آوین ویژه»

تعرفه واردات گوشی موبایل ابلاغ شد + جدول المیادین: دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا ۲ ساعت دیگر آغاز می‌شود تظاهرات باشکوه مردم ترکیه در حمایت از غزه+ فیلم پروژه انسداد مرز شرقی کشور با دیوارهای بتنی مسلح و تجهیزات هوشمند در حال تکمیل تکلیف شهرداری‌ها در قانون حجاب؛ از اختصاص ۲۰درصد بوستان‌ها به بانوان تا توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی زنانه 13 بازی‌ جذاب با کاغذ، سرگرمی‌های ساده و چالش‌برانگیز روایت کارآفرینی یک بانوی معلول؛ معجزه‌ای به نام ایمان و تلاش مراسم آئینی بوشهر به عرصه ملی معرفی شود نگاهی به مهمترین رخدادهای ۲۰۲۴؛ از وعده‌ صادق ایران تا سقوط ناگهانی اسد حضور ۳ تیم دانش آموزی از قزوین در مرحله نهایی لیگ علمی پایا بشار اسد میهمان پوتین شد + عکس چرا هرروز با مطرح کردن بحث حجاب اعصاب جامعه را بهم می‌ریزید؟ «بازی خونی» روایتی دراماتیک از نبرد در جنگل‌های آمل  بارش برف و باران جاده‌های خراسان رضوی را لغزنده کرده است بازدهی بازارها در هفته آخر آذر رشد ۱۳ درصدی تولید گوشت مرغ در خوزستان؛ افزایش جوجه‌ریزی و آغاز طرح خرید مازاد حزب‌الله برای نخستین بار وزارت جنگ رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد جان اف کندی اینگونه ترور شد + فیلم

1

توجه به صنایع دستی به عنوان میراثی گران‌بهاء، برای توسعه استان

  • کد خبر : 17319
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲:۳۸
توجه به صنایع دستی به عنوان میراثی گران‌بهاء، برای توسعه استان

همدان ـ استاندار همدان گفت:توجه به صنایع دستی به عنوان میراثی گران‌بهاء، برای توسعه استان تاثیر گذار خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری‌شمسی در مراسم تجلیل از هنرمندان برجسته صنایع‌دستی استان که در محل استانداری همدان برگزار شد، اظهار کرد: صنایع دستی به‌عنوان یک میراث گران‌بها و سرمایه اقتصادی نقش پررنگ‌تری در توسعه استان ایفا می‌کند.

استاندار همدان گفت: عنوان «پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی» برای همدان نه‌تنها یک شعار، بلکه نمادی از ظرفیت‌های عظیم تاریخی، فرهنگی و تمدنی این استان است.

وی افزود: این عنوان نشان‌دهنده پتانسیل‌های بزرگ همدان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه در دوره جدید مدیریت استان، این ظرفیت‌ها به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی برای اشتغال‌زایی، توسعه اقتصادی و پیشرفت استان مورد توجه قرار می‌گیرند، ابراز کرد: میراث فرهنگی ما تنها محدود به چند اثر تاریخی نیست؛ بلکه ابزاری است که می‌تواند نقش اساسی در اشتغال، معیشت و زیرساخت‌های اقتصادی ایفا کند.

وی تصریح کرد: وقتی از میراث فرهنگی صحبت می‌کنیم، در واقع از تاریخ، تمدن، هنر، ادبیات، و اندیشه‌های ارزشمندی سخن می‌گوئیم که از دوره‌های مختلف تاریخی به ما به ارث رسیده است.

ملانوری‌شمسی تاکید کرد: بیش از ۸۵ رشته صنایع دستی در استان همدان از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و این انتقال نه‌تنها حافظه تاریخی ما را زنده نگه می‌دارد، بلکه به‌عنوان سرمایه‌ای بزرگ برای توسعه اجتماعی و اقتصادی استان عمل می‌کند.

استاندار همدان گفت: برای افزایش بهره‌وری در صنایع‌دستی، باید از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم. یکی از این ظرفیت‌ها، امکان قانونی استفاده از صنایع دستی به‌عنوان هدایا در ادارات و سازمان‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، تلاش می‌شود تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی بین دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان صنایع‌دستی منعقد گردد تا این ارتباط به تقویت تولید داخلی کمک کند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه باید از فضاهای عمومی، مانند مدارس و سالن‌های ورزشی و فرهنگی و ادارات، برای برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی استفاده شود، گفت: این اقدام نه‌تنها هزینه زیادی ندارد، بلکه بستری مناسب برای معرفی و فروش آثار هنری به وجود می‌آورد.

ملانوری‌شمسی تصریح کرد: در راستای توسعه صنایع دستی استان، با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، احداث یک شهرک صنایع دستی در قالب ۵۰۰ واحد کارگاهی، فروشگاهی و نمایشگاهی در فاز اول در دستور کار قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: این شهرک فضایی را برای هنرمندان فراهم می‌کند تا علاوه بر تولید، امکان فروش و آموزش مهارت‌های خود را نیز داشته باشند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=17319

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.