آوین ویژه»

پهپاد جدید از راه رسید / خرید با خیال راحت پخش هر شبی «شوخی شوخی» با اجرای جواد رضویان آغاز سال تحصیلی شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا قدردانی رژیم تروریستی سوریه از تلاش‌ها و حمایت عربستان ساعت دیدار‌های استقلال و پرسپولیس در جام حذفی تغییر کرد جشن میلاد کوثر و روز مادر در آستاته اشرفیه بهره‌برداری غرب از اختلافات بین کشورهای عربی جواد خیابانی احضار شد/ آقای گزارشگر برای حرف‌هایش جواب پس بدهد! حمله پهپادی اوکراین به بلگورود؛ خودروی غیرنظامی با ۳ سرنشین در آتش سوخت نیروهای مسلح از امنیت کشور و دستاوردهای نظام دفاع می‌کنند نمایش «او خودش خانه بود» اینجا هم فروش آیفون ممنوع است هم گوگل پیکسل! تصادف اتوبوس مسافربری اصفهان – کرمانشاه با یک دستگاه کشنده ۵ مصدوم داشت گنبد طلایی جدید آمریکا متولد شد/ جزئیات پروژه جاه طلبانه دفاع موشکی ترامپ پیوند معنویت و علم به برکت وجود شهدای دانشجو معلم است اسرای فلسطینی آزاد شدند+ فیلم تصمیم در واشنگتن نیست… بلکه در صنعا است ماجرای یک خطای مشکوک در صداوسیما

1

طلاق در تحصیل کرده‌ها بیشتر است

  • کد خبر : 17640
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵
طلاق در تحصیل کرده‌ها بیشتر است

مسئول اداره جوانان و جمعیت در معاونت امور خانواده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: براساس آمار، افراد تحصیل کرده بیشتر در معرض طلاق قرار می‌گیرند و ازدواج در سنین پایین‌تر دوام بیشتری دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهنام عبداللهی مسئول اداره جوانان و جمعیت در معاونت امور خانواده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره آسیب‌های ازدواج در فضای مجازی بیان داشت: گاهی با نگرانی‌هایی که برای جوانان ایجاد می‌شود، نه تنها مشوق ازدواج آنها نمی‌شویم بلکه استرس بر آنها وارد می‌کنیم.

وی ادامه داد: یک باور اجتماعی در جامعه وجود دارد و آن اینکه پدر تصور می‌کند که اگر فرزند خود بلوغ‌ها را کسب کند می‌تواند ازدواج موفقی داشته باشد. از نظر پدر بلوغ‌ها را کسانی می‌توانند به دست آورند که دانشگاه رفته باشند. با این فرض، خود به خود فرزندان به ازدواج بعد از ۲۴ یا ۲۵ سال هدایت می‌شوند. در این صورت باید نتیجه بگیریم که کسانی که ازدواج‌های دیرتر و مدارک بالاتری دارند ازواج‌های موفق تری دارند در حالی که بر اساس آمار این روند صحیح نیست و طلاق در تحصیل کرده‌ها کمتر نیست. اتفاقاً ازدواج در سنین پایین‌تری که همه ۴ بلوغ در جوانان حاصل نشده است، دوام بیشتری دارد و آمار طلاق آنها کمتر است. بنابراین باید به موضوع فصل ازدواج پرداخته شود.

عبداللهی با استناد به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد فصل ازدواج دختران خاطرنشان کرد: بر اساس فرمایش رهبری، فصل ازدواج دختران ۱۷، ۱۸ و ۱۹ سال است. اما مشکل آنجاست که از میانگین سن ازدواج صحبت می‌شود در حالی که باید فراوانی را در نظر گرفت. با مراجعه به آمار ثبت احوال بیشترین ازدواج در دختران ۱۹ ساله است و بیشترین آمار طلاق مربوط به دختران و پسران بالای ۲۷ سال است.

به گفته مسئول اداره جوانان و جمعیت در معاونت امور خانواده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سنین پایین، کمتر از ۱۵ درصد طلاق وجود دارد اما در سنین بالا آمار طلاق بیشتر است. به طور متوسط در کشور ۳۵ درصد طلاق وجود دارد که در سنین زیر ۲۵ سال آمار طلاق کمتر از ۱۵ درصد و بالای ۳۰ سال بیش از ۴۵ درصد است.
با استناد به آمار بیشترین طلاق در ۳ تا ۵ سال اول زندگی رخ می‌دهد. با این فرض یک دختر ۲۰ ساله‌ای که ازدواج می‌کند باید در سن ۲۵ سالگی بیشتری طلاق رخ دهد در حالی که بیشترین آمار طلاق مربوط به ۲۸ سالگی است.

وی در پایان مصاحبه با رادیو گفت‌وگو خاطر نشان کرد: اگر عقل گرایی موجب دوام زندگی می‌شود و با توجه به افزایش سن ازدواج نباید طلاقی رخ دهد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=17640

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.