آوین ویژه»

مشکل جدید یوتیوب تأیید شد دادستان اسبق قم درگذشت/ مصطفی برزگر گنجی که بود؟ اعزام بیمار با بالگرد از خارگ به مرکز درمانی ۲۰ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در قروه کشف شد حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران در تهران باید این رقم باشد لزوم کنترل و نظارت بازار شب یلدا در مشهد آغاز بارش برف در اسبه وونی تالش ساماندهی کوچ بهاره سال ۱۴۰۴ در استان سمنان وزیر علوم: محتواهای آموزشی مخالف فرزندآوری حذف شود خبر فوری وزیر کشور/ این مرز کشور مسدود می‌شود ۳۴ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی از بنادر هرمزگان صادر شد راز معاملات پررونق مسکن بدون سند در تهران /چرا خریداران به املاک قولنامه‌ای جذب می‌شوند؟ پنتاگون از عملیات منجر به ترور ژنرال روس فاصله گرفت! لیگ برتر فوتبال – شمس‌آذر قزوین و فولاد خوزستان تیراندازی در مونته‌نگرو؛ ۱۰ کشته و ۴ زخمی برجای گذاشت عرضه هرشانه تخم مرغ بالاتر از ۱۳۰ هزارتومان گرانفروشی است منازل و خودروهای آسیب‌دیده مردم در حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین ثبت اقامت حدود ۱۰ میلیون نفر – شب در گیلان

0

وزیر پیشین ارتباطات: لایه‌های زیاد فیلترینگ باعث کاهش سرعت اینترنت شده

  • کد خبر : 23870
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳
وزیر پیشین ارتباطات: لایه‌های زیاد فیلترینگ باعث کاهش سرعت اینترنت شده

معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: نباید لایه های فیلترینگ آنقدر زیاد باشد که سرعت اینترنت را پایین بیاورد. فیلترینگ نه تنها امنیت کشور را تضمین نمی کند، بلکه با وجود اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ممکن است شبکه کشور هم دور زده شود که از لحاظ امنیتی خطرناک است.

به گزارش خبرآنلاین، سید احمد معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارزیابی عوامل موثر بر کیفیت اینترنت شبکه‌های ثابت و سیار، اظهار کرد: یکی از عوامل موثر بر کیفیت و سرعت اینترنت، زیرساخت است که به نظر می رسد در این زمینه شاهد مشکل نیستیم، به طور مثال ممکن است در یک منطقه فیبرنوری به خوبی جواب دهد، اما در منطقه دیگر فیبرنوری قطع شده باشد.

معتمدی  در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا گفت: یکی دیگر از عوامل، شبکه های محلی هستند و ممکن است در یک کوچه یا محله بیشتر از ظرفیت تعیین شده از شبکه استفاده شود.

وی، بیان کرد: موضوع دیگری که بر سرعت و کیفیت اینترنت تاثیرگذار است، فیلترینگ است و از آنجایی که با یک نرم افزار و یا سخت افزار انجام می شود، وقت کاربر را حین استفاده از شبکه هدر می دهد؛ لذا نباید لایه های فیلتر انقدر زیاد باشد که سرعت اینترنت را پایین بیاورد.

عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر، تاکید کرد: موضوع دیگری که وجود دارد این است که سرعت و کیفیت اینترنت به نوع سرویس انتخابی کاربر نیز بستگی دارد، چراکه ممکن است شرکت ارائه دهنده اینترنت، خود محدودیتی بر حجم و سرعت قائل شود یا خود شرکت گزینه مناسبی نباشد و به تعهدات خود عمل نکند، البته در برخی از موارد نیز مشکل سرعت و کیفیت از منزل کاربر است.

معتمدی، خاطرنشان کرد: در همه جای دنیا قاعده بر این است که سرعت اینترنت باسیم بالاتر از اینترنت بی‌سیم باشد، اما در ایران برعکس است و این موضوع نشان از این دارد که بر روی شبکه باسیم و کابلی خود کار مکفی نکرده ایم، اما اپراتورها و شرکت‌هایی که اینترنت بی‌سیم ارائه می دهند، کیفیت و سرعت بهتری را به کاربر عرضه می کنند که علت آن هم سرمایه گذاری بیشتر آنها در این زمینه است.

وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات، اشاره کرد: با واگذاری کل شرکت مخابرات ایران به بخش خصولتی به اندازه کافی در شبکه ثابت سرمایه گذاری نشده است.

وی، اضافه کرد: در همین حال، اقدام دکتر زارع پور، وزیر ارتباطات دولت سیزدهم در زمینه فیبرنوری مشکل گشا نبود، البته دکتر هاشمی، وزیر ارتباطات دولت چهاردهم این روند را ادامه می دهد که البته این موضوع خود نیازمند همکاری شهرداری ها است.

معتمدی توضیح داد: اقدام خوبی که در زمینه فیبرنوری صورت گرفت این بود که این فرآیند را دولتی نکردند و بخش خصوصی نیز پای کار آمد و با این که سرعت پروژه فیبرنوری ایده آل نیست، اما باز هم قابل قبول است.

عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر، افزود: فیلترینگ نه تنها امنیت کشور را تضمین نمی کند، بلکه اکنون با وجود افرادی مانند ایلان ماسک و اینترنت ماهواره ای استارلینک باید به این موضوع توجه کرد؛ چراکه شبکه کشور نباید دور زده شود، چون از لحاظ امنیتی خطرناک است و از طرف دیگر باید در قوانین کشوربازنگری صورت گیرد، چراکه قوانین فعلی برخی از کسب و کارها را دچار چالش کرده است.

وی در پایان، گفت: اکنون نسبت به زمانی که بنده وزیر بودم کار کردن سخت تر شده است و کار کشور آن طور که توقع می‌رود جلو نمی رود و از این پس هر وزیر و رئیس جمهوری روی کار بیاید، شاید بتواند ۲۰ الی ۳۰ درصد شرایط را بهبود بخشد، اما نمی تواند تحولی ایجاد کند.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=23870

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.