آوین ویژه»

ایستادگی غیرحرفه‌ای «تات» مقابل تصمیم کارشناسی؟ اجرای سرود در هفته فرهنگی بر آستان آفتاب شهرستان خمین بررسی چالش‌های هنرهای تجسمی در شورای هنر؛ انتظار از سندهای هنری چیست؟ صدور بیانیه نمایندگان اهل سنت در پی اهانت صورت‌گرفته در رسانه ملی بحران کمبود نوازنده در ایران آغاز شده است بوژوویچ سرمربی جدید استقلال کیست؟ + بیوگرافی و سوابق علیرضا زرین دست: باید مهرجویی را معادل تخت جمشید بدانیم خبر خوب برای طرفداران آیفون اژه‌ای: ‌کژی‌ها و اعوجاجات را در قوه قضائیه نمی‌پذیرم ادعای مقام آمریکایی: در حمله حلب نقش نداریم؛ دولت بایدن غافلگیر شد دلدادگان ولایت محکم و استوار ادامه دهنده راه شهدای مقاومت هستند کره جنوبی ۱۰۰ میلیون دلار وام به اوکراین داد اندازه گواهی سپرده سکه طلا در بورس از امروز تغییر کرد برگزاری پنجمین سالگرد شهادت سردار دل ها در شهرستان تربت جام قدرت زنانه در خط مقدم تاریخ‌سازی؛ از کربلا تا ایران «جشنواره عکاسی خیابانی تهران» در خانه هنرمندان ایران فوت ۳ نفر از اعضای یک خانواده به علت گازگرفتگی در قم قابلیت جدید و کاربردی اندروید

1

استان مرکزی باید در توسعه انرژی های تجدید پذیر در کشور پیشتاز باشد

  • کد خبر : 20085
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
استان مرکزی باید در توسعه انرژی های تجدید پذیر در کشور پیشتاز باشد

اراک- استاندار مرکزی با تأکید بر اهمیت احداث نیروگاه های خورشیدی در تمام حوزه ها گفت: استان مرکزی باید در توسعه انرژی های تجدید پذیر در کشور پیشتاز باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی زندیه وکیلی اظهار کرد: باتوجه به اینکه ۸۲ درصد مصرف برق استان مرکزی در حوزه مولد است، سرعت بخشی به احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان موجب کاهش گازهای گلخانه‌ای و کاهش آلودگی هوا، کم کردن هزینه‌ها و کاهش وابستگی به سوخت فسیلی، تولید برق پاک در مجاورت مصرف و کاهش تلفات در بخش انتقال و توزیع برق و همچنین کمک به مرتفع نمودن مشکل ناترازی برق و ایجاد اشتغال خواهد شد.

وی بخشی از ناترازی برق در استان را ناشی از توسعه نا همگونی صنایع و زیرساخت‌های تولید برق دانست و گفت: باید صنایع بزرگ در احداث و ایجاد نیروگاه‌های تولید برق مشارکت داشته باشند.

استاندار مرکزی، با اشاره به اینکه توسعه انرژی خورشیدی باصرفه‌ترین راهکار برای جبران کمبود است، افزود: برای تولید هر کیلووات ساعت برق فسیلی حدود یک سوم متر مکعب گاز طبیعی مصرف می‌شود در حالی که نیروگاه خورشیدی علاوه بر تولید انرژی پاک بسیار ارزان‌تر از این میزان و همه جا قابل نصب و تولید است.

هدفگذاری ایجاد ۴۴۴ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در استان مرکزی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم گفت: اجرای ۴۴۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی در قالب طرح «تولید در توزیع» در این استان هدفگذاری شده است.

محمود محمودی اظهار کرد: اجرای ۱۴ مگاپروژه برای عبور از اوج بار سال ۱۴۰۴ تدوین و ابلاغ شده که احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ویژه خورشیدی بخشی از جمله این طرح‌ها است.

وی افزود: بر اساس این برنامه باید ۳۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره‌برداری برسد و شرکت‌های توزیع نیروی برق به طور مستقیم از اثرات ناترازی برق متأثر شده و باید پاسخگوی مردم باشند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: در این راستا به منظور تسریع در فرآیند توسعه نیروگاههای خورشیدی، شرکت توانیر و شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق راسا در چارچوب ضوابط مربوط، پیگیری‌ها و اقدامات لازم را به انجام رسانند.

محمودی بیان کرد: برای تحقق دو هدف «افزایش تولید انرژی برق به منظور کاهش ناترازی تولید و مصرف» و «تسهیل و اولویت‌بندی محل احداث نیروگاههای خورشیدی با رویکرد رفع موانع و تسهیل در احداث نیروگاههای خورشیدی و تسریع در این کار»، وزارت نیرو برنامه‌های متنوعی را تدوین و به شرکت‌های تابعه ابلاغ کرده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=20085

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.