آوین ویژه»

معراج‌گاه آقای هنر ماجرای شیء نورانی در آسمان تهران و رشت چیست؟ عزاداری مردم بزنجان در شام غریبان حسینی امن‌ترین برنامه‌ پیام‌رسان کدام است؟ ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۵ اسفند) پیام سربسته زلنسکی به ترامپ در کنفرانس امنیتی مونیخ! شهادت ۲ فلسطینی در غزه بر اثر شدت جراحات ناشی از حملات رژیم صهیونیستی رکوردشکنی ارز اتباع افغانستان در ایران | افغانی رقیب درهم و لیر شد محسن رضایی: فلسطین، مسئله همه بشریت و مذاهب اسلامی است شکل جدیدی از همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اجرا شد رونالدو توپ طلای من را دزدید! «پایی برای رفتن» روی آنتن می‌رود؛ روایتی از یک داستان عاشقانه‌ ببینید| سازمان تامین اجتماعی اصلا اهل تعامل و گفت‌وگو نیست! معرفی داوران بخش‌های نهمین دوسالانه هنرهای تجسمی «هنرنگار» دبیر جشنواره فیلم فجر از سه لابراتوار سینمایی بازدید کرد در این تاریخ پیرمردها و پیرزن ها بر ایران حاکم می شوند تنها انگیزه استقلال برای ادامه فصل حماس: مقاومت تنها راه دفاع از سرزمین و مقدسات فلسطین است

1

ثبت ۱۴۴ عملیات نجات دریایی طی هشت ماهه امسال در هرمزگان

  • کد خبر : 20821
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
ثبت ۱۴۴ عملیات نجات دریایی طی هشت ماهه امسال در هرمزگان

بندرعباس- معاون امور دریایی اداره‌ کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، تعداد عملیات‌های جستجو و نجات دریایی بنادر و دریانوردی این استان در هشت ماهه امسال را ۱۴۴ عملیات اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل مکی‌زاده با اشاره به ثبت ۱۴۴ مورد عملیات جستجو و نجات دریایی در هشت ماهه امسال، مجموع مأموریت‌های دریایی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: از ۱۴۴ عملیات ثبت شده در مرکز جستجو و نجات دریایی این اداره‌کل، ۷۶ مورد آن خدمات پزشکی و ۳۰ مورد نیز مربوط به خدمات و مشاوره رفع نواقص فنی بوده است.

معاون امور دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین در این مدت ۱۰ مورد از عملیات‌ها به هماهنگی شرایط نامساعد جوی، ۹ مورد مدیریت رفع آب گرفتگی، پنج مورد مدیریت حریق، پنج مورد نیز به نجات انسان از دریا و هشت مورد دیگر نیز به سایر موضوعات دریایی اختصاص دارد.

مکی‌زاده با اشاره به فعالیت ۹ فروند شناور جستجو و نجات دریایی در استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک مرکز اصلی جستجو و نجات دریایی و هشت مرکز فرعی در استان هرمزگان به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

به گفته وی؛ شناورهای ناجی از شناورهای پیشرفته جستجو و نجات دریایی محسوب می‌شوند که با سرعت بسیار بالا و با قابلیت مانور مطلوب و تجهیزات پیشرفته پزشکی در سریع‌ترین زمان به کمک «شناورهای مضطر» می‌شتابند.

معاون دریایی بنادر هرمزگان گفت: جستجو و امداد و نجات شناورهای مضطر در دریا وظیفه اصلی شناورهای ناجی است که مراکز کنترل دریایی به عنوان مراکز فرعی جستجو و نجات دریایی وظیفه هماهنگی و مدیریت مأموریت و عملیات آنها را بر عهده دارند.

به گفته مکی‌زاده؛ بر اساس کنوانسیون جستجو و نجات دریایی که جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ به آن ملحق شده، کشورهای عضو ملزم به ایجاد مراکز جستجو و نجات برای ارائه خدمات جستجو و نجات به شناورها و افراد مضطر در دریا هستند.

وی اضافه کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار دریایی می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره ۱۵۵۰ تماس بگیرند.

استان هرمزگان با برخورداری از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره، علاوه بر در اختیار داشتن بیش‌ترین مرز دریایی کشور، عملیات جستجو و نجات دریایی را از ابتدای مرز شهرستان پارسیان در خلیج‌فارس تا مرز دریایی بندر چابهار در دریای عمان برعهده دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=20821

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.