنهاداتی برای رفع این مشکل ارائه شد.

مشارکت دانشجویان در حوزه تغذیه، اصلاحات در حوزه تغذیه بر اساس نظرات دانشجویان و دانشگاه و بررسی تغذیه دانشجویان بین‌الملل و متاهل ساکن در خوابگاه از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

یکی از عمده موضوعات مورد توجه در این نشست بررسی چگونگی رفع اسراف غذای دانشجویی بود.

همچنین در این نشست عنوان شد که با توجه به تناسب دیده شده در قیمت نهایی غذا بنا شده است تا ۱۰ درصد قیمت تمام شده غذا بر عهده دانشجو باشد، این درحالی است که در سال تحصیلی گذشته افزایش قیمت کار دانشجویی در دو مرحله اتفاق افتاد و هیچ افزایش قیمتی در حوزه غذای دانشجویی اعمال نشد که در سال جاری افزایش بسیار کمی در نرخ غذای دانشجویی داده خواهد شد.

در نتیجه این نشست بنا شد تا ارتقای کیفیت غذای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال جدید تحصیلی، با تغییر نرخ غذای دانشجویی همراه باشد و نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکاران به منظور حفظ کیفیت غذا صورت گیرد. این امر به گفته کارشناسان حاضر در این نشست می‌تواند بر کاهش هدر رفت غذای دانشجویی نیز تاثیرگذار باشد.

گفتنی است این جلسات به صورت مستمر در طول سال برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=133763

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.