آوین ویژه»

آیت‌الله نورمفیدی: مشکل مسکن یکی از عوامل اصلی اضطراب در جامعه است انتشار پوستر «جیمی جامپ» سیما تیرانداز قیمت امباپه به ۱۷۰ میلیون یورو رسید! نخستین کاروان قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان در میناب راه اندازی شد وجود ۱.۱ میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در کردستان کاریکاتور جنجالی علیه بیرانوند! خیرخواهی، دلسوزی و تواضع پیامبر(ص) از عوامل تاثیر کلام ایشان بود حضور خادمان حرم حضرت معصومه (س) در زنجان نماهنگ «سفره دار کاظمین» منتشر شد لزوم مطالبه گری مردم برای توقف گرانفروشی| ۷ هزار واحد صنفی در بم فعالیت می کند کالاهای مجاز برای خرید با یارانه کالابرگی اعلام شد محمود کریمی چاووش خوان شد آماده‌سازی نهاوند برای استقبال از گردشگران نوروزی دشمن به دنبال فاصله گرفتن مردم از هیئات است هوای مشهد ناسالم است هشدار شدیداللحن انصارالله به اشغالگران درباره از سرگیری جنگ عاشورا تجلی اوج حماسه و عرفان در جبهه حق است نگرانی صهیونیست‌ها نسبت به خیزش فلسطینی‌ها در ماه مبارک رمضان

0

آیا هدفون‌های نویز کنسلینگ به شنوایی آسیب می‌زنند؟

  • کد خبر : 13745
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
آیا هدفون‌های نویز کنسلینگ به شنوایی آسیب می‌زنند؟

هدفون‌های نویز کنسلینگ (Noise-Canceling Headphones) مانند ایرپادز اپل به دلیل فناوری پیشرفته‌ای که برای کاهش نویز محیطی استفاده می‌کنند، به طور کلی ایمن هستند و حتی می‌توانند از شنوایی شما محافظت کنند، اما استفاده نادرست یا طولانی‌مدت می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند.

به گزارش خبرآنلاین، هدفون‌های نویز کنسلینگ با استفاده از میکروفون‌هایی که نویز محیط را دریافت می‌کنند و ایجاد یک موج صوتی معکوس (ضد صدا)، صدای ناخواسته را کاهش می‌دهند. این فناوری به شما امکان می‌دهد صدای موسیقی یا پادکست را در ولوم‌های پایین‌تر گوش کنید، زیرا نیازی به مقابله با صدای محیط ندارید.

آیا نویز کنسلینگ به شنوایی آسیب می‌زند؟

به نقل از یک پزشک،‌ به خودی خود، فناوری نویز کنسلینگ هیچ آسیبی به شنوایی نمی‌رساند، زیرا این فناوری تنها برای حذف نویزهای محیطی طراحی شده است و تأثیری مستقیم بر شنوایی ندارد. با این حال، چند عامل کلیدی می‌تواند به شنوایی آسیب برساند.

۱. سطح صدای بالا

اگرچه نویز کنسلینگ به شما امکان می‌دهد صدای موسیقی را در سطح پایین‌تری گوش دهید، اما گوش دادن به صدای بلند (بالای ۸۵ دسی‌بل) برای مدت طولانی همچنان می‌تواند به سلول‌های حساس شنوایی در گوش داخلی آسیب برساند.

برخی از افراد به دلیل عدم آگاهی از سطح صدای ایمن، همچنان موسیقی را در ولوم بالا گوش می‌دهند که خطرناک است.

۲. استفاده طولانی‌مدت

گوش دادن مداوم به هدفون به مدت طولانی حتی در ولوم پایین می‌تواند به خستگی شنوایی منجر شود و در طولانی‌مدت باعث کاهش شنوایی موقت یا دائمی شود.

استفاده بیشتر از ۲ ساعت به صورت مداوم توصیه نمی‌شود.

۳. فشار ناشی از نویز کنسلینگ فعال

برخی کاربران احساس فشار یا “صدای خالی” در گوش می‌کنند که ناشی از عملکرد نویز کنسلینگ است. این احساس معمولاً بی‌ضرر است اما ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد.

مزایای نویز کنسلینگ برای شنوایی

کاهش نویز محیطی: این هدفون‌ها به شما کمک می‌کنند موسیقی یا تماس‌های خود را در سطح صدای پایین‌تر بشنوید، که به کاهش خطر آسیب به شنوایی کمک می‌کند.

محافظت در برابر نویزهای شدید: در محیط‌های پر سر و صدا (مانند هواپیما یا قطار)، استفاده از نویز کنسلینگ می‌تواند گوش‌های شما را از نویزهای بلند محافظت کند.

نکاتی برای استفاده ایمن از هدفون‌های نویز کنسلینگ

سطح صدای ایمن: صدای موسیقی را زیر ۶۰ درصد حداکثر ولوم تنظیم کنید و از افزایش صدای بلندتر از ۸۵ دسی‌بل پرهیز کنید.

زمان محدود: از هدفون بیش از ۶۰ دقیقه در یک زمان استفاده نکنید و بین استفاده‌ها استراحت دهید.

چکاپ شنوایی: اگر مرتباً از هدفون استفاده می‌کنید، شنوایی خود را به طور دوره‌ای بررسی کنید.

مراقب فشار باشید: اگر فشار نویز کنسلینگ برای شما ناراحت‌کننده است، از حالت نویز کنسلینگ خاموش استفاده کنید.

مدل مناسب: از هدفون‌هایی با کیفیت بالا و تنظیمات کنترل دقیق صدا استفاده کنید.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=13745

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.