آوین ویژه»

مشکل رفع تعهد ارزی صادرات از محل ورود موقت حل شد آیفون در دست شما را ربات‌ها خواهند ساخت شناسایی گروه‌های مجازی متعلق به قاچاقچیان سوخت در هرمزگان بیش از ۱۴۰ هزار واحد صنفی در گیلان فعالیت می کنند قیمت دلار امروز ۱۸ دی صعودی شد معاون وزیر میراث فرهنگی: اصفهان می‌تواند هاب صادرات صنایع دستی کشور باشد استادیاران جوان دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲ گرنت پژوهشی می‌گیرند بازدید وزیر امور خارجه از نمایشگاه‌های فرهنگسرای نیاوران با دستور استاندار ادارات و بانک‌های استان کرمانشاه در روز یکشنبه تعطیل شد ستاره پرسپولیس از ایران رفت جنگ یمن و آمریکا صدای سازمان ملل را درآورد حماس: حملات نظامی هرگز نمی‌تواند اسرای اسرائیلی را زنده برگرداند قطر و عربستان وقوع انفجار در بندر شهید رجایی را به ایران تسلیت گفتند تاریخ پرداخت تمام معوقات حقوق بازنشستگان مشخص شد درآمد فست فود چقدر است؟ | تخمین دقیق سود و هزینه این کسب و کار وقوع حمله موشکی علیه اراضی اشغالی+ فیلم رمضان در مراکش؛ از آژیر قرمز قبل از اذان تا جشن روزه اولی‌ها قیمت بلیت پرواز بندرعباس _ بوموسی اعلام شد

1
خانه دسته‌بندی نشده

کسب درآمد ۵هزار و ۸۰۰میلیارد تومانی دانشگاه‌ها از قراردادهای صنعت

  • کد خبر : 1963
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۹
کسب درآمد ۵هزار و ۸۰۰میلیارد تومانی دانشگاه‌ها از قراردادهای صنعت

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم، سال گذشته ۶ هزار قرارداد همکاری با صنعت به ارزش پنج هزار و ۸۰۹ میلیارد تومان داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکترپیمان صالحی امروز (سه‌شنبه) در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور با تاکید بر اینکه باید پیوستگی در نظام فناوری را باور کنیم، اظهار داشت: در فناوری‌های مختلف، زنجیره ارزش داریم و باید به آن توجه داشته باشیم و نمی‌توان وارد بازار شد بدون اینکه تک‌تک حلقه‌ها را شناسایی کنیم.

وی افزود: در پایان برنامه هفتم پیشرفت کشور، مقرر شده است ۳۰ هزار شرکت دانش‌بنیان داشته باشیم اگر بتوانیم فعالیت اساتید در طرح‌های ارتباط با صنعت را فعال کنیم، موفق خواهیم شد.

صالحی گفت: هم اکنون ۱۲۷ دانشگاه وابسته به وزارت علوم و ۲۸ موسسه پژوهشی داریم که و پیشرفت‌های پژوهشی و فناوری ما نتیجه سرمایه‌گذاری در این بخش‌هاست. پارک‌های علم و فناوری، نهادهای واسط هستند و تصمیم داریم در اقتصاد دولتی از بخش خصوصی حمایت کنیم.

فعالیت ۷۵ مرکز هدایت شغلی و آموزش ۲۸۰ هزار دانشجو

استاد دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: در مراکز پژوهشی، مراکز هدایت شغلی را راه‌اندازی کردیم و هم اکنون ۷۵ مرکز هدایت شغلی داریم و سال گذشته ۲۸۰ هزار نفر در این مرکز آموزش دادیم. تلاش کردیم این گسترش این مراکز در کشور عادلانه باشد و در کنار آموزش در این مراکز افراد را به سمت کارآفرینی سوق دهیم.

صالحی خاطرنشان کرد: دیگر اقدامی که در وزارت علوم انجام دادیم این بود که اعضای هیئت علمی را برای ورود به صنعت تشویق کردیم و تبدیل وضعیت اساتید را منوط به ورود به صنعت داخل قرار دادیم و ایده ما این است که اساتید و دانشجویان را جهت ورود به صنعت هدایت کنیم.

وی بیان کرد: هر سال افراد را طبق شاخص‌های معین انتخاب می‌کنیم و آنها را معرفی می‌کنیم؛ در کنار آن پایان‌نامه‌ و رساله‌ها را نیز رصد می‌کنیم تا دانشجویی را که در طرح‌های ارتباط با صنعت فعالیت کردند را شناسایی کنیم.

صالحی گفت: دیگر اقدام ما این بود که آیین‌نامه پایه تشویقی اعضای هیئت علمی را تدوین کردیم و اکنون پایه تشویقی استادان براساس عملکرد است. علاوه بر آن شیوه‌نامه پژوهانه را داریم و ترفیع سالانه اساتید از جمله سیاست‌های تشویقی و ترغیبی است. در معاونت پژوهشی درصدد هستیم دانشجویان ورودی‌ را به سمت نوآوری و تبدیل ایده به محصول هدایت کنیم.

گفتنی است نشست یک‌روزه روسای پارک‌های علم و فناوری امروز (سه‌شنبه، ۱۵ آبان‌ماه) در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در حال برگزاری است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=1963

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.