آوین ویژه»

شاهپور عظیمی سینما را با نگاهی فیلسوفانه می‌دید بودجه معاونت علمی کاهش یافت مقامات صهیونیست: درباره لغو جایزه ۱۰ میلیون دلاری ویژه الجولانی با واشنگتن گفتگو می‌کنیم تصاویری از گل تماشایی پسر رونالدو و شادی به سبک پدر+ فیلم رایزنی «بوگدانوف» و سفیر ترکیه درباره سوریه ۴۸۰ میلیون دلار کالا از طریق گمرکات قم وارد شد پویا امینی با «سمت تاریک خرس» در پردیس تئاتر شهرزاد دور جدید گفتگوهای ایران و تروئیکای اروپا در ژنو سرعت اینترنت ایران افزایش یافت /ایران از پاکستان و عراق گذر کرد! بهره‌برداری از بخش شمالی خط دوم متروی اصفهان هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان شمالی صادر شد السیسی در آغاز به کار نشست سران عرب: ترامپ توان پایان جنگ را دارد اعلام زمان مصاحبه متقاضیان مدرسه مستند حقیقت تصویب طرح فاز ۲ خاوران تبریز از مکانیزه شدن حمل‌ونقل تا خودکفایی در تولید کاتالیست‌ها نادره رضایی: نهاد اجرایی نیستیم بلکه حمایتگر هنرمندان هستیم حمله پهپادی به خط لوله نفتی در روسیه وزیر کار از واریز حقوق این گروه از کارگران خبر داد

2

کاهش تولید و واردات؛ عوامل کاهش عرضه و افزایش قیمت گوشت و مرغ

  • کد خبر : 2816
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
کاهش تولید و واردات؛ عوامل کاهش عرضه و افزایش قیمت گوشت و مرغ

به دنبال کاهش عرضه و افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ، اتاق اصناف ایران نشستی با نهادهای مرتبط برگزار کرد تا دلایل تأثیرگذار بر توزیع و قیمت این محصولات را بررسی و آسیب‌شناسی کند.

به گزارش بازار به نقل از اتاق اصناف ایران، در این نشست احسان سقایی، سرپرست دبیرکل و معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی اتاق اصناف ایران بر ضرورت ریشه‌یابی افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ تأکید کرد و گفت: از دولت چهاردهم انتظار می‌رود که با اتخاذ تدابیر کارآمد، معضل گرانی و کمبود کالا در بازار مدیریت شود، اما طبیعتا به دلیل شرایط کنونی کشور، متاسفانه برخی از اقدامات به ویژه در حوزه تولید و توزیع گوشت و مرغ چندان کارساز نبوده و متاسفانه بازار با کاهش عرضه و افزایش قیمت این محصولات مواجه شده است.

به گفته وی طبق برآوردهای صورت گرفته، کاهش میزان واردات گوشت قرمز و مرغ به کشور یکی از دلایل کمبود و در نتیجه افزایش قیمت این محصولات در بازار بوده است.

سقایی افزود: پایش‌های انجام شده از سطح بازار همچنین نشان می‌دهد که طی مدت اخیر، عرضه گوشت تنظیم بازار نیز در فروشگاه‌های زنجیره‌ایی روند منظمی نداشته است و همین امر بر قیمت این محصول تأثیر گذاشته است.

سرپرست دبیرکل اتاق اصناف ایران ادامه داد: بسیاری از شهروندان واحدهای صنفی توزیع‌کننده گوشت قرمز و مرغ را متهم به گران‌فروشی می‌کنند؛ این در حالی است که فعالان صنفی طبق نرخ مصوب و بر اساس نرخ خرید گوشت از کشتارگاه‌ها، این محصولات را عرضه می‌کنند. در نتیجه عوامل تأثیرگذار بر گرانی قیمت گوشت و مرغ در واحد صنفی را باید در زنجیره تولید جستجو کرد.

وی اظهار کرد: سه عامل کمبود تولید جوجه یک‌روزه، عدم عرضه مرغ در زمان مشخص شده ۴۰ روزه و نگهداشت بیشتر از مدت آن در مرغداری و عدم استفاده از نظرات تولیدکننده در زمان تعیین نرخ مصوب بر افزایش قیمت مرغ تأثیرگذارند که لازم است مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این نشست، بهنام نیک‌منش، معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران نیز با انتقاد از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توزیع گوشت تنظیم بازار گفت: کاهش میزان عرضه گوشت تنظیم بازار از سوی وزارت جهاد کشاورزی، منجر به کمبود این محصول در بازار شده است.

وی افزود: از یک سو گوشت تنظیم بازار عموما در خارج از تهران عرضه می‌شود و از سوی دیگر گران شدن کالا در تهران، به سایر شهرستان‌ها نیز سرایت می‌کند؛ در واقع قیمت گوشت و مرغ در سایر استان‌ها، از وضعیت این محصولات در تهران تبعیت می‌کند.

لازم به ذکر است که در این نشست نمایندگانی از پلیس امنیت اقتصادی، بازرسی و نظارت جهاد کشاورزی استان تهران، بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران، معاونت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های دامی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اداره کالا و خدمات صمت استان تهران، بازرسی صمت استان تهران، نظارت و بازرسی پشتیبانی امور دام استان تهران، بازرگانی اداره کل صمت استان تهران و اتحادیه گوشت گوسفندی تهران حضور داشتند که هر کدام با ارائه گزارشی از وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ و دلایل افزایش قیمت این محصولات در بازار، انتقادات و پشنهادات خود را ارائه کردند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=2816

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.