آوین ویژه»

«خلیج فارس» محور انرژی پاک در آینده| ایجاد شبکه متعادل تر و متنوع تر انرژی پاک در منطقه ثبت بیش از ۹ هزار جلسه خانگی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان فوری/ قاضی نیری مجروح شد؟ کارشناس آلمانی: ضد حمله ارتش سوریه به زودی آغاز می‌شود اظهارات ظریف در داووس خشم دلواپسان را برانگیخت + عکس حضور ۴ نماینده قم در اردوی تیم ملی کبدی نوجوانان قالیباف قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد ماسک: بدون استارلینک ارتش اوکراین قطع نخاع می‌شود نگذاریم جنایتکاران سابقه‌دار در شهر قدم بزنند! پایان چهار ساعت و نیم جلسه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی آمریکا: در صورت پاسخ ایران، قادر به کنترل اسرائیل نخواهیم بود کشف بیش از ۵۰۰ گرم مواد مخدر در شهرستان بن مسابقه زندگی با آیه‌ها در کرمانشاه؛ سوال روز هجدهم وزیر ارتباطات: شاخص ما در فیبر نوری، اتصال مردم است نامه دادستان به وزیرخارجه: حکم جلب صهیونیست‌هارا پیگیری کنید ۷ تیر؛ آغاز بازگشت دانشجویان پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس به خوابگاه‌ها لزوم تنوع در تولیدات رسانه‌ای و تعامل با جریان‌های انقلابی مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس به روایت تصویر

2

رمز ارزها ابزار خلق ثروت هستند، اما دولت همچنان محتاط است

  • کد خبر : 24179
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
رمز ارزها ابزار خلق ثروت هستند، اما دولت همچنان محتاط است

مدیرعامل صرافی بیت مکس، در رویداد ملی رمزآتی به بررسی چالش‌های رگولاتوری در حوزه رمز ارزها پرداخت. وی با تاکید بر نقش نوآوری در خلق ثروت و رشد اقتصادی، از دولت خواست نگاه سلبی خود به این حوزه را کنار بگذارد و با ایجاد زیرساخت‌های قانونی و شفاف، از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال بهره‌مند شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل صرافی بیت مکس، در رویداد ملی رمزآتی به بررسی چالش‌های رگولاتوری در حوزه رمز ارزها پرداخت. وی با تاکید بر نقش نوآوری در خلق ثروت و رشد اقتصادی، از دولت خواست نگاه سلبی خود به این حوزه را کنار بگذارد و با ایجاد زیرساخت‌های قانونی و شفاف، از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال بهره‌مند شود.

احسان قاضی‌زاده، مدیرعامل بیت مکس، در رویداد ملی رمزآتی گفت: «ما نگاه‌مان به دولت چون پدر است و خودمان فرزندان نوآوری هستیم که می‌خواهیم تغییراتی ایجاد کنیم. اما دولت به دلیل کنترل منابع مالی، همچنان از دست دادن کنترل می‌ترسد.»

وی با اشاره به نقش رمز ارزها در خلق ثروت افزود: «امروز در همه دنیا از این ابزارها برای خلق ثروت استفاده می‌شود، اما در کشور ما با روش‌های سنتی فقیرتر شده‌ایم. دولت مستأصل است و باید بپذیرد که این صنعت را با همکاری فعالان این حوزه مدیریت کند.»

قاضی‌زاده همچنین تاکید کرد که حاکمیت به دلیل کم‌اطلاعی، از اقتصاد دیجیتال می‌ترسد و این نگرانی‌ها مانع از پیشرفت در این حوزه شده است.

رگولاتوری شفاف، کلید رشد صنعت رمز ارز

مدیرعامل بیت مکس در ادامه سخنان خود به مسیر رگولاتوری رمز ارزها در ایران اشاره کرد و گفت: «داستان رگولاتور در ایران متفاوت از سایر کشورهای دنیاست. از خلق بیت کوین تا تحریم ICOها در سال ۲۰۱۷، و اکنون رسیدن به ETFهای بیت کوین، مسیری طولانی طی شده است. اما همچنان در ۶ سال اخیر از طرف دولت اتفاق خاصی نیفتاده است.»

وی تأکید کرد که مدل رگولاتوری مناسب باید هم منافع دولت و هم منافع اعضای صنعت را در نظر بگیرد و افزود: «صدور مجوزها از طرف دولت با رعایت الزامات مالی و قوانین، به شفافیت این حوزه کمک خواهد کرد. همچنین، باید روی استیبل‌کوین‌ها تمرکز کرد و خطوط قرمز تراکنش‌ها را به طور شفاف مشخص کرد.»

آگاهی‌بخشی و حمایت از استارتاپ‌ها، نیاز امروز اقتصاد دیجیتال

قاضی‌زاده با اشاره به ضعف آموزش در حوزه رمز ارزها گفت: «بخش خصوصی در این زمینه کاملاً تنها بوده است. استفاده از ظرفیت صدا و سیما برای آموزش و آگاهی‌بخشی به کاربران ضروری است.» وی همچنین به اهمیت حمایت از استارتاپ‌ها در این حوزه تأکید کرد و گفت: «حاکمیت می‌تواند ابزارهای تراکنش را تقویت کند و با تعیین سقف‌های مناسب برای تراکنش‌ها، اعتماد عمومی را جلب کند.»

او در پایان اظهار داشت: «اگر حوزه کریپتو آمده تا ساختارها را بشکند، این تغییرات باید با مدیریت درست همراه باشد. مردم زمانی اعتماد می‌کنند که زیرساخت‌های قوی در این حوزه فراهم شود.»

رویداد ملی رمزآتی با هدف بررسی چالش‌ها و فرصت‌های رمز ارزها برگزار شد و فعالان این حوزه بر ضرورت همکاری دولت و بخش خصوصی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال تأکید کردند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=24179

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.