آوین ویژه»

تازه‌ترین نتایج انتخابات آمریکا/ ترامپ ۲۴۸- هریس ۲۱۴ پنجمین روز اعتراضات گرجستان؛ ساختمان پارلمان در محاصره معترضان تقویت پایداری جوی در کرمانشاه از فردا تا هفته آینده فعالیت‌های فرهنگی و هنری می‌تواند تأثیرگذاری عمیقی در جامعه ایجاد کند تاکید نشست بین‌المللی ریاض بر حمایت از روند سیاسی در سوریه صدور حکم در “قانون هفتم” بر اساس گزارش‌های سازمان بازرسی ارزش سهام عدالت این سهامداران اعلام شد (۶ بهمن) ۷۵۰ میلیون دلار کالای تعاونی از مازندران صادر شد حذف آزمون‌های غیر ضروری مرتبط با ترخیص هزاران خودرو برقی وارداتی شیوع ۱۴ و نیم درصدی بیماری دیابت در استان مرکزی آنچه بخش خصوصی آبادان از سفر رئیس جمهور به خوزستان انتظار دارد آزادراه قزوین – رشت محدوده رودبار مسدود شد «پیانو» از جشنواره آرژانتینی جایزه گرفت مراسم محوری بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی در خراسان‌ شمالی چرا کشورهای همسایه محبوب دل کارگران ایران شده‌ اند؟ وزیر بهداشت: بیش از ۵۰ درصد تصادفات ناشی از خطای انسانی است کارنامه آزمون دکتری علوم پزشکی منتشر شد جشن مردم مشهد بعد از صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی

1

استفاده زیاد از ایموجی نشانه چیست؟

  • کد خبر : 25854
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۲
استفاده زیاد از ایموجی نشانه چیست؟

محققان می‌گویند کسانی که زیاد از ایموجی‌ استفاده می‌کنند، از هوش هیجانی بالاتری برخوردارند و در درک، دریافت و مدیریت احساسات خود و دیگران بهتر عمل می‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، روزانه بیش از 10 میلیارد ایموجی در سرتاسر جهان ارسال می‌شود و عمدتاً نیز زنان در مکالمه با دوستان و خانواده خود از آنها استفاده می‌کنند. اکنون محققان دانشگاه ایندیانا در پژوهش جدیدی دریافتند افرادی که هوش هیجانی بالاتر و حالت وابستگی ایمن دارند، بیشتر ایموجی‌ می‌فرستند. در واقع محققان می‌گویند: «افراد با EI (هوش هیجانی) بالاتر در تفسیر نشانه‌های احساسی در ایموجی‌ها بهتر عمل می‌کنند.»

رابطه استفاده از ایموجی و هوش هیجانی

به نقل از دیجیاتو، در پژوهش حاضر 320 بزرگسال، اکثراً اواسط 30 سالگی، در نظرسنجی آنلاینی شرکت کردند و از آنها درباره نوع وابستگی‌شان، هوش هیجانی و استفاده از ایموجی سؤال شد. همچنین شرکت‌کنندگان بیشتر سفیدپوست، تحصیل‌کرده، متأهل، ساکن ایالات متحده و انگلیسی‌زبان بودند.

به گفته محققان ارسال ایموجی با شکل وابستگی ارتباط دارد؛ درکل ۳ نوع اصلی از وابستگی وجود دارد: اضطرابی، اجتنابی و ایمن. افراد دارای وابستگی اضطرابی اغلب در روابط خود احساس ناامنی می‌کنند و از طرد شدن یا رها شدن می‌ترسند اما در وابستگی ایمن فرد به‌دنبال ایجاد روابط سالم و بر پایه اعتماد، عشق، محبت و احترام است.

نظریه وابستگی در اصل از تجربه‌های کودک با والدینش سرچشمه می‌گیرد سپس در بزرگسالی آن را در افراد دیگر فرافکنی می‌کند، سپس این وابستگی در ارتباطات مجازی نیز نمود می‌یابد.

به گفته محققان، مردان و زنانی که میزان وابستگی اجتنابی بالایی دارند، کمتر برای دوستان و شریک عاطفی خود ایموجی می‌فرستند. محققان دریافتند استفاده کمتر از ایموجی هنگام مکالمه با دوستان و شریک عاطفی با وابستگی اجتنابی مرتبط است. افراد با وابستگی اجتنابی اغلب خودشان را در اولویت قرار می‌دهند و عموماً نیز از صمیمیت و نزدیکی پرهیز می‌کنند.

از سوی دیگر، شرکت‌کنندگانی که ایموجی‌های بیشتری می‌فرستند و هوش هیجانی بالاتری نیز دارند، ترکیبی از خودآگاهی و آگاهی اجتماعی بیشتری داشتند و می‌توانستند روابط و درگیری‌های کلامی خود با دیگران را نیز بهتر مدیریت کنند.

درکل محققان می‌گویند روش تعامل و مکالمات ما در ارتباطات مجازی می‌تواند چیزهای زیادی را درباره ما آشکار کند. محققان امیدوارند در تحقیقات آینده جامعه آماری بزرگ‌تر و متنوع‌تری داشته باشند و نوع ایموجی‌های ردوبدل‌شده، محتوای پیام و نوع روابط را بررسی کنند. پژوهش حاضر در ژورنال Plos One منتشر شده است.

۵۸۵۸

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=25854

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.