آوین ویژه»

چالش‌های جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی فعالیت شاخه افغانستانی تروریست‌های تحریرالشام در نزدیکی مرزهای ایران/ زنگ هشدار به صدا درآمد ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۷ آبان) حاج جلال حاجی‌بابایی الگویی از ایثار است اعتبار متناسب سازی بازنشستگان کشوری افزایش یافت می‌خواهیم هر چه سریع‌تر به لیگ برتر برگردیم اکران فیلم‌های منتخب جشنواره سینما حقیقت در کرمانشاه تیراندازی به خودرویی در فلوریدا تنها با تصور «فلسطینی بودن سرنشینان»! خانه تکانی در بورس/ ترکیب اعضای شورای عالی بورس تغییر کرد ورود سامانه بارشی به استان کرمانشاه در روزهای ابتدایی هفته آینده موردی از آنفلوانزای پرندگان در استان سمنان گزارش نشده است انتشار کتاب نکوداشت سید عباس موسویان، چهره شناخته شده بانکداری اسلامی ۷ هزار نفر در خراسان شمالی به پویش زندگی با آیه‌ها پیوستند عکس | تانک پرنده پیش بینی بورس فردا در جنگ تمام عیار اقتصادی | سهامداران مراقب باشند دمای هوا در مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد قرائت هنرمندانه قرآن کریم قرائت معنامحور است بحران در امپراتوری ماسک: چرا همکاری با ترامپ به ضرر تسلا تمام شد؟

0

حافظه‌ای از جنس الماس

  • کد خبر : 21191
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
حافظه‌ای از جنس الماس

گروهی از مهندسان دانشگاه علم و فناوری چین روشی نوین برای رمزگذاری داده ها با تراکم بالاتر از روش های فعلی در الماس ابداع کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین، آنها در تحقیق خود که در نشریه «نیچرفوتونیکس» منتشر شده، اعلام کردند چنین دیسک های اپتیکی می توانند داده را در دمای اتاق برای میلیون ها سال حفظ کنند.

تحقیقات پیشین نشان داده بود که می توان داده را در الماس برای مدتی طولانی تر از مخزن های اطلاعات دیگر ذخیره کرد اما پژوهش در این زمینه به ذخیره بی کیفیت داده ها منجر می شدند. محققان در پژوهش جدید یک روش نوین برای حک کردن داده ها در الماس ابداع کردند که به تجمیع متراکم تر اطلاعات منجر و بنابراین اطلاعات بیشتری در یک الماس ذخیره می شود.

به نقل مهر، آنها از تکه های الماسی با طول چند میلیمتر به عنوان نمونه اولیه استفاده کردند. البته به گفته پژوهشگران می توان نسخه های بعدی الماس را به اندازه صفحه «بلو ری»(Blue Ray) به کار برد. روش نوین شامل استفاده از یک لیزر برای حذف اتم های جداگانه کربن از سطح الماس و ایجاد حفره ای کوچک است. هنگامیکه لیزری به این حفره تابانده می شود، سطح خاصی از درخشندگی به وجود می آید.

محققان متوجه شدند با کنترل میزان انرژی حک لیزر، می توان میزان درخشندگی هر نقطه ای از الماس را با حذف تعداد خاصی از اتم ها کنترل کنند. با این روش می توان داده ها را در فضا های خالی با درخشندگی متفاوت ذخیره کرد. در مرحله بعد می توان یک دستگاه خوانش لیزر را برای تعیین سطح درخشندگی محل و رمزگشایی اطلاعات به کار برده شد.

محققان ایده خود را با رمزگذاری تصاویر ذخیره شده در یک تراشه کوچک الماس آزمایش کردند و متوجه شدند این روش ۹۹ درصد دقیق است. البته آنها می دانند که این روش از لحاظ اقتصادی به دلیل هزینه های بالای لیزر امکانپذیر نیست اما در برخی موارد مهم می توان این روش را به کار گرفت.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=21191

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.