آوین ویژه»

حمله مجدد به سایت هسته‌ای نطنز وحدت ملی خط قرمز نظام است؛ قوه قضاییه با عوامل مخرب برخورد قاطعانه می‌کند استاندار خراسان شمالی به گرمه سفر می‌کند سرانجام شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ در ایران فعال می‌شود کفش ۹۰۰ دلاری نایکی پای شما را ماساژ می‌دهد! دستیار رییس‌جمهور: فروتنی دولت به تاب‌آوری جامعه کمک کرده است رشد چشمگیر مبادلات تجاری گمرکات کردستان؛ عبور از مرز ۱.۴ میلیارد دلار مری ترامپ: ترامپ به مستبدین مانند پوتین جذب می‌شود وقتی یک بز راوی «سایه سلطان» شد! هشدار درباره کشته شدن اسیران صهیونیست در غزه به علت تعلل نتانیاهو تشکیل کارگروه مشترک برای رفع آسیب‌های اجتماعی در البرز آمریکا تمام تحریم‌ها علیه صهیونیست‌ها و نهادهای صهیونیستی را لغو کرد بازدید استاندار همدان از پروژه های عمرانی دستور دادستان کل برای پیگیری ویژه انفجار بندر شهید رجایی مذاکرات ایران و آمریکا گامی در جهت توافق سودمند برای ۲ کشور بود کرملین: ترجیح می‌دهیم با روش‌های دیپلماتیک به اهداف خود برسیم ۷ کیلوگرم تریاک در چناران کشف شد دستیار هوشمند «زندگی با آیه‌ها»؛ در ۳۰ ثانیه محتوای اختصاصی بسازید

0

ارتقای سلامت زنجیره تولید مرغ گوشتی در استان بوشهر

  • کد خبر : 146422
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
ارتقای سلامت زنجیره تولید مرغ گوشتی در استان بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی بیش از ۱۰۶ میلیون جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در استان بوشهر طی یکسال اخیر انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن رهنما صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان گفت: بوشهر با دارا بودن بیش از ۲۰۰ واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از ۲۰ میلیون قطعه مرغ کشتاری را دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می‌کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر افزود: در سال ۱۴۰۳ نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای بر تعداد ۱۰۶ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۰۱ قطعه جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری انجام شده است. برای این محموله‌ها پس از تأیید بهداشتی و شرعی توسط دامپزشک و روحانی مستقر در کشتارگاه، گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای صادر و محموله‌ها به کشتارگاه‌های داخل و خارج استان ارسال می‌شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: در کشتارگاه‌های طیور نیز دامپزشکان مستقر با بازدید بهداشتی از مرغ‌های ورودی، سلامت آن‌ها را بررسی و تنها در صورت تأیید اجازه کشتار صادر می‌شود. این روند به صورت کامل در چارچوب ضوابط بهداشتی و با رعایت اصول شرعی انجام می‌گیرد.

دکتر رهنما همچنین خاطرنشان کرد: تمامی خودروهای حمل مرغ زنده دارای کد بهداشتی از اداره‌کل دامپزشکی استان هستند و پس از تخلیه محموله، قفس‌ها و خودروها شستشو و ضدعفونی می‌شوند تا چرخه حمل و نقل ایمن و بهداشتی حفظ شود.

وی در پایان با تأکید بر نگاه مدیریت جدید دامپزشکی استان اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی برنامه‌های ما، ارتقای سلامت زنجیره تولید تا مصرف مرغ گوشتی و تقویت فرآیندهای قرنطینه‌ای است تا علاوه بر تأمین غذای سالم برای مردم، زمینه افزایش تولید و پایداری امنیت غذایی استان نیز فراهم شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=146422

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.